Ligurien

Villa, 18-20 pers.

[Ref nr. 1600115]

Cairo Montenotte, Ligurien – stor villa med tennisbane

Kørende ned gennem Piemonte skal man blot 13 km ind i Ligurien før man kommer til den idylliske lille by, Cairo Montenotte. Yderligere et par minutters kørsel åbner sig en natur, ro og elegance, man normalt har meget svært ved at tro på. Midt i denne natur ligger en villa, der giver rig mulighed for afslapning, velvære og aktiv ferie – hvad enten man vil til Piemonte efter verdens bedste (!) vin, mad og trøfler eller man vil dyrke det uendelige Middelhavet og dets storslåethed og livgivende og befriende energi.

Villaen - eller rettere godset, består af hovedbygningen med 10 soveværelser, 5 badeværelser, 5 toiletter, et stort køkken og 2 stuer samt en stor swimmingpool, en tennisbane, et træ-brændende pizzaovn i en separat bygning i baghaven og 80.000 m2 jord med betagende udsigt over de omkringliggende bakker. Det er kun 4 minutters kørsel fra centrum af Cairo Montenotte, Ligurien og 25 minutters kørsel fra stranden.

Villaen er beliggende 400 meter oppe i bjergene i Ligurien - med en betagende udsigt over det kuperede landskab ved Cairo Montenotte. På grund af højden er det stadig behageligt køligt om sommeren og der er ingen myg!

Villaen i Cairo Montenotte, Ligurien var ejet af en gammel italiensk familie, der brugte det som deres sommerresidens for at undslippe varmen i Genova om sommeren. Det oprindelige hus blev bygget i 1935 og blev ombygget til det nuværende hus i 1965. Senere er stalde og en lade blev tilføjet. De nuværende ejere af villaen i Cairo Montenotte købte ejendom i 2009. Under arkitektoniske tilsyn blev huset fuldt moderniseret for at opfylde nutidens behov og samtidig bevare det oprindelige design og fine interiør- og eksteriørdetaljer. Dette afspejles også i den raffinerede indretning af villaen.

Hovedbygningen har tre etager. Derudover er der stalde til 12 heste (på nuværende tidspunkt ikke er i brug), en stor lade, en lille bygning, der huser en sten-pizzaovn, en stor swimming pool på 15 x 8 meter, en tennisbane og parkering til 6 biler. Den jord, der tilhører godset består af skov, vandløb og arealer, der anvendes til landbrugsformål. Der er yderligere strukturer for landbrugsudstyr samt en forladt ruin, der blev brugt til at lave vin.

Villaen i Cairo Montenotte består af tre etager med boligareal ud over garagen / vinkælder, der kan nås med en spiraltrappe fra stueetagen.

Den nederste etage indeholder et meget stort køkken med en stor kogeø i massivt egetræ. Køkken / spisestue giver også plads til 20 personer ved lange borde, så man kan lave mad og spise sammen i ét og samme rum. Det meget veludrustede køkken med professionelt kogegrej og prægtigt omgivende lys samt en fantastisk udsigt gør dette til et af de mest behagelige steder i huset.

Overfor køkkenet er et stort badeværelse med dobbelt bruser, toilet og vaskemaskine bekvemt placeret, så man kan tage et brusebad efter badning i poolen. På denne etage vil du også finde et medie rum med et fladskærms-tv og en hjemmebiograf med stor skærm og surround sound system. Der er et separat rum med en computer og en hurtig internetforbindelse. På denne etage finder man også en bar og lounge med pejs, hvor man kan slappe af. Yderligere er der i gangen med hoveddøren et ekstra toilet.

Går man op af den brede egetræstrappe, vil man vil man møde det mest spektakulære rum i huset: en stor stue med et egetræsgulv, en pejs samt flere vinduer med betagende udsigt over dalen. Det høje træloft, der er blevet malet hvid med grå bjælker giver rummet en rummelig men hyggelig atmosfære. En stor sofa og antikke asiatiske møbler skaber et perfekt miljø til at chatte, slappe af eller spille spil. Fra stuen er en korridor med 5 soveværelser: 2 store soveværelser med private badeværelser (hvoraf den ene har en dobbelt brusekabine og et badekar), et soveværelse med en dobbeltseng og to mindre værelser med 2 enkeltsenge. De deler en fælles badeværelse med bruseniche og et separat toilet.

Til anden etage ledes man via en identisk egetræstrappe til en korridor med 5 soveværelser. Et soveværelse har eget badeværelse, og de resterende værelser deler et fælles badeværelse med separat toilet. Alle værelser er rummelige med dobbeltsenge.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 24 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 3 km

Lufthavn Genova 75 km

Nærmeste større by Savona 23 km

Golf - Afstand 2 km

Pool

Trådløs internet

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG (dog fleksibelt uden for højsæsonen)

Depositum: 1500 EUR

Forbrug: 150 EUR

Slutrengøring: 275 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 01.09.2019 - 26.10.2019 Mellemsæson 31.03.2019 - 15.06.2019 Højsæson 15.05.2019 - 31.08.2019
35.325 DKK 44.325 DKK 59.625 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133