Toscana

Villa, 8 pers.

[Ref nr. 553715]

Veludstyret, klassisk luksusvilla ved Lucca i smukke omgivelser

Med bare 6 kilometer til en af Toscanas store kulturperler og trækplastre, Lucca, ligger den gamle olivenoliemølle for foden af Monte Pisano. Villaen er i dag ændret til en meget eksklusiv og elegant, klassisk og veludstyret luksusvilla, hvor der i allerhøjeste grad er taget hensyn til den oprindelige, charmerende bygnings autentiske indretning. Villaen er toptunet og klar - også med adgang for kørestol.

Kendt bygning

Den veludstyrede, klassiske luksusvilla, der er dateret tilbage til 16. århundrede, har efter sin tid som oliemølle, været beboet af kendte og berømte personligheder. Blandt andre den kendte arkitekt, Felice Matteucci, der var ophavsmanden til den slagmotor, der skulle blive prototypen for moderne bilers motorer. Arkitekten var søn af en lige så kendt justitsminister og adelskvinde, Angiola Tomei Albiani. I dag behøver man hverken være kendt eller adelig for at få et pust fra fortiden, samtidig med at man nyder godt af de moderne bekvemmeligheder samt udsigten til de mange middelaldertårne i Lucca.

Totalrestaureret og veludstyret villa

Den klassiske luksusvilla er totalrenoveret for nylig, men har dog aldrig været hverken faldefærdig eller misligeholdt, men har altid været løbende vedligeholdt. I dag fremstår villaen på én gang klassisk autentisk, og moderne, men alle de bekvemmeligheder, man kan ønske sig. Der er således godt fungerende wifi og fuldt integreret aircondition samt et veludstyret køkken med blandt andet opvaskemaskine, køleskab med ismaskine, mikrobølgeovn samt flere typer kaffemaskiner.

Ekstraordinær have

Det kommer næppe bag på nogen, at der i den flotte have selvfølgelig er en pool. Poolen måler 8 x 4 x 1,8 meter. Rundt om poolen finder man komfortable liggestole, hvorfra man kan nyde det storslåede vue over landskabet ved Lucca. Haven er meget velplejet med blomster, grill-område og udendørs spisebord- og stole. Desuden er der adgang til fodbold-, tennis og volleyball bane. Der er både tennisketcher og volleyball til gæsters fri afbenyttelse. Desuden er der legeredskaber til børn; afskærmet fra poolen med hæk og bed. Og haven er bare en del af grundes, der også tæller flere niveauer til udforskning og gemmesteder.

Tradition og fornyelse

Hvis man overhovedet kan få sig selv til at forlade haven, vil man indendørs møde en villa, der er ærketypisk toscansk tradition og helt gennemført moderne. Alene farverne på væggene og mødet med de klassiske møbler, er som at drikke et glas Franciacorta: man bli'r glad i låget! Loungeområdet i den klassiske luksusvilla er rummelige og møblerne særdeles bekvemme. Køkkenet lader bestemt ikke noget tilbage at ønske, og det samlede indtryk når man kommer ind i boligen ved Lucca kan vel sammenfattes til ét ord: wow! På grundplan finder man foruden køkken og loungeområdet med direkte udgang til haven og spiseafdeling, et vaskerum med både vaskemaskine, tørretumbler og strygefaciliteter. Endelig er der her service-badeværelse.

Fire bekvemme suiter

Det første soveværelse, master soveværelset, er beliggende i forskudt niveau fra grundplan; seks trin op. Rummet har dobbeltseng og badeværelse en-suite med bruseniche. På første etage er den klassiske luksusvilla ved Lucca indrette med tre store, lækre soveværelser med badeværelser en-suite. Det ene badeværelse har både bruseniche og badekar. Et af de tre soveværelser er indrettet med to enkeltsenge, der dog på anmodning kan samles til en dobbeltseng.

Resten af Toscana er lige udenfor porten

Man skal som nævnt kun seks kilometer væk fra den klassiske luksusvilla før man havner i Lucca. Her er der året igennem store oplevelser, ex. Lucca Summer Festival hver sommer. Der er 19 km. til Pisa, mens Firenze er 50 km. østligere end boligen. Siena er beliggende 80 km væk. Området mellem netop Firenze og Siena er det geografiske område Chianti, hvorfra de berømte Chianti Classico-rødvine kommer. En særdeles interessant oplevelse kunne være at aflægge den verdensberømte slagter i Panzano et besøg. Det skal opleves - ikke beskrives! Der er fra villaen 60 km. til Cinque Terre og 80 km til det mytiske vinområde, Bolgheri. Når man bor i villaen, kan man regne med daglig hushjælp/let rengøring alle dage på nær søndag. Der er tilknyttet en personlig kok til boligen, med hvem man kan entrere og opleve det ægte, toscanske køkken. Der er skift af håndklæder og sengetøj midtvejs på ugen. Alt i alt er villaen fantastisk, hvis man både vil nyde en klassisk luksusvilla og opleve nogle af Toscanas mange fantastisk berømtheder.

 

Praktiske oplysninger

Afstand til strand Viareggio 29 km

Indkøb - Afstand 1,5 km

Restaurant - Afstand 1,5 km

Lufthavn Pisa 19 km

Nærmeste større by Lucca, 6 km

Golf - Afstand 29 km

Pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Antal soveværelser 4
Dobbeltsenge 3
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 5
Heraf en-suite badeværelser 4

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 3000 EUR

Slutrengøring: 300 EUR

Aircondition, el: inklusive op til 500 kWh.

Barneseng: 125 EUR/uge

Kokke-service: på forespørgsel

Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2024 - 30.03.2024
02.11.2024 - 21.12.2024
Mellemsæson 06.04.2024 - 01.06.2024
28.09.2024 - 02.11.2024
Højsæson 30.03.2024 - 06.04.2024
01.06.2024 - 28.09.2024
21.12.2024 - 04.01.2025
57.250 DKK 64.750 DKK 83.500 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133