Ligurien

Lejligheder, 2-6 pers.

[Ref nr. 190012]

Agriturismo Residence Olivium, La Spezia – feriebolig i olivenlund

Agriturismo Residence Olivium ligger efter en kort køretur op i bjergene fra La Spezia – porten til Cinque Terre. Agriturismo Residence Olivium er en yderst moderne og helt afslappet olivenfarm, hvor ikke bare kvalitet og æstetik er de bærende elementer. Det er servicen og venligheden også. Residence Olivium, La Spezia er meget mere end alt andet. Her er masser af muligheder for oplevelser og aktiviteter. Og ikke mindst byder ferieboligen på rig mulighed for absolut ingenting.

Der er blot 10 minutters kørsel fra La Spezia til området, hvor agriturismo Residence Olivium ligger. Heroppe er livet helt anderledes end det hektiske og travle liv men finder i byen. Og ikke mindst er man på kort, men behørig afstand af den massive turisme der kendetegner Cinque Terre. Det bliver opholdet nu hverken ringere eller kedeligere af, for inden for få minutters gang eller kørsel fra ferieboligen finder man for eksempel adskillige restauranter. Flere med ude-servering med udsigt over La Spezia by og havn og det store, dragende Middelhav. 

Der er seks ferieboliger af varierende størrelse på agriturismo Residence Olivium. Fælles for dem er, at de er moderne og enkelt indrettet uden på nogen måde at være skrabede. Der er eksempelvis veludstyrede køkkener – visse med opvaskemaskine samt gode senge og behageligt linned i alle ferieboliger. Alle badeværelser er udstyret med hårtørrer og man vil finde shampoo og sæbe, ligesom man i køkkenet vil finde en velkomstkurv med kaffe, te, brød, marmelade og lign. til første morgenmåltid. Der tilbydes i øvrigt morgenmad blot få skridt fra Residence Olivium – dette dog mod egenbetaling. Alle ferieboliger i Residence Olivium, La Spezia er udstyret med air condition og Wi-Fi.

Alle ferieboliger har privat udeområde med bord, stole og parasol. Lejlighederne vender ud mod en fælles gård, hvor man vil finde stor gasgrill. Videre vil man i forlængelse af gårdspladsen finde vaskehus. Der tilbydes selvbetjent brug af vaskemaskine og tørretumbler ligesom der tilbydes vaske- og strygeservice. Der er også til fælles brug en stor tagterrasse, hvor man vil finde behagelige møbler samt en skygge-pavillon.

Få skridt fra gårdspladsen finder man agriturismo Residence Oliviums pool, der ligger hævet over olivenlunden med en fin udsigt over området. Der er rundt om poolen behagelige liggestole og parasoller. Videre vil man finde toilet om omklædningsrum. Poolen deles med nabo-ejendommen af samme størrelse, hvilket den er tilstrækkelig stor til.

Man kunne på Residence Olivium, La Spezia, finde enkelte steder, hvor man kunne bryste sig af havudsigt. Det er nu ikke et must for ejer at vise havet frem. Han ved, det ligger lige neden for bakken. Det er også svært ikke selv at få øje på det i området. Det man er her for, er netop ro, afslapning og måske for at deltage i en workshop, der arrangeres efter ønske. Først og fremmest er der mulighed for at udvide sit kendskab til olivenolie. Ikke blot fordi ejeren driver sin olivenlund og producerer første klasses olivenolie, men fordi han også er olie-sommelier. Der ud over er der mulighed for kurser i madlavning og bagning – alt sammen på grundlag af olivenolie. Kurserne foregår i hovedbygningen hvor man finder et stort disponibelt rum med køkken, der også kan anvendes til talrige andre formål – yoga-lektioner for eksempel.

Generelt egner agriturismo Residence Olivium sig – ud over almindelig feriebolig – særdeles godt til gruppeophold, hvor der kan arrangeres forskellige oplevelser, der ligger ud over normal dase-ferie. Hovedvægten kan naturligvis lægges på mad og kultur. Der kan arrangeres ophold, hvor deltagerne ikke blot deltager i madlavningen, men er med hele vejen fra indkøb på markedet og hos de lokale fiskere og fødevareproducenter. Eller hvad med at deltage i olivenhøsten i det sene efterår? Der kan naturligvis også tilrettelægges ture i området; Cinque Terre, La Spezia samt andre områder af Ligurien og i Toscana.

 

Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER

Familielejlighed, 4+2 pers., 65 kvm. Lejlighed på stueplan med privat møbleret terrasse. Lejligheden har master-soveværelse med privat badeværelse med bruseniche. Videre er der stort åbent rum med køkken og opholdsstue med spisebord- og stole samt sovesofa til 2 pers. Adskilt af skabsvæg der ikke når til loftet finder man endnu et soveværelse med dobbeltseng (to enkeltsenge på anmodning). Der er endnu et badeværelse med bruseniche.

Studio-lejlighed, 2+2 pers., 40 kvm. Et-værelses lejlighed på stueplan med privat møbleret terrasse. Lejligheden er en åben-plan bolig med køkken og opholdsstue med med spisebord- og stole samt sovesofa til to pers. Adskilt af skabsvæg der ikke når til loftet finder man soveværelse med dobbeltseng (to enkeltsenge på anmodning). Endelig er der badeværelse med bruseniche.

3- vær. lejlighed, 4+2 pers., 55 kvm. Lejlighed på første etage med privat, møbleret balkon. Lejligheden har to soveværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge. Desuden køkken- og opholdsrum med dobbelt sovesofa samt naturligvis moderne badeværelse med bruseniche. 

2-vær. lejlighed, 2+2 pers., 45 kvm. Lejlighed på første etage med privat, møbleret balkon. Lejligheden har soveværelse med dobbeltseng samt køkken- og opholdsrum med dobbelt sovesofa samt naturligvis moderne badeværelse med bruseniche.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 14 km

Indkøb - Afstand 5 km

Restaurant - Afstand 200 m

Lufthavn Pisa 90 km

Nærmeste større by La Spezia 5 km

Golf - Afstand 12 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. SYV NÆTTER - lavsæson dog min. 3 nætter

Lejeperioder under en uge tillægges 10% oven i dagsprisen

Kun små hunde er velkommen

Der er ikke opvaskemaskine i alle lejligheder

Ekstra seng/sovesofa: 15 EUR

Barneseng- og stol: gratis mod forudbestilling

Der må påregnes betaling for brug af vaskemaskine og tørretumbler

Vælg bolig
Lavsæson 01.03.2022 - 31.05.2022
01.10.2022 - 31.10.2022
Mellemsæson Højsæson 01.06.2022 - 30.09.2022
9500 DKK - 10.300 DKK
6875 DKK - 7400 DKK
8450 DKK - 8975 DKK
7400 DKK - 7925 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133