Residence L’Ulivo v. Grand Hotel Villa Serbelloni, Bellagio, Comosøen

Comosøen & Lombardiet

[Ref nr. 220116]

Residence L’Ulivo v. Grand Hotel Villa Serbelloni, Bellagio, Comosøen

Lejligheder, 2-6 pers.

Omgivet af vand på alle sider ligger Bellagio i spidsen af den tange, der udgør spidsen af Comosøen. Lejlighederne, Residence L'Ulivo, tilhører luksushotellet, Grand Hotel Villa Serbelloni, hvorfor man som mere ydmyg gæst i lejlighederne alligevel har temmelig mange fortrin – for eksempel privat strand og en pool med fantastisk udsigt over søen. Og skulle det være for overvældende og for meget luft, kan man bare trække ind på hotellet – her er nemlig to opvarmede pool med jacuzzi og geyser og vandfaldsfontæner, der også er til fri afbenyttelse.

Bellagio i sig selv er en meget interessant by med stejle gader, masser af restauranter, vinbarer, brugskunstbutikker og specialbutikker. Der er altid en hyggelig og munter summen i byen, der ikke er særlig stor, men til gengæld helt fantastisk flot og hyggelig. Den smukke havnefront med de mange farverige blomster kan følges fra ferielejlighederne Residence L'Ulivo ved Grand Hotel Villa Serbelloni og ind til færgernes anløbspladsen. Her vil man opleve masser af fristelser i form af dejlige restauranter, der alle kæmper om at sende mest velduft ud på promenaden ved Comosøen.

Fra anløbspladsen er der færger fra Bellagio til byerne på begge bredder af Comosøen. Det vil derfor hurtigt kunne lade sige gøre at bevæge sig rundt til de spændende byer på både øst- og vestsiden samtidig med, at man har sin bil parkeret ved Residence L'Ulivo ved Villa Serbelloni.

Der er i alt 13 ferielejligheder i tre størrelser; hhv. 42, 47 og 52 kvm., ved Grand Hotel Villa Serbelloni. Lejlighederne i Residence L'Ulivo, er enkelt, men smagfuldt indrettet med fuldt udstyret køkken, satellit-tv, værdiskab og air condition. Der er fra alle lejligheder en dejlig udsigt over Comosøen og få skridt til de spændende butikker, barer og restauranter i Bellagio.

Residence L'Ulivo nyder godt af at være en del af det smukke og berømte Grand Hotel Villa Serbelloni i Bellagio, hvorfor man som gæst tildeles flere privilegier. Ikke mindst de omtalte pool-områder og den private strand. Der følger strandhåndklæder med i lejemålet. Desuden har man adgang til fitness-centeret, der ligger i samme bygning som ferielejlighederne. Endelig har man adgang til hotellets lounges, hvor der er musik om aftenen samt adgang til hotellets balkoner, hvorfra udsigten over Comosøen er episk. Der er i lejlighedsbygningen andre rekreative rum samt udendørs lejeplads for børn. Endelig er der i bygningen flere terrasseområder med udsigt over Comosøen. I tilkøb kan bestilles adskillige wellness-og fitnessoplevelser, squash- og tennisbane samt andre bekvemme services.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 02.03.2018 - 25.05.2018
01.09.2018 - 16.12.2018
Mellemsæson Højsæson 26.05.2018 - 31.08.2018
7125 DKK - 10.400 DKK
8675 DKK - 12.725 DKK
11.725 DKK - 17.325 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Priserne er pr. uge for 2 pers.

Ekstra seng: 150 DKK/dag

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen