Pool og strand v. Middelhavet: privat villa ved Marsala m. air condition

Sicilien

[Ref nr. 910706]

Pool og strand v. Middelhavet: privat villa ved Marsala m. air condition

Villa, 10 pers.

Navnet Marsala får nok mange til at tænke på den lettere sødlige dessertvin af samme navn. Og det er heller ikke forkert at forbinde netop Marsala eller området nordpå i retning mod Trapani med vin, for her finder en omfattende produktion sted. Og hvorfor ikke opleve netop det samtidig med, at man bor mere end godt i en privat villa ved Middelhavet med air condition og pool – og meget nær strand. Det tegner til at blive en våd ferie.

Men man behøver bestemt ikke at gå helt i den vinøse afdeling for at synes om området ved Marsala. Selve bykernen er hyggelig og fyldt med atmosfære. Her kan man gå i de marmorbelagte gader og flotte piazzaer og beundre og nyde duftene fra byens mange restauranter og caféer. Selve byen ligger lige ud til Middelhavet og man vil opleve, at man kommer til strand uanset om man vælger nord eller syd for den gamle puniske ruinby. Og afstanden fra centrum til den private villa med pool og air condition er bare et par kilometer.

Den private villa med air condition ved Marsala skiller sig på mange måder positivt ud fra mange andre ferieboliger. Villaens meget flotte og elegante udeområder er både eksklusive og afslappende. Specielt bemærkelsesværdigt er træterrassen rundt om poolen, samt de kridhvide sten, der giver hele haven et helt specielt lys. Den store have har desuden en velplejet græsplæne, der er velanvendelig til leg og boldspil. Der er møbleret med komfortable liggestole og parasoller rundt om på grunden. Endelig vil man udendørs få stor glæde af de møblerede verandaområder med borde, stole og grill. Have og pool er et fantastisk supplement, eller en hård konkurrent, til strandene ved Middelhavet.

Indendørs i den private villa ved Marsala er der heller ikke meget mere, man kunne ønske sig. Interiøret er både elegant og funktionelt med air condition, gulvvarme, tre fjernsyn med satellitkanaler, vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler og er godt dækket ind af wi-fi. På stueetagen er villaen indrettet med entre, stue med pejs og komfortable møbler, spisestue samt fuldt udstyret køkken med fryser, ovn, mikrobølgeovn, komfur og opvaskemaskine. Endelig er der på stueplan soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche. På øverste etage er endnu tre soveværelser; ét med dobbeltseng og en-suite badeværelse med bruseniche samt to soveværelser – også med dobbeltseng, der deler etagens andet badeværelse med bruseniche. Endelig er der til villaen et selvstændigt anneks med soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruseniche samt opholdsstue. Begge huse har udgang direkte til den smukke have med pool. Der er i hele haven smukke træer og buske som er så typisk ved Middelhavet. Nærmeste stand (klippestrand) er bare én km fra boligen. Ønsker man sandstrand er der ca. 10 km.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2018 - 26.05.2018
29.09.2018 - 05.01.2019
Mellemsæson 26.05.2018 - 30.06.2018
01.09.2018 - 29.09.2018
Højsæson 30.06.2018 - 28.07.2018
25.08.2018 - 01.09.2018
Specialperiode(r)
28.07.2018 - 25.08.2018
16.375 DKK 22.150 DKK 30.250 DKK / 36.600 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Funktionen Vis på kort angiver ikke den præcise adresse, men en generel antydning af boligens placering. Præcis adresse oplyses efter reservationens gennemførelse.

Depositum: 500 EUR

Air condition: efter forbrug

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen