Pienza, Val d’Orcia – stor feriebolig med eksklusiv udsigt

Toscana

[Ref nr. 530276]

Pienza, Val d’Orcia – stor feriebolig med eksklusiv udsigt

Villa, 14 pers.

Det er i virkeligheden en underdrivelse at kalde villaen ved Pienza i Val d’Orcia for en stor feriebolig, for faktum er, at villaen er 600 kvm. Og som om det ikke var nok, er der fra villaen – både ude og inde – en helt fantastisk, eksklusiv udsigt over det landskab, der af mange betegnes som det smukkeste og mest postkort-agtige i hele Toscana.

Netop en stor feriebolig i Toscana med eksklusiv udsigt i Val d’Orcia appellerer til mange, der har lyst til at opleve det, der kan kaldes et naturmæssigt overflødighedshorn. Området, der er så kendt for den uspolerede natur, lokker mange til at bo i området, der dog er så stort, at det på ingen måde føles overrendt. Med mindre man tager på udflugt i den fantastisk smukke middelalderby, Pienza, der arealmæssigt er lille, men stort set året rundt er tæt befolket i dagtimerne af gæster, der vil opleve byens smukke, sceniske gader, der også har dannet ramme om kendte film som ex. Den engelske patient og Romeo og Julie.

Den store feriebolig ved Pienza er gennem flere år nænsomt restaureret fra en ruin til en meget dejlig villa. Fokus for denne genopbygning har været at anvende mest muligt af det originale materiale og genskabe villaen til sin egen storhedstid. Rummene er store og med solide træbjælker samt vinduespartier, der giver en eksklusiv udsigt over Val d’Orcia Dertil er lagt et større arbejde med at anlægge en pool og en have, som både virker harmonisk og tillader et uhindret vue over landskabets cypresser, olivenlunde samt kornmarker.
Hele den store ferieboligen ved Pienza er delt op i to selvstændige enheder. I stueetagen er der et fuldt udstyret køkken med køleskab med fryser, ovn, mikrobølgeovn, kedel, gaskomfur med fem ringe samt opvaskemaskine. Videre er der en stor opholds- og spisestue med tv og dobbelte døre til den forreste terrasse og til baghaven, hvor fra der også er en eksklusiv udsigt over Val d’Orcia. I en mindre stue er der en stor muret pejs omgivet af komfortable sofaer, der tilfører en varm og hyggelig atmosfære. Endelig er der fem dobbelte soveværelser – alle med en-suite badeværelse.
En udvendig trappe fører til første etage, hvor man finder yderligere to soveværelser med en-suite badeværelser – det ene med jacuzzi, samt fire panoramiske vinduer, der garanterer en eksklusiv udsigt over området ved Pienza og Val d’Orcia. Desuden finder man på denne etage endnu et køkken samt opholdsstue med tv. Der er wi-fi tilgængeligt i alle rum i den store feriebolig.
Videre tilhører der et barbeque-rum samt en overdækket gård med spisebord- og stole til 14 personer. Her finder man grill og pizzaovn samt en åben pejs. Det er her fra muligt at opholde sig udenfor under overdække og nyde de fantastiske solnedgange. Den store græsplæne er hovedsageligt beplantet med græs for at bevare en eksklusiv udsigt over Val d’Orcia ved Pienza. Man finder derfor ikke en lukket prydhave, men en åben have med terracotta-krukker med pelargonier, vilde roser og buske af lavendel og rosmarin som miljøskabere ved området omkring poolen. Endelig er der i den store feriebolig vaskehus med vaskemaskine og strygefaciliteter. Der er aircondition i huset, hvilket dog ikke er inkluderet i lejen, men afregnes separat.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger

Afstand til strand  100 km

Indkøb - Afstand  2 km

Restaurant - Afstand  2 km

Lufthavn  Firenze 120 km

Nærmeste større by  Pienza, 7 km

Glof - Afstand  

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Vælg bolig
Lavsæson 02.01.2019 - 20.04.2019
27.04.2019 - 15.06.2019
14.09.2019 - 21.12.2019
Mellemsæson Højsæson 20.04.2019 - 27.04.2019
15.06.2019 - 14.09.2019
21.12.2019 - 02.01.2020
43.675 DKK - 50.450 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 500 EUR

Aircondition: 90 EUR/dag

Kæledyr (max. 2 stk): 100 EUR

Barnestol- og seng: 50 EUR/uge

Evt. centralvarme: 1 EUR/m3

Hushjælp: 15 EUR/time

Kokkeservice: 30 EUR/time + råvarer

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen