Emilia Romagna

Værelser, 2-4 pers.

[Ref nr. 4100126]

Opera 02 – agriturismo med restaurant ved Maranello og Ferrari

Alene navnet på agriturismo Opera 02, signalerer en vis storslåethed. Her vedkender man sig at ligge på landet i udkanten af Modena, hjemby for en af verdens største operasangere, Luciano Pavarotti. Det klassisk klingende navn opvejes når man sætter årstallet 02 efter. Det er nemlig på det tidspunkt, man for alvor satte ind som et af egnens nok mest moderne og elegante boutique-hoteller med høj-kvalitets produktion og en restaurant, der vel må betegnes som intet mindre end enestående. Og så ligger fabrikken der producerer Ferrari og Maserati kun 10 minutters kørsel herfra.

Med sin særdeles eksklusive placering på toppen af en bakke og med et betagende syn over vinmarkerne, forledes man til at tro, at man er i Toscana. Bakker og bølger i naturen får nemlig den følelse frem i én. Maden fra restauranten sender tankerne til Piemonte, men her i regionen kan de altså det hele selv. Den lokale vin, Lambrusco, har ikke verdens bedste omdømme, men netop på Opera 02 uden for Maranello, laver man vel nok den bedste af slagsen. Og det er slet, slet ikke ringe.

Hvad egnen omkring Modena, rent gastronomisk også er kendt for, er balsamico; vineddike. Som så meget andet gælder, at straks ting bliver produceret med flid, erfaring og passion, bliver resultater derefter. Og netop her på agriturismo Opera 02 laves en meget fin balsamico. Udover denne fine vare, der produceres med en produktionstid på min. 12 år (!), ligger vinkælderen i semi-mørke bag tykke ruder, langs gangen, hvor agriturismoens 8 værelser ligger. Det er et temmelig enestående og eksklusivt syn der møder én, når man åbner sin dør. Processen og produktionen er avanceret og det tjener bedre sit formål at få indehaver og producent til at fortælle netop dén historie når man er på besøg på Opera 02 ved Maranello.
Alle værelser på agriturismo Opera 02 er i forskellige farver – opkaldt og dekoreret efter specialiteterne i området omkring Maranello, nød, honning, vin osv. Fælles er dog, at værelserne på Opera 02 er meget eksklusive og moderne i indretning og udtryk. Der er i alle værelser et stort soveværelse, et eksklusivt badeværelse samt en forskudt etage. I visse værelser er der på forskudt plan sofa og tv – i andre værelser er tv’et placeret i stueniveau og den øvre etage danner rum for ekstra seng/senge. Man kan således i visse rum være en mindre familie. Alle værelser har udgang til privat terrasse med hvilestole. Terrasserne er private og adskilt af et hegn af brændekævler – meget rustik, elegant og luftigt på én gang.
Det rustikke og elegante løber i det hele taget som en rød tråd gennem hele agriturismo Opera 02. Poolen – infinity, forstås – er således bygget på af regenereret træ og sten og er placeret med særdeles eksklusivt vue over det bølgende og grønne landskab. I det hele taget fylder sten meget i Opera 02 ved Maranello. Både væggene udendørs, der har en ydre ramme af kampesten i metalgitter samt de mørke, blankpolerede gulve, der er gennemgående overalt inden døre. Der er behagelige liggestole langs poolen.
Restauranten er en historie for sig selv. Flere store og luftige rum danner rammen om det der tidligt på dagen er morgenmadsbuffet – senere hhv. frokost- og middagsrestaurant. Det er en meget anerkendt restaurant i lokalområdet, så selv om man umiddelbart skulle foranlediges til at tro, at der er afsondret og ensomt på toppen af bakken, vil man under restaurantens åbningstider møde adskillige af områdets beboere, forretningsfolk og gæster til Ferrari. Restauranten råder ligeledes over en særdeles dejlig terrasse – niveauforskudt fra pool-området og derfor med samme eksklusive udsigt. Restaurantens interiør er meget elegant og med behagelig møbler, enkelt og pænt service, gode vinglas og en tone at både kultur og natur i hele indretningen. Her forenes træ, stål, sten og kunst til en menu af modernitet og traditioner. For god ordens skyld skal nævnes, at værelserne ligger i modsatte ende af restauranten og dennes terrasse, hvorfor man stadig vil være privat fra de spisende gæster.
Alle produkter der produceres og serveres på agriturismo Opera 02 ved Maranello er økologiske.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 160 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 

Lufthavn Bologna 40 km

Nærmeste større by Modena 20 km

Golf - Afstand 8 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

Priser er anført pr. nat pr. rum ( hhv. 2, 3 og 4 pers.)

I prisen indgår morgenmad samt brug af pool, wellness center og mountain bikes

Barneseng: 10 EUR/døgn

Vælg bolig
Lavsæson 08.01.2019 - 28.02.2019
01.11.2019 - 23.12.2019
Mellemsæson 01.03.209 - 31.05.2019
15.09.2019 - 31.10.2019
Højsæson 01.06.2019 - 14.09.2019
24.12.2019 - 07.01.2020
950 DKK 1275 DKK 1500 DKK
1275 DKK 1575 DKK 1825 DKK
1575 DKK 1900 DKK 2225 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133