Syditalien

Syditalien

Ferieboliger i Syditalien

Man siger, at den dag en indbygger fra Almafikysten træder ind i himlen, vil det være som enhver anden dag. Amalfikysten med byer som Sorrento, Amalfi, Positano og Salerno efterlader næppe uindfriede ønsker når det gælder skønhed og frodighed. Her kan man boltre sig i solgule citroner, friskfanget fisk og liflige vine mens havets det uendelig Middelhavet sender salte vinde ind over fastlandet. Besøg Napoli og Vesuv, og få en oplevelse af Italien, der ligger så langt fra det, man vil opleve længere nordpå.

Eller tag helt hed i det sydligste – til Apulien, der er hælen på støvlen. Her er der brede, hvide sandstrande, krystalklart vand og hustyper, man ikke ser andre steder. Oplev de helt specielle trulli, der blandt andet er konstrueret til at bevare et bekvemt indeklima på alle tider af året.

Apulien vises stadig større interesse. Indtil videre er det kun italienerne selv, der har dyrket regionen, men om få år, vil gæster fra hele verden strømmer til denne uspolerede region, der langt fra har vist alle sine værdier og evner endnu.

Syditalien

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133