Piemonte

Villa 18 pers. / lejligheder 2-8 pers.

[Ref nr. 1500725]

Nizza og Acqui Terme, Piemonte – moderne arkitektvilla i vindistrikt

Helt for sig selv og alligevel tæt på en lille flække i Piemonte mellem Nizza Monferrato og Acqui Terme, ligger en lækker arkitekt-villa med tre separate lejligheder og fælles pool. Arkitekt-villaen er designet efter nyeste bygningsteknikker men med tydelige spor af oprindelig stil. Materialevalget er der ikke gået på kompromis med – heller ikke mængden af udstyr der er sat ind i de enkelte boliger. Her er der i høj grad tale om rustik kultur krydret med en helt speciel naturoplevelse. Fra kanten af poolen kan man kun fortabe sig i udsigten over vinmarker og de små, nærliggende byer i landskabet. Og hvem ved; måske finder man trøflernes gemmesteder - de er der nemlig.

Stenhuset er beliggende i området der er verdenskendt for de store oplevelser. Ikke mindst vil mad- og vinelskere finde store muligheder i netop dette lokalområde, der producerer nogle af de fineste vine samt skoveområderne, hvorfra man henter regionens aromatiske guld: trøflerne. Blot 14 km fra villaen ligger den gamle termiske badeby Acqui Terme, der gennem hundredvis af år har haft en særlig tiltrækningskraft på både kurgæster og religiøse pilgrimme, der kom for at nyde godt af de varme kilder, der den dag i dag springer midt i byen.

Fra villaen er der da heller ikke langt til hverken Asti, Alba, Barbaresco eller Barolo, der vil ikke behøves nærmere præsentation. Den italienske riviera, Ligurien nås med blot en times kørsel, hvorfor man med lethed kan komme til endnu en helt unik oplevelse: det uendelige Middelhavet.

Husets tre selvstændige lejligheder er særdeles veludstyrede. Der er moderne køkkener, badeværelser samt gode senge. Alle lejlighederne har wi-fi – man kan endog sidde ved poolen og opnå tilgang til internettet. Alle lejligheder har egen indgang. Husets opbygning og indretning er ideelt for tre selvstændige lejemål, men kan med lethed og stor fordel også benyttes af en samlet gruppe på 20 personer. Bemærk at der ikke er tv i huset. Villaen opvarmes af solceller.

Arkitekt-villaen er beliggende i området mellem Nizza Monferrato og Acqui Terme i Piemonte, der er verdenskendt for de store oplevelser. Ikke mindst vil mad- og vinelskere finde store muligheder i netop dette lokalområde, der producerer nogle af de fineste vine samt skoveområderne, hvorfra man henter regionens aromatiske guld: trøflerne. Blot 14 km fra villaen ligger den gamle termiske badeby Acqui Terme, der gennem hundredvis af år har haft en særlig tiltrækningskraft på både kurgæster og religiøse pilgrimme, der kom for at nyde godt af de varme kilder, der den dag i dag springer midt i byen.

Husets tre selvstændige lejligheder er særdeles veludstyrede. Der er moderne køkkener, badeværelser samt gode senge. Alle lejlighederne har wi-fi – man kan endog sidde ved poolen og opnå tilgang til internettet. Alle lejligheder i arktiekt-villaen har egen indgang. Husets opbygning og indretning er ideelt for tre selvstændige lejemål, men kan med lethed og stor fordel også benyttes af en samlet gruppe på 20 personer. Bemærk at der ikke er tv i huset. Villaen opvarmes af solceller.

Fra villaen er der ikke langt til hverken Nizza Monferrato, Asti, Alba, Barbaresco eller Barolo. Den italienske riviera, Ligurien nås med blot en times kørsel, hvorfor man med lethed kan komme til endnu en helt unik oplevelse: det uendelige Middelhavet.

Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER

Barbera, 140 kvm, 6-8 pers. Lejlighed på første sal med meget stor, møbleret træterrasse. Ud over det store køkken i åben forbindelse med den rustikke stue med stenvægge og åben pejs er der tre, meget store soveværelser. To af værelserne er med dobbeltseng, det tredje er med dobbelt sovesofa. Endvidere er der en hems, hvor der med lethed kan sove både tre og fire børn. Til de dobbelte soveværelser er der ensuite badeværelse. Fra køkken- og spiseafdelingen er der direkte udgang til den store terrasse.

Dolcetto, 140 kvm, 6-8 pers. Lejlighed på stueniveau – tæt på poolen. Lejligheden har stor, overdækket terrasse, hvorfra man kan nyde naturen og vinrankerne, der er placeret på skråningen lige uden for grunden. Lejligheden har stort, veludstyret køkken med spiseafdeling og åben forbindelse til stuen med de behagelige møbler og den åbne pejs. Fra køkken- og spiseafdelingen er der direkte udgang til den overdækkede terrasse. Der er endvidere tre, meget store, dobbelte soveværelser med hver sit ensuite badeværelse. Der er rig mulighed for ekstra opredning i hvert rum.

Brachetto – La Torre (tårnværelse),  40 kvm, 2-3 pers. Ad en udvendig sti og en bro kommer man till terrassen, hvorfra man har en helt unik udsigt. Fra denne terrasse går man direkte ind i stuen, møbleret med sofa, lænestole og direkte forbindelse med spisepladsen samt det veludstyrede køkken. Soveafdelingen er en hems med dobbelt futon. Videre er der badeværelse med bruseniche. Det er en helt speciel oplevelse at være gæst i denne lejlighed. Bemærk billederne med græs-altanen: Det er fra denne lejlighed.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 80 km

Indkøb - Afstand 1/6 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Genova 90 km, Torino 130 km, Malpense 160 km

Nærmeste større by Acqui Terme 14 km

Pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG (lav- og mellemsæson dog fleksibelt)

I lavsæson udlejes de to lejl. Barbara og Dolcetto udelukkende sammen - evt. inkl. Brachetto

Acontobetaling: 40 %

Ekstra seng: 120 EUR/uge

Depositum: hhv. 200, 200 & 100 EUR

Slutrengøring: 150 EUR/lejlighed

Gas til opvarmning i yderperioder: 4 EUR/m3

Håndklæder til brug ved pool medbringes

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson 13.04.2022 - 18.06.2022
10.09.2022 - 30.10.2022
Højsæson 18.06.2022 - 10.09.2022
- 15.800 DKK 17.125 DKK
- 15.800 DKK 17.125 DKK
5350 DKK 6700 DKK 8350 DKK
32.500 DKK 38.300 DKK 42.600 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133