Piemonte

lejligheder, 2-4 pers.

[Ref nr. 120052]

Neive, vindistrikt Barbaresco – feriebolig i historisk bykerne

Neive i vindistrikt Barbaresco - midt mellem vinstokke, historiske og kulturelle high lights og en kulinarisk æra - ligger to moderne ferieboliger, der danner en slående kontrast til de gamle bygninger, der udgør den historiske bykerne i Neive – den største af byerne i det berømte vindistrikt Barbaresco. Man bor midt i byens liv af restauranter, caféer og kulturelle liv i det hele taget. Og så ligger den nærmeste vinbar bare 25 meter fra døren.

Ferieboligerne i Neive ligger med fantastisk udsigt over de bølgende vinmarker og den historiske bykerne, der både kan nydes fra lejlighederne, men i særdeleshed fra den rustikke og nyanlagte gårdhave eller den eksklusive solterrasse fra lejligheden på første etage. De to ferieboliger har privat indgang og er totalt adskilt fra hinanden, men kan samtidig åbnes til én stor og luftig lejlighed.

Begge lejlighederne er udstyret med nyeste og mest komfortable udstyr – det være sig både i køkken, opholdsrum samt installationer og air condition. Køkkenerne indeholder nyeste udstyr; blandt andet cappuccino- og kaffemaskiner. Gæsten vil både finde kaffe, te og urtete til fri afbenyttelse.

Neive er den største af byerne i det legendariske vindistrikt Barbaresco. Få skridt fra ferieboligen driver ejeren et meget lækkert osteria. Dette spisested bør opleves når man er i byen. Selve Barbaresco by ligger kun 4 km herfra. Her kan man med fordel gå på seriøst vinindkøb, idet alle områdets vine handles i den gamle kirke, der i dag har ophøjet sin status til Enoteca. Videre har mange af områdets vinproducenter deres egen butik i byens gade. Ud over disse herlige butikker er der adskillige restauranter. Fra vinbarer og caféer til meget fine restauranter med Michelin-stjerner.

Værd er det bestemt også at besøge Alba, der blot ligger 12 km væk fra ferieboligerne i Neive. Ud over det årlige trøffel-marked er middelalderbyen også hjemsted for nogle af områdets bedste grappa-destillerier. For ikke at glemme chokoladefabrikken der producerer grundstoffet til ethvert barns opvækst: Nutella. Også i Alba finder man et væld af restauranter samt et inspirerende og handelsmiljø.

I umiddelbar nærhed af Neive i  vindirstikt Barbaresco, ligger også vinbyen Barolo, vin- og spumantebyen Asti samt lidt længere væk Piemontes hovedstad, bilbyen Torino ligeledes er en utrolig spændende vin- og mad-by.

Lejlighed 1, 2 + 1 pers. (evt. 2 + 2 børn). Lejlighed på stueplan med stue med sovesofa og satellit-tv, fuldt udstyret køkken med spiseplads, hems til åbent soveværelse med satellit-tv, badeværelse med bruseniche og påklæderum. Der er privat gårdhave med bord og stole.

Lejlighed 2, 4 pers. Lejlighed på første etage i to plan med 2 soveværelser med dobbeltseng og satellit-tv, stort badeværelse med bruseniche, fuldt udstyret køkken med spiseplads. Der er dejlig sol-terrasse med udsigt over vinmarker og landskab.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 100 m

Restaurant - Afstand 100 m

Lufthavn Torino 107 km, Malpensa 175

Nærmeste større by Alba 15 km

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

Depositum: 100 EUR

Udlejes min. 2 nætter

Kun små kæledyr må medbringes

Priserne øverst er pr. uge pr. lejlighed

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
6925 DKK 6925 DKK 6925 DKK
9550 DKK 9550 DKK 9550 DKK
1250 / nat 1250 / nat 1250 / nat
1650 / nat 1650 / nat 1650 / nat
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133