Morrovalle, Macerata – rå og romantisk feriebolig ved Adriaterhavet

Umbrien & Marche

[Ref nr. 620029]

Morrovalle, Macerata – rå og romantisk feriebolig ved Adriaterhavet

Marche - villa, 4 pers.

Dybt inde i Marche men med kun 15 minutters kørsel til strandene ved Adriaterhavet, gemmer det lille hus sig. Det er nu ikke fordi huset som sådan burde gemmes væk – tværtimod. Det fortjener at blive vist til - og brugt af - så mange som muligt. Der er bare ikke plads til mere end højst 4 personer ad gangen. Til gengæld vil gæster af huset kunne opleve en enestående natur – uanset hvornår på året man kommer. Der er nemlig taget hensyn til alle vind-og vejrforhold.

Ferieboligen ved Morrovalle, Macerata er ganske lille. Mere korrekt er det vel at sige, at der er tale om et eksklusivt og romantisk lille hus tæt på Adriaterhavet, hvor man – totalt isoleret fra alt andet end skovens små-dyr og cikaderne – kan opholde sig i al slags vejr. Der er stor overdækket terrasse, der sørger for, at man dels kan sidde i læ for solen om dagen samt kan sidde udendørs til langt efter solnedgang. Skulle man finde på at bo her i den kolde periode, vil man kunne holde varmen inden døre med brændeovnen, der er i stand til at varme det hele op – ikke mindst fordi huset stort set er ét rum – dog med mulighed for at lukke et enkelt rum på hemsen.

På grundplan finder man et meget velassorteret køkken indeholdende blandt andet kaffemaskine, espressomaskine, gaskomfur, fryser og brødrister. Man vil her desuden finde badeværelse samt stue med spisebord- og stole. Der er i opholdsstuen tv forbundet med home theatre-system, dvd-afspiller, smart phone connection. Desuden er der Wi-Fi og air condition / varmesystem.
På hemsen finder man to soveværelser. Det ene med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Såvel senge som linned er af meget høj kvalitet. Der er på hemsen endnu et badeværelse med bruseniche. Man vil som gæst finde økologiske badeprodukter, badekåber, hjemmesko samt naturligvis håndklæder. Også disse produkter er af høj kvalitet.
Bag huset ifinder man den intime og eksklusive pool. Der er liggestole samt friluft-bruser med varmt vand. Området ved poolen såvel som på den store, møblerede, overdækkede terrasse er beklædt med træ. Foran terrassen finder man high tech grill til brug for madlavning under åben himmel. Fra terrassen og ikke mindst fra altanen lige oven over, er der fantastisk udsigt over den omkringliggende natur omkring Morrovalle, Macerata.
Huset – såvel ude som inde fremstår særdeles eksklusive med et touch af rustik elegance. Man vil se, at de førte rør i huset er synlige og lavet af kobber og at huset på en gang både er råt og romantisk.
Huset ligger i på den usynlige grænse til baglandet i Le Marche, hvor man har rige traditioner for andet end Adriaterhavets overflødighedshorn af fisk og skaldyr. Herinde vil man finde et væld af gode restauranter hvor der ikke blot serveres gængse, italienske middagsretter, men også egnens tradition for både pattegris og kanin. Og så kan man ikke fortælle ofte nok, at dette er stedet, hvor man serverer farserede kæmpe-oliven til et glas af den lokale vin, der – ligesom ethvert andet sted i Italien – er dyrket med passion og omhyggelighed og har sit helt eget særpræg, om end de fleste druer er kendte fra regioner som Abruzzo, Umbrien og Toscana. Det vil naturligvis være oplagt at søge mod Adriaterhavet, byerne og strandene langs kysten, men efter en hektisk dag blandt mange mennesker, vil huset ved Morrovalle, Macerata, i om muligt endnu højere grad fremstå som en oase med fred, idyl og ro, ro, ro.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 24.03.2018 - 26.05.2018
29.09.2018 - 14.12.2018
Mellemsæson 26.05.2018 - 30.06.2018
01.09.2018 - 29.09.2018
Højsæson 30.06.2018 - 01.09.2018
11.250 DKK 12.200 DKK 13.125 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 200 EUR

Slutrengøring: 50 EUR

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen