Montaione v. San Gimignano: Ferieboliger med pool, tennisbane og børnepool

Toscana

[Ref nr. 503215]

Montaione v. San Gimignano: Ferieboliger med pool, tennisbane og børnepool

Villa 10 pers., lejligheder 4 pers.

Få kilometer fra Montaione, en hyggelig by med gode butikker af forskellig slags, og 15 kilometer fra en af de mest berømte Middelalderbyer, San Gimignano, finder man disse fem ferieboliger med pool, tennisbane og børnepool. Om noget sted får man her luft under vingerne: de fem boliger fordelt på tre huse er nemlig beliggende på en 50 hektar stor grund med en hyggelig sø med picnic-plads midt i det hele.

Alle fem ferieboliger ved Montaione er inden for de senere år restaureret fra bondehuse til moderne boliger med høj komfort. De tre huse er fordelt på en selvstændig villa med plads til 10 personer samt to villaer, der hver er fordelt med to lejligheder til fire personer. Alle lejemål har privat udeområde med bord og stole. Det er dermed muligt på meget kort tid at komme fra én af Toscanas helt store og seværdigheder med massivt menneskemylder, San Gimignano, til særdeles luftige og stille forhold. Her kan man nyde roen – men også anvende både pool og børnepool samt en indhegnet tennisbane.
Som gæst i en af de fem ferieboliger ved Montaione er der andre muligheder for aktiviteter end at anvende pool og børnepool samt tennisbane, der i øvrigt også kan bruges som fodboldbane. En af de lidt mere stille af slagsen er picnic-ture ved søen, der ligger på grunden. Her kan man med sin madkurv sidde og iagttage ænderne snadre og springvandet konstant og forsigtigt arbejde. Der foruden er der på grunden bordtennisbord og legeredskaber til børn. Endelig er der – til fælles brug for de fem boliger, et vaskerum. Området rundt om San Gimignano er en gastronomisk højborg, såvel udi restauranter men også i form af specialbutikker. Derfor kan man påregne at få stor brug af de den grill, der er opstillet ved hvert hus.
På billederne vises et varieret udvalg af foto fra ferieboligerne ved Montaione og San Gimignano samt foto af såvel pool, tennisbane og børnepool. Det er muligt at modtage billeder af hver enkelt bolig.
Der er ferieboligerne ved Montaione v. San Gimignano med pool, tennisbane og børnepool ca. 50 km til Firenze, 65 km til Pisa og Lucca, mens Siena er små 60 km fra boligen. området mellem Firenze og Siena er det berømte geografiske område Chianti, der ikke mindst er kendt for produktionen af de berømte Chianti Classico vine.
Villa, 10 pers., 250 kvm. Feriebolig ved Montaione og San Gimignano med pool, tennisbane og børnepool. Villa i to plan med stor opholdsstue med brændeovn og komfortable møbler. I åben forbindelse med opholdsstuen er spisestue med stort bord og stole. Et stort glasparti med skydedøre åbner til stor udestue / overdækket terrasse, der også kan lukkes ud til haven. Der er i udestuen masser af borde og bænke til udendørs spisning. På stueplan finder man desuden veludstyret køkken med ovn, komfur, mikrobølgeovn, køleskab med ismaskine, espressomaskine samt åben brændeovn til madlavning. Der er fra køkkenet direkte udgang til haven. Endelig er der toilet på stueniveau. På øverste etage finder man fem soveværelser med dobbeltseng og en-suite badeværelser. den ene dobbeltseng kan ændres til to enkeltsenge.
 
Lejlighed 2, 4 pers., 60 kvm. Feriebolig ved Montaione og San Gimignano med pool, tennisbane og børnepool. Lejligheden er på stueplan med opholds-og spisestue og køkken med ovn, komfur og mikrobølgeovn. Lejligheden er indrettet med to soveværelser med en-suite badeværelse med bruseniche. Det ene soveværelse er med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Der er privat have med grill samt overdækket terrasse med bord og stole.
 
Lejlighed 3, 4 pers., 60 kvm. Feriebolig ved Montaione og San Gimignano med pool, tennisbane og børnepool. Lejligheden er i to plan og er på nederste plan indrettet med opholds-og spisestue og køkken med ovn, komfur og mikrobølgeovn. Lejligheden er på første etage indrettet med to soveværelser med en-suite badeværelse med bruseniche. Det ene soveværelse er med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Der er privat have med grill samt overdækket terrasse med bord og stole.
 
Lejlighed 4, 4 pers., 60 kvm. Feriebolig ved Montaione og San Gimignano med pool, tennisbane og børnepool. Lejligheden er på stueplan med opholds-og spisestue og køkken med ovn, komfur og mikrobølgeovn. Lejligheden er indrettet med to soveværelser med en-suite badeværelse med bruseniche. Det ene soveværelse er med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Der er privat have med grill stor, delvis overdækket terrasse med bord og stole.
 

Lejlighed 5, 4 pers., 60 kvm. Feriebolig ved Montaione og San Gimignano med pool, tennisbane og børnepool. Lejligheden er på stueplan med opholds-og spisestue og køkken med ovn, komfur og mikrobølgeovn. Lejligheden er indrettet med to soveværelser med en-suite badeværelse med bruseniche. Det ene soveværelse er med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Der er privat have med grill stor, delvis overdækket terrasse med bord og stole.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger

Afstand til strand  

Indkøb - Afstand  3 km

Restaurant - Afstand  3 km

Lufthavn  Firenze 50 km, Pisa 60 km

Nærmeste større by  Montaione 3 km

Glof - Afstand  

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Vælg bolig
Lavsæson 05.01.2019 - 04.05.2019
26.10.2019 - 28.12.2019
Mellemsæson 04.05.2019 - 29.06.2019
07.09.2019 - 26.10.2019
Højsæson 29.06.2019 - 07.09.2019
18.325 DKK 20.675 DKK 23.825 DKK
7975 DKK 8775 DKK 10.350 DKK
7975 DKK 8775 DKK 10.350 DKK
8775 DKK 9550 DKK 11.125 DKK
8775 DKK 9550 DKK 11.125 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 300 EUR (villa 500 EUR)

Slutrengøring: 100 EUR (villa 200 EUR)

Kæledyr: 50 EUR

Evt. varme:105 EUR/uge (villa 280 EUR)

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen