Toscana

Villa, 17 pers.

[Ref nr. 553516]

Stor, moderne villa med ideel beliggenhed nær Montecarlo og Lucca

Der er ikke megen tvivl om, at hvis man spørger de mange skandinaver, der hvert år valfarter til Italien, hvilken by i Toscana, de gerne vil bo i nærheden af, vil Lucca være det, de fleste svarer. Når så situationen er, at der skal en meget stor flok afsted i ét hus, er mulighederne temmelig begrænsede. Med mindre, man falder over en stor, moderne villa - ideelt beliggende nær Montecarlo og Lucca. Herfra nås store dele af Toscana inden for kort tid i bil - hvis man ikke bare går de tre kilometer til nærmeste vin-by.

En historisk vin-by

Montecarlo er en meget charmerende fæstningsby med smalle gader med barer, caféer og mindre butikker, der ligger højt på en bakketop mellem sine berømte storbrødre: Lucca i vest og Montecatini Terme i øst. Fra byen ser man vidt ud over de omgivende vinmarker, der vel også er noget af det, der for alvor har sat byen på vinkenderes landkort. Det er især de hvide vine, der produceres i området, der har indyndet sig hos de fleste, men der er et væld af gode og interessante vingårde i området, der også producerer rødvine af høj kvalitet. Områdets rødvine bliver aldrig så feterede som Chianti Classico i det geografiske område Chianti mellem Firenze og Siena, men mindre kan gøre det. Også når der skal betales.

Nå langt omkring på kort tid

Det er ikke det rene pjat at den store, moderne villa er idéelt beliggende nær Montecarlo, for netop herfra ligger store dele af det, mange gerne vil opleve i Toscana indenfor kort køreafstand. Der er naturligvis Lucca som det helt store trækplaster. De der allerede har besøgt byen ved, at den er evig charmerende med sine myriader af gader. De der har byen til gode, har store oplevelser forude. Men fortsætter man bare 10-15 kilometer længere vestpå, vil man opleve et helt andet trækplaster, nemlig Middelhavet. Selv i perioden, hvor der traditionelt er mange udenlandske gæster, vil man på hverdage sagtens kunne finde lækre strande og et fantastisk hav til at bade i. Dog skal man nok tænke sig om en ekstra gang, inden man begiver sig i den retning om søndagen: italienerne har også hørt om stand og vand!

Gammelt hus - nyt interiør

Den 300 kvm store og idéelt beliggende villa ved Montecarlo og Lucca er totalrenoveret i 2010 og er i den forbindelse blevet opdateret med ex. aircondition, moderne køkken med opvaskemaskine, ovn, fryser, mikrobølgeovn mv. Villaen er i to plan med i alt syv dobbelte soveværelser og badeværelser en-suite. På nederste etage er villaen indrettet med opholdsstue med spiseafdeling, køkken og to dobbelte soveværelser. Der er vaskemaskine i det en badeværelse. På øverste etage er villaen indrettet med de sidste fem soveværelser. et enkelt af de syv soveværelser har desuden sovesofa til én person.

Livet leves udenfor

Langt de fleste gæster der besøger den store, moderne villa idéelt beliggende ved Montacarlo og Lucca, sætter selvfølgelig pris på plads og komfort indendøre. Dog er et velfungerende udeområde måske af endnu vigtigere betydning, når nu der for de flestes vedkommende er tale om en feriebolig om sommeren. Og her bliver man ikke snydt. Villaen er nemlig belliggende på en grund med meget stor, åben have, som giver masser af muligheder for leg og boldspil. Terrassen er ligeledes stor og godt møbleret med bekvemme møbler og parasoller foruden borde og bænke og grill til udendørs middage. Men er man på sommerferie i Toscana, må der absolut en pool til. Og her er tale om en pool af en vis størrelse: 18 x 6 meter med varierende dybde fra 1,2 til 1,5 meter.

Store klassiske oplevelser

Mon ikke de fleste gæster i den moderne villa ved Montecarlo op til flere gange vil besøge Lucca? Men det er langt fra eneste større oplevelse i kort afstand. Pisa med sit berømte skæve tårn er bare 40 km. fra huset. Byen summer af liv - ikke bare på den gamle kirkeplads Piazza dei Miracoli, men også i den øvrige by, der huser et af landets ældste universiteter. Man vil derfor opleve en vid spredning i de mennesker man møde i midtbyen. Og så må man naturligvis ikke glemme at besøge Toscanas hovedstad: Firenze, der ligger 65 km fra villaen. Er man til det mere afdæmpede liv med børn, kan man med fordel besøge den gamle Pinocchio-park; Collodi, der ligger 6 km fra huset. Her vil man finde en stor gammel legepark, der er opbygget som den slags var for mange, mange år siden. Dog er der inden for de seneste år oprettet en moderne svævebane, men trænger man til at afbræk fra fart og moderne turist-liv, man man med fordel tage et smut hertil.

 

 

Praktiske oplysninger

Afstand til strand Viaregio, 50 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 3 km

Lufthavn Pisa, 40 km

Nærmeste større by Lucca, 20 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Antal soveværelser 7
Dobbeltsenge 7

Antal badeværelser 7
Heraf en-suite badeværelser 7

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Mellem-og lavsæson dog min 4 nætter

Depositum: 500 EUR

Barneseng: 20 EUR/uge

Kæledyr: 50 EUR/uge/dyr

Evt. varme: 40 EUR/dag

Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2024 - 30.03.2024
06.04.2024 - 20.04.2024
02.11.2024 - 21.12.2021
Mellemsæson 20.04.2024 - 01.06.2024
28.09.2024 - 02.11.2024
Højsæson 30.03.2024 - 06.04.2024
01.06.2024 - 28.09.2024
39.575 DKK 52.675 DKK 65.250 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133