Toscana

Villa, 14 pers.

[Ref nr. 512602]

Luksus-villa med eksklusiv udsigt over Montecatini Alto – mellem Lucca og Firenze

Når man slentrer rundt om pool'en - eller måske snarere ved lagunen, kunne man godt få en fornemmelse af, at man befinder sig i en Hollywood-villa. Hele set-up'et med den irregulære pool, baren, køleskabene og det store, hvide overdækkede område med plads til et helt bryllupsselskab, sender nemlig tankerne i den retning. Men kniber man sig i armen og kigger ud over landskabet, kan man konstatere, at man da heldigvis befinder sig ved en luksus-villa med eksklusiv udsigt over Montecatini Alto - mellem Lucca og Firenze.

Helt igennem eksklusivt pool-område

Der er op til flere ting, der adskiller luksus-villaen med eksklusiv udsigt over middelalderbyen Montecatini Alto mellem Lucca og Firenze fra mange andre lækre boliger. Dog er udeområdet med pool, have, patio, bar og grill noget helt for sig selv. Alene den meget store pool, der størrelsesmæssigt overstiger 200 kvm., samt det top-moderne varmesystem der giver mulighed for opvarmning af vandet i ydersæsonerne, overgår de fleste andre lækre pools.  Der er maser af lænestole, chaiselonger rundt om bassinkanten. I enden af pool'en er området indrettet med overdækket spiseplads - til mange!! - samt egen selvbetjente bar med køleskabe. Endelige er her to omklædningsrum, tre badeværelser med brusere og toilet. 

... men der er mere udendørs

Selv om det nok vil være pool-området, der er blikfanget, tilbyder villaen stadig mere udendørs. Ved ankomst vil man finde parkeringspladser til op til 10 biler. undlader man at gå ind ad hoveddøren, men går højre om huset, vil man finde en af terrasserne - her med bord, stole og grill - overdækket af naturligt hegn. Forbi skulpturen i retning nedad mod pool'en, vil man se endnu et overdækket område - en patio, hvor man kan være i skygge fra den ofte nådesløse sol, der skinner over luksus-villaen. Her kan samtidig rette blikke op og lade sig forelske i den med eksklusiv udsigt over Montecatini Alto mellem Lucca og Firenze.

Halvt ude - halvt inde

Inden beskrivelsen fortsætter ind i luksus-villaen, er det ikke uvæsentligt at reklamere for den 150 kvm. store veranda, hvortil der er adgang både ude- og indefra. Verandaen er indrettet med spisemøbler, hvilket er endnu en mulighed for at spise uden at lade sig fortære af solen, men til gængæld nyde den eksklusiv udsigt over Montecatini Alto mellem Lucca og Firenze. Som det burde fremgå, er der masser af muligheder for at holde både afslappende ferie, men også fest i villaen. Der er overalt meget stærk wi-fi signal - også ved pool'en, så det vil være muligt at bruge alle de tjenester man har brug for - både arbejds- og fritidsmæssigt.

Professionelt køkken på stueplan

Vælger man at benytte sideindgangen, overfor det naturligt overdækkede spiseområde, går man direkte ind i et meget moderne og professionelt køkken. Her finder man alt, hvad der skal til, hvis man vil lave store middage. Der er dog også mulighed for at bestille in house chef, som med glæde vil benytte sig af luksus-villaens lækre faciliteter, mens gæsterne koncentrerer sig om at slappe af, holde ferie eller bare i fred og ro . Køkkenet er beliggende på grundplan, der også er indrettet med opholdsstue med blandt andet vinkøleskab og tv, tre badeværelser samt udgang til den eksklusive veranda med udsigt over Montactini Alto mellem Lucca og Firenze.

Underetagen og første etage

Indgangen til luksusvillaen med eksklusive udsigt over Montactini Alto mellem Lucca og Firenze er indrettet med tre soveværelser og to badeværelser samt en opholdsstue med åben pejs. Det ene soveværelse har badeværelse en-suite. De to øvrige soveværelser må betegnes som familieafdeling, for de deler et badeværelser, der er beliggende mellem de to rum. Alle tre soveværelser har udgang til terrasse. Villaens øverste etage er indrettet med tre soveværelser med badeværelser en-suite. Der er masser af skabsplads i værelserne - navnlig er master bed room'et - der må betegnes som en suite med dobbelt sovesofa og særdeles meget plads i det indrettede walk in closet samt en. Dette soveværelse har desuden overdækket panoramaterrasse samt bad med hydremassage. Villaen er i alt 400 kvm. og er, som beskrevet, indrettet med seks soveværelser.

Præcis midt mellem alt 

Den lækre og moderne luksus-villa med eksklusiv udsigt er beliggende midt mellem mange rigtig store oplevelser. Allernærmest er middelalderbyen Montecatini Alto, der i sig selv er op til flere besøg værd. I hvert fald hvis man er på udkig efter et hyggeligt sted at spise frokost eller aftensmad. Midt i byen, på torvet, er der nemlig et meget solidt udvalg af restauranter, barer og caféer. Nogle kilometer længere nede af bjerget er den moderne udgave af Montecatini, nemlig Montecatini Terme, der er meget kendt og berømt for sine mange kuranstalter, der tiltrækker både kendisser og folk der har begge ben på jorden. Kører man på motorvejen i vestgående retning kan man vælge at gøre holdt i skandinavernes yndlingsby: Lucca, som er et kapitel for sig. Fortsætter man lidt længere på motorvejen, kommer men til Viaregio: Middelhavet. Fra Montecatini kan man også følge motorvejen i østgående retning ca. 50 km. Her er byen, der under alle omstændigheder bør opleves - hed sommer eller ej: Firenze. Syd for Firenze - med Siena som sydligst punkt, er det geografiske område Chianti, der er berømt for blandt andet de små, idylliske byer, den fremragende mad samt de røde vine; Chianti Classico.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 50 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 3 km

Lufthavn Pisa, 63 km

Nærmeste større by Lucca / Prato, 35 km

Golf - Afstand 10 km

Pool

Opvarmet pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 6

Antal badeværelser 10

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 300 EUR

Slutrengøring: 400 EUR

Evt. opvarning af pool i ydersæson: 700 EUR/uge

Kæledyr (på forespørgsel): 50 EUR/dyr/nat

Vælg bolig
Lavsæson 23.03.2024 - 04.05.2024
12.10.2024 - 02.11.2024
Mellemsæson 04.05.2024 - 08.06.2024
07.09.2024 - 12.10.2024
Højsæson 08.06.2024 - 07.09.2024
61.950 DKK 76.125 DKK 83.475 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133