Toscana

Villa, 6 pers.

[Ref nr. 550042]

Villa ved Lucca – luksuriøs feriebolig med pool og eksklusiv udsigt over byen

Villa ved Lucca - tidligere bondehus - nu totalt restaureret og genetableret feriebolig, byder velkommen til et mindre antal gæster, der værdsætter egnstypiske traditioner, elegante løsninger og en guddommelig natur. Der er langt imellem så vellykket en modernisering, hvor man både har følelsen af at være midt i et mange hundredeårigt scenarie samtidigt med at man er i en komfortabel og luksuriøs nutid.

Villaen ved Lucca byder velkommen med en charmerende forhave hvorfra man ledes enten ind i huset eller i den helt lukkede og private have. Her leves ude-livet ikke bedre. En pergola lægger op til spisning og samvær i beskyttelse fra den oftest bagende og insisterende sol, der tilsyneladende har kontrakt med bakketoppen, hvorpå huset ligger. Ad en oliven-allé bliver man lokket på en afstikker fra pergolaen og behændigt ført til poolen, der med sine 10 x 5 meter - og det store plankeareal udenom - efterlader rigeligt med plads til at nyde det enorme skue over området. Selv fra pool-kanten er der udsigt til Lucca.

Villaen ved Lucca er i to plan og indrettet med indgang i hall hvorfra man ledes ind i et samlet område af velvære og afslapning. Stuen som man først møder er meget elegant og rustik med sine rå stenmure, de hvidmalede trælofter og de meget komfortable møbler. Det vil være oplagt at tilbringe mange gode stunder i disse møbler i hinandens selskab og med en god film, et solidt slag kort eller blot stirrende ind i den åbne pejs samtidigt med at man deler en af lokalområdets store, gode vine.

Spisestuen, den røde stue, er både elegant, romantisk og ikke mindst meget komfortabel. Der er masser af historier på væggene og det lille, lavloftede rum efterlader en speciel afslappet stemning i kroppen længe efter middagen er indtaget. Køkkenet fremstår meget landligt og moderne på én gang. Den åbne pejs og den gamle stenvask trækker spor flere hundrede år tilbage. Det kan man ikke just sige om det enorme gaskomfur og ovnen – for ikke at tale om køleskabet med ismaskine. Køkkenet er generelt fuldt udstyret og dækker formentlig alle behov. Fra køkkenet fører en dør til vaskerummet hvor man finder vaskemaskine, tørretumbler, strygejern- og bræt samt linnedskabet. Desuden er der her et badeværelse med bruseniche.

På første etage finder man husets tre soveværelser. Fra sofagruppen fordeler soveværelserne sig i hver sin retning. Alle soveværelser har en-suite badeværelser samt air condition.

Master soveværelset har en elegant draperet dobbeltseng. Rummet er meget stort og indeholder antikke møbler. Der er fra rummets vinduer et storslået udsyn over dalen. Badeværelset er ligeledes luftigt med dobbelt håndvask, badekar samt walk-in brusekabine.

De to øvrige soveværelser er med hver to enkeltsenge. De er ligeledes meget elegant indrettet og har også begge to luftige og elegante badeværelser.

Villaen ved Lucca fremstår samlet som en perle i rækken af ferieboliger og efterlader en indtryk af elegance, ægthed og klassisk velbehag. Der er i lejen inkluderet to ugentlige perioder á tre timers rengøring og hushjælp. Yderligere hushjælp kan rekvireres. Huset er indhegnet og der opnås adgang til villaen gennem automatisk port.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 30 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Pisa 32 km

Nærmeste større by Lucca 6 km

Golf - Afstand 12 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 750 EUR

Acontobetaling: 40% ved reservation

Barnestol og seng: gratis mod forudbestilling

El: 0,25 EUR/ KwH

Varme:4,30 EUR/m3

Gas: afregnes v. afrejse

Velopdrættede hunde er velkomne

Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2024 - 23.03.2024
09.11.2024 - 21.12.2024
Mellemsæson 23.03.2024 - 29.06.2024
09.09.2024 - 09.11.2024
Højsæson 29.06.2024 - 09.09.2024
19.500 DKK 21.975 DKK 29.975 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133