Piemonte

Villa, 10-16 pers.

[Ref nr. 140068]

Langhe, Piemonte – eksklusiv og elegant villa

I Lange, Piemonte – midt mellem bølgende bakker, store vidder, tætte skove, grønne marker og snorlige vinranker – ligger en meget eksklusiv og elegant villa. Her i Italiens spisekammer - midt mellem den eksklusive mad og de største vine, de jordnære, men stolte italienere og de elegante byer er der både ro, dybde og tæt til unikke oplevelser.

Villaen i Lange, Piemonte på 500 kvm., er et gammelt 1600-tals stuehus, der for ganske nyligt er totalt istandsat til en eksklusiv og elegant villa. Dette er sket med hjælp fra store navne inden for design og arkitektur. Der er således alle moderne faciliteter af bedste kvalitet. Der er på den fem hektar store grund, ud over selve villaen to mindre huse, der kan rumme op til 6 personer. På den måde kan der med lethed bo 16 personer på én gang som samtidig har masser af plads.
Der er på stueplan to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse, vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler samt tre stuer med åbne pejs, tv og dvd. På første etage findes lounge m. bibliotek, spisestue med pejs samt stort, veludstyret køkken – ligeledes med åben pejs. Fra køkkenet er der udgang til overdækket terrasse med spisebord og stole. Der er videre meget stort master soveværelse med badeværelse og walk in closet samt soveværelse med hems med to enkeltsenge og badeværelse. Generelt er der meget luftigt uanset hvor i huset i Langhe, Piemonte man befinder sig. Huset er udstyret med meget effektive køle/varmesystem i gulv og vægge. Om sommeren anvendes dette til at køle huset med – efterår og vinter er det behagelig gulvvarme. Dette er en langt mere eksklusiv og behageligt nedkøling/opvarmning end traditionel aircondition. Alene dette gør det til en eksklusiv og elegant villa.
På nordsiden af den elegante villa er der en smuk have med en arkade, der sikrer gode skyggemuligheder. Terrassen ved køkkenet har vask, grill, ovn samt lounge-område. Den eksklusive infinity-pool, fra hvilken der er et fantastisk vue over den indtagende natur, byder desuden på en meget speciel og arkitektonisk perle af en indbygget bænk med solsegl. Desuden er der pool-hus med bruser og toilet. Huset og poolen i Langhe, Piemonte er omgivet af smuk park. De to gæstehuse rummer seks sovepladser. Der er i hvert hus badeværelse, soveværelse, stor stue. Det ene af husene har videre moderne køkken.
Generelt fremstår villaen i Langhe, Piemonte særdeles eksklusiv og elegant med så godt som alt inklusive. Der er således både håndklæder til brug både ude og inde, shampoo, sæbe, bøger, satellit-tv og bordtennisbord. Køkkenet er udstyret med ovn, køleskab, fryser, toaster, opvaskemaskine, blender, fire-rings gaskomfur, mikrobølgeovn, ismaskine samt stort udvalg i diverse køkkengrej. Det er muligt at leje villaen med eller uden gæstehuse - hhv. 16 og 10 pers. Hvis villaen lejes uden gæstehuse vil disse stå ubenyttede i perioden.
Denne villa i Langhe, Piemonte er ikke bare en eksklusiv og elegant villa  - den er noget helt specielt!
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 50 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 3 km

Lufthavn Genova 90 km

Nærmeste større by Acqui Terme 26 km

Pool

Trådløs internet

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Rengøring inkluderet

Grill

Antal soveværelser 6
Dobbeltsenge 5
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 5

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Slutrengøring: 350 EUR (hovedhus), 150 EUR (anneks)

Depositum: 1500 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2023 - 22.04.2023 Mellemsæson 22.04.2023 - 24.06.2023
09.09.2023 - 14.10.2023
Højsæson 24.06.2023 - 09.09.2023
40.500 DKK 47.250 DKK 65.250 DKK
31.500 DKK 36.000 DKK 49.600 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133