Toscana

Villa, 8 pers.

[Ref nr. 530415]

Gaiole in Chianti – villa med aircondition i fredfyldt og smuk natur

Med en helt unik placering ligger villaen til otte personer midt i det allermest centrale af Chianti. Med blot fire km til Gaiole in Chianti vil enhver vinkender vide, at her er man midt i det, det drejer sig om! Villaen med aircondition er placeret midt i de lokale vinmarker i fredfyldt og smuk natur. Det er svært at forestille sig, hvordan man kan være mere i fredelige omgivelser og så alligevel ikke være så langt ude på landet, at der nærmest er tale om en dagsrejse for at møde kulturen og civilisationen. Men det er altså tilfældet her.

Villaen ligger komplet ugeneret midt i vinmarkerne i Gaiole in Chianti med en fantastisk udsigt over det bølgende landskab. Villaen er opbygget i tre plan i typisk toscansk / sienesisk stil med rå stenfacade, synlige bjælker, gulve af terracotta samt kvalitets møbler over alt. Der er i alt 400 kvm. terrasser og balkon. Poolen er placeret på bagsiden af huset med en dejlig terrasse med bekvemme møbler. Kun få meter fra pool- og terrasseområdet står de majestætiske vinstokke og gør opmærksom på deres eksistens. Der er aircondition og wifi i hele villaen.

Villaen med aircondition ved Gaiole in Chianti er på grundplan indrettet med dagligstue med åben pejs og satellit-tv. Desuden er der spisestue med 10 siddepladser samt veludstyret køkken med opvaskemaskine, køleskab/fryser, mikrobølgeovn samt alt andet udstyr, der hører til i et køkken. Endelig er der på stueplan to soveværelser – det ene med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Begge soveværelser har privat badeværelse med bruseniche. På første etage finder man dobbelt soveværelse med privat badeværelse med bruseniche samt direkte adgang til panoramisk terrasse på 120 kvm. Der er selvsagt herfra en helt unik udsigt over området ved og vinmarkerne. Terrassen er møbleret og delvist overdækket. Villaens øverste etage er indrettet med dobbelt soveværelse med privat badeværelse med jacuzzi. Ligeledes fra dette soveværelse er der unikt vue over landskabet. 

Villaen med air condition ved Gaiole in Chianti er på 240 kvm har terrasse på 400 kvm samt en nærmest endeløs stor grund; 3000 kvm. Generelt fremstår villaen rustik og meget funktionel med god plads og med ordentlige og gedigne møbler. Der er en eksklusiv ro og fred i og omkring huset. Poolen ved villaen er udstyret med varmelegemer således at man kan benytte den året rundt. Hvis man da i de køligere aftener ikke hellere vil sidde inden døre og nyde de mange spændende vine, der produceres i området.

Villaen med aircondition ligger fire km. fra Gaiole in Chianti, der har mange spændende restauranter samt indkøbsmuligheder. Dog er der fra boligen bare 300 meter til nærmeste agriturismo, der med sin egen restaurant gør det let at gå ud at spise. Der er 15 km til en af de andre spændende vin-byer, Radda in Chianti. Hele området Chianti er kendt for sine talrige gode producenter af Chianti Classico. Der er ca. 30 km. til Siena og 50 km. til Firenze.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 4 km

Restaurant - Afstand 300 m

Lufthavn Firenze 85 km

Nærmeste større by Siena 30 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 4

Antal badeværelser 4

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 3 NÆTTER - priser anført pr. nat

Depositum: 500 EUR kontant

Kæledyr: 10 EUR/stk./dag

Barneseng: 20 EUR/dag

Ekstra seng: 40 EUR/døgn

Evt. opvarmet pool: 50 EUR/dag

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
- - 8625 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133