Funtana Meiga, San Giovanni di Sinis – feriebolig med havudsigt

Sardinien

[Ref nr. 90032]

Funtana Meiga, San Giovanni di Sinis – feriebolig med havudsigt

Lejligheder, 4 & 5 pers.

Det er i Funtana Meiga v. San Giovanni di Sinis - sommerbyen med sommerfarverne – man finder feriebolig med de mange muligheder. Her er for eksempel flere forskellige gårdmiljøer der er pakket med planter og skyggefulde træer. Der er ligeledes flere terrasser med havudsigt samt en lukket solgård, hvor solen har svært ved at komme væk fra. Det har de fleste gæster også.

Ferieboligen i Funtana Meiga ved San Giovanni di Sinis har to lejligheder. De kan enten lejes selvstændigt med separate indgange og i øvrigt helt adskilt fra hinanden. Eller man kan som to familier der ønsker at rejse sammen, finde to lejligheder hvor man via en trappe mellem de enkelte gårdhaver kan åbne for en verden af grønne planter, skyggefulde vinkler og niveauforskudte himmelrigspladser. Og naturligvis en udendørs bruser.

Ferieboligen på stueniveau nås via entrédøren fra terrassen. Hvis man altså kommer videre end denne udsigtsterrasse. Herfra har man en kostbar havudsigt over Middelhavet og området ved Funtana Meiga, San Giovanni di Sinis. Terrassen er møbleret til udendørs ophold og spisning med bord, stole og grill. Man går direkte ind i luftig, møbleret stue med tv, spiseafdeling og funktionelt køkken med ovn, komfur, køleskab og fryser samt øvrig service og køkkengrej. Lejligheden indeholder badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Der er to soveværelser med hver to sengepladser. Fra det ene soveværelse opnås udgang til gårdmiljø med planter samt trappe til øvre gårdhave.

Ferieboligen på øverste lejlighed er i to plan. Der er privat indgang via gårdhaven. Gården er stor nok til samtidig at fungere som aflukket parkeringsplads til bil. Haven er fyldt med grønne planter og træer, således at man både har aflukkede solområder og behagelige skyggepladser. Skulle kroppen alligevel trænge til nedkøling benytter man bare den udendørs bruser og fortsætter, efter en skylle, driver-tilværelsen i Funtana Meiga, San Giovanni di Sinis.

Ferieboligen indeholder luftig stue / spisestue med pejs, spisestue- og dagligdagsmøbler og tv. Der er mindre, men funktionelt køkken med køleskab, fryser, ovn og komfur samt almindelig service og køkkengrej. Der er fra stuen udgang til møbleret terrasse med en fantastisk havudsigt. På denne etage er der desuden soveværelse med dobbeltseng samt soveværelse med enkeltseng og endelig badeværelse med bruseniche. Denne etages helt særlige attraktion er dog den lille solgård, der er klemt ind som en udestue uden tag. Man sidder altså ude indenfor – omgivet af grønne planter og solens hilsen direkte ned over en stille kop morgenkaffe eller et svalt glas vin efter en steghed dag på stranden ved Funtana Meiga, San Giovanni di Sinis. Fra stuen fører en trappe til øverste etage hvor der findes soveværelse med to senge samt stor, luftig stue. Fra denne etage opnås adgang til en formidabel tagterrasse, hvorfra havudsigten og livet i al almindelighed altså bare ikke bliver meget bedre.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 01.04.2017 - 31.05.2017
01.10.2017 - 30.11.2017
Mellemsæson 01.06.2017 - 30.06.2017 Specialperiode(r)
01.09.2017 - 30.09.2017
Højsæson 01.08.2017 - 31.08.2017 Specialperiode(r)
01.07.2017 - 31.07.2017
2825 DKK 4625 DKK / 4325 DKK 7550 DKK / 6575 DKK
2825 DKK 4625 DKK / 4325 DKK 7550 DKK / 6575 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES PÅ UGEBASIS MED VALGFRI SKIFTEDAG

Barneseng- og stol: 25 EUR/uge

Slutrengøring: 70 EUR

Forbrug (afregnes på stedet): el, vand og gas: 150 EUR/uge

Sengetøj og håndklæder (frivilligt): 20 EUR/pers./uge

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen