Villa mellem Firenze og Pisa med pool og børnepool

Toscana

[Ref nr. 560715]

Villa mellem Firenze og Pisa med pool og børnepool

Villa 22 pers.

Langt ude på landet mellem Firenze og Pisa – totalt isoleret fra andre lyde end fuglekvidder og gryntende vildsvin, er en helt igennem enorm villa beliggende i ensom majestæt. Villaen, der tilbage i 700-tallet blev bygget som herregård, er beliggende midt mellem skove, olivenlunde og vinmarker og danner en meget eksklusiv og samtidig rustik ramme for den store familie- eller vennetur. Og ikke bare selve villaen er enorm: parken rummer blandt meget andet også en pool og en specielt anlagt børnepool.

Man kan sagtens få tiden til at gå i villaen mellem Firenze og Pisa. Man kan for eksempel lege gemme. Der er nemlig ikke mindre end 500 kvm. indendørs, som man kan anvende til formålet. Hvis man når gennem gennem alle hjørner og rum, kan man fortsætte udendørs i parken, der har træer, buske og kroge. Efter at have har slidt sig gennem haven, har man fortjent en tur i den fristende pool. Børnene har deres egen, der er 6 x 6 meter og måler en halv meter i dybden. Anderledes power er de i den store pool, der er 18 meter lang og 9 meter bred. Værsgo’ at svømme.

Hvis man synes, det hurtigt kan blive lidt øde, skal man nok overveje en anden villa end denne mellem Firenze og Pisa. Synes man derimod, at det er feriens højdepunkt at være sammen med de 20-22 nærmeste venner eller familiemedlemmer i uforstyrrede og autentiske omgivelser, så bliv endelig hængende. Alene udendørsområdet er meget værd. Her er rigelig plads til forskellige aktiviteter. For eksempel at grille de fine råvarer, der hentes i de små specialbutikker eller velassorterede supermarkeder, der findes i rigelige mængder overalt i Toscana. Vinene kan man sagtens slå et smut ind i Chianti efter. Her produceres de berømte Chianti Classico i stride strømme. Langt de fleste af dem af meget høj kvalitet. Både pool og børnepool er anlagt for sig selv i den ene ende af haven, så der faktisk er mulighed for at indtage middage i fred for vandpjask- og leg.

Selve villaen mellem Firenze og Pisa er i tre plan og har ikke mindre en 10 soveværelser – alle med en-suite badeværelse. Boligen er for nyligt gennemgribende restaureret med stor respekt for original indretning og materiale. Indretningen er smagfuld og autentisk og signalerer masser af ægte toscansk charme. Soveværelserne på øverste etage er alle udstyret med air condition. Hele huset er dækket af wi-fi, der også fungerer på terrasse og i haven. Dog ikke så langt nede i haven som området med pool og børnepool.

Villaen er på stueplan indrettet med opholds- og spisestue med hi-fi og satellit-tv og stor, åben pejs. Desuden er der en tilstødende spisestue her. Et trin fører ned til villaens køkken, der er fint udstyret med ovn, fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og kaffemaskine. Der er fra køkkenet udgang til have og terrasser. På stueplan finder man endelig et servicetoilet.  På første etage er boligen indrettet med soveværelse med to enkeltsenge og direkte udgang til panoramisk terrasse med udsigt over området mellem Firenze og Pisa. Endnu et soveværelse med dobbeltseng har udgang til terrasse med udsigt ned i haven med pool og børnepool. Der er på denne etage yderligere tre soveværelser med dobbeltseng.

Villaen mellem Firenze og Pisa er på øverste etage indrettet med fem soveværelser – alle med aircondition. De to af soveværelserne er desuden indrettet med en ekstra enkeltseng. Denne etage kan i sjældne tilfælde aflukkes så villaen med pool og børnepool udlejes som bolig til op til 10 personer.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 05.01.2019 - 18.05.2019
28.09.2019 - 21.12.2019
Mellemsæson 18.05.2019 - 29.06.2019
17.08.2019 - 28.09.2019
Højsæson 29.06.2019 - 17.08.2019
21.12.2019 - 04.01.2020
29.175 DKK 36.075 DKK 49.975 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

dog min. 4 dage i lavsæson

Depositum: 1000 EUR

Slutrengøring: 20 EUR/pers. - dog min. 350 EUR

Ekstra seng: 125 EUR/pers./uge

Barneseng: 20 EUR/uge

Kæledyr: 50 EUR/uge

Aircondition (frivillig anvendelse): 0,30 EUR/kWh

Evt. varme: 1,50 EUR/liter

Stuepige: 12 EUR/time

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen