Toscana

Lejligheder, 2-4 pers.

[Ref nr. 500262]

Fattoria Querceto ved Romita, Tavarnelle Val di Pesa, Chianti

Fattoria Querceto ligger i meget rolige omgivelser ca. en kilometer uden for den lille flække Romita ved Tavarnelle Val di Pesa, Chianti. På gården, der er delt i flere bygninger, er der i alt syv lejligheder, en dejlig pool – inkl. børne-pool, tennisbane, grill og mulighed for at leje mountain bikes.

Fattoria Querceto er, selv om den ligger isoleret uden for Romita ved Tavarnelle Val di Pesa i Chianti, let at komme frem til. Med en kort afstikker fra motorvejen mellem Firenze og Siena er man hurtigt fremme, og kan derfor hurtigt komme ud på landet og ned i gear. Der er masser af muligheder på gården for bare at opholde sig og nyde roen og det smukke landskab, men der er endnu flere muligheder for at få en masse oplevelser.

Selvfølgelig skal man besøge Firenze og Siena, men ud over det, er der rundt i lokalområdet masser af oplevelser. Fattoria Querceto ved Romita, Tavarnelle Val di Pesa ligger i vindistirktet Chianti, og gården er også en del af det store vinhus, Fattoria Coli, hvorfor det vil være nærliggende at besøge dette. Der arrangeres guidede ture i kælderen, hvor man kan følge hele processen fra druerne kommer ind, til det færdige produkt på flasker. Der tilbydes selvfølgelig smagsprøver undervejs. Man kan udvide sit besøg på Fattoria Coli med et kokkekursus, hvor man lærer om og producerer typiske, toscanske retter og sammensætter dem med den rigtige vin.
Fattoria Querceto ved Romita, Tavarnelle Val di Pesa, Chianti fremstår rustik og autenstisk. Man vil således ikke opleve en hyper moderne feriebolig i Toscana, men snarere en ægte og original bondebolig med rå stenvægge, murede buer, synlige bjælker og terracottaklinker på gulvene. Selv om lejlighederne er rusktikke og originale er de dog er renoveret med moderne komfort og bekvemmeligheder.
Alle lejlighederne på Fattoria Querceto ved Romita, Tavarnelle Val di Pesa, Chianti, er med ét soveværelse samt opholds- og spisestue med køkkenafdeling, dobbelt sovesofa og satellit-tv. Køkkenerne er udstyret med gaskomfur med fire brændere, lille ovn, køleskab med frys samt almindeligt køkkenudstyr og service. Videre er der badeværelse med bruseniche. Lejlighederne er både på stueniveau og første etage.
Fattoria Querceto tilbyder både ro, afslapning og aktiviteter på stedet. Fra den gamle gårdsplads er der malerisk udsigt over området med de bølgende vinmarker ved Romita, Tavarnelle Val di Pesa, Chianti. Inde i haven finder man en dejlig pool – eller rettere to, for den ene – delvist selvstændige pool – er forbeholdt gårdens mindste gæster. Rundt om poolen er der masser af solstole og parasoller. Videre er der i haven en stor, muret grill til fri afbenyttelse. Endelig er der på vingården en tennisbane, som for gæster ligeledes er til fri afbenyttelse.
Fattoria Querceto ved Romita, Tavarnelle Val di Pesa, Chianti efterlader samlet et indtryk af originale ferieboliger I Toscana, der fungerer godt uden på nogen måde at virke prangende. Dog er det modsatte heller ikke tilfældet – der er ingen tegn på forfald eller boliger der ikke holdes ved lige. Man er blot det meste af tiden overladt til sig selv, hvilket i virkeligheden slet ikke er så dumt på en ferie.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 100 km

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 1 kn

Lufthavn Firenze 25 km, Pisa 80 km

Nærmeste større by Firenze 20 km

Golf - Afstand 20 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Internet

Vaskemaskine

TV

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG - i lav- og mellemsæson dog min. tre dage

Depositum: 100 EUR

Kun mindre og mellemstore hunde tilladt

Vaskemaskine: 8 EUR/vask

Vælg bolig
Lavsæson 17.03.2018 - 14.04.2018
22.09.2018 - 08.11.2018
Mellemsæson 14.04.2018 - 23.06.2016
25.08.2018 - 22.09.2018
Højsæson 23.06.2018 - 25.08.2018
4375 DKK 6775 DKK 8800 DKK
4875 DKK 7275 DKK 9300 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133