Toscana

Villa, 8 pers.

[Ref nr. 533716]

Eksklusiv og historisk stenvilla med stor grund v. Montalcino og San Galgano, Siena

Der er noget modsigende i en stenvilla fra år 1700 og så moderne LED belysning, alarmsystem og videoovervågning. Ikke desto mindre er det, hvad man blandt mange andre oplevelser kan få her i den eksklusive og historiske bolig, der er fantastisk beliggende nær de fine vines højborg, Montalcino, det historiske abbedi San Galgano med sværdet i stenen og et af Toscanas helt store trækplastre: Siena.

350 kvm. lækkerier uden aircondition

Den eksklusive og historiske stenvilla er beliggende på en 50 hektar stor grund ved Montalcino  og San Galgano nær Siena, er på 350 kvm. og indrettet i to plan. Boligen er totalrenoveret og fuldt møbleret med flotte møbler og malerier. Badeværelserne er nye og lækre, sengene af høj kvalitet, lige som alt andet i huset. Og lad det være sagt med det samme: der er ikke aircondition i villaen. Og det er der ikke af en helt åbenlys årsag: det er ikke nødvendigt! De tykke mure sørger for en behagelig temperatur. Gulvene på nederste etage er lagt med håndlavede, toscanske terracottaklinker, mens gulvene på øverste etage er lavet af natureg.

Villaens nederste etage

På nederste etage er den eksklusive og historiske stenvilla indrettet med fuldt udstyret køkken, hvorfra der også er udgang til overdækket spiseområde med udendørs ovn. Der er fra stueplan nedgang til kælder, der er ideel til aldring af vine, kød og ost. Videre er der stort badeværelse med brusekabine samt vaskerum med vaskemaskine. Desuden er der billard-rum med smagerum til vin, spiritus, cigarer og tobakspiber. Der er desuden bibliotek / atelier med piano samt dobbelt sovesofa med meget komfortable madrasser, bekvemme læderstole samt udgang til garage med teknikrum. Det vil være oplagt at besøge Montalcino og handle nogle gode flasker Brunello hjem til nederste etages lounge.

Øverste etage

Via en gammel, indvendig trappe, kæmmer man til den eksklusive og historiske stenvillas øverste etage. Her er boligen indrettet med stor stue med satellit-tv og hi-fi. I loungen finder man de elegante Chesterfield-sofaer og den gamle, smukke pejs. Korridoren fører til de tre store dobbeltværelser. Det første soveværelse med en stor dobbeltseng og en barneseng til små børn. Det andet soveværelse med stor dobbeltseng og det tredje, meget store soveværelse, har en dobbeltseng samt enkeltsenge , der dog kan sammenføjes alt efter gæsternes behov. På samme etage er der to store, elegante badeværelser med bruseniche. Dobbeltsengene er alle meget store med meget bekvemme komfortmadrasser. Alle værelser har ventilatorer.

Udenfor - en historie for sig selv

Udvendigt finder man 250 kvm restaurerede ruiner, der skaber en smuk gårdhave på bagsiden af villaen. Her er det gamle ildsted, der i dag er med til at sprede en helt særlig hygge. Ikke mindst i kombination med den eksklusive solnedgang. I haven er muret en swimmingpool af natursten. Poolen har et meget eksklusivt og lækkert saltvandssystem. Der er solbruser foran poolen. Det samlede areal på grunde er fordelt mellem 30 hektar agerjord og 20 hektar skov. Her finder man gamle egetræer, der danner basis for det lokale trøffelparadis. I skoven er der desuden 100 sorter af hjemmehørende frugttræer. Alle herligheder eksklusivt til husets gæster. Der løber en å gennem grunden. Hus og grund er en del af en tidligere jagthytte, tilhørende den gamle, adelige Siena-familie Luriano. Hele området fremstår aldeles smukt og uspoleret.

Sværdet i stenen og ånden i flasken

Den eksklusive og historiske villa er beliggende nær det historiske, tagløse kloster San Galgano og kapellet Montesiepi hvor det berømte sværdet i stenen findes – og det findes! Det kan man med fordel og stor fornøjelse studere nærmere på egen hånd. Men det er langt fra alt, der findes i umiddelbar nærhed. Der er nemlig bare få kilometer til de mest eksklusive vines hjemby, Montalcino. Her finder man mere end 250 producenter, der alle producerer den verdensberømte og eksklusive rødvin: Brunello di Montalcino. Enten kender man en masse til netop den vin - eller også skulle man i en fart sætte sig ind i det og se at komme på studietur her! Siena, en af Toscanas meget berømte middelalderbyer med hundredvis af spændende oplevelser, er beliggende inden for ca. en halv times kørsel. Det er altså ikke oplevelser, man skal undvære her. Men man skal nu huske at benytte sig af den helt særlige stemning der hviler over både villaen og den eksklusive parklignende grund.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 4 km / 7 km

Restaurant - Afstand 4 km

Lufthavn : Firenze, 110 km

Nærmeste større by : Siena, 50 km

Golf - Afstand 25 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 3

Antal badeværelser 3

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Mellem- og lavsæson dog min. 4 nætter

Depositum: 350 EUR kontant

Slutrengøring: 150 EUR

Evt. varme: 50 EUR/dag

Barneseng- og stol: uden beregning

Pool-håndklæder: inkl.

Vælg bolig
Lavsæson 05.10.2024 - 31.10.2024
04.11.2024 - 24.12.2024
Mellemsæson 24.04.2024 - 29.06.2024
31.08.2024 - 05.10.2024
31.10.2024 - 04.11.2024
Højsæson 29.06.2024 - 31.08.2024
24.12.2024 - 08.01.2025
26.725 DKK 32.500 DKK 37.750 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133