Kære rejselystne kunde

Som mange vil vide, fraråder Udenrigsministeriet i øjeblikket ikke-nødvendige rejser til Italien.

Derfor vil mange sandsynligvis stille sig selv spørgsmålet: hvordan er vi stillet med ferieboligen, vi har lejet.

Først og fremmest har hovedparten af vores kunder lejet en bolig i sommerferien. Hvor lang tid ministeriets vejledning gælder, ved ingen.

Du har gennem You Go lejet en feriebolig – du har ikke købt en rejse. You Go er ikke et rejseselskab eller rejsearrangør, men udelukkende formidler af ferieboliger i Italien.

Derfor er der ingen fortrydelsesret på den lejeaftale der er indgået. Det er ikke en regel vi alene har lavet – reglerne er de samme i hele EU. Eventuelle spørgsmål om erstatning er udelukkende et forhold mellem kunden og dennes forsikringsselskab.

Derfor tilråder vi, at du med dit forsikringsselskab får klarhed over, hvilke forudsætninger der gælder i netop dit tilfælde.

Nogle vil måske fristes til at spørge, om man kan flytte sin lejeaftale til et andet tidspunkt. Det kan man som udgangspunkt ikke, idet You Go selv har indgået lejeaftale med boligens ejer (udlejer), som vi er bundet af. Vi har desværre derfor heller ikke mulighed for at tilbyde en erstatning af det betalte beløb.

Vi håber dette giver svar på nogle af de spørgsmål, der kan opstå og håber alle vores kunder kan komme på ferie til sommer.

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133