Toscana

Lejligheder, 4-9 pers. / hel ejendom

[Ref nr. 550302]

Mindre og charmerende agriturismo i bakkerne ved Lucca

Området ved Lucca har i mange år været et af skandinavernes foretrukne steder i Toscana. Det er vel egentlig ikke så sært, for har man én gang været der og oplevet byen, oplandet og den korte afstand til Middelhavet, så vil mange nok gøre alt for at gentage succesen. Det kunne for eksempel være oplagt at søge et par kilometer op i bjergene til agriturismo Bellosguardo, hvor livet leves i et andet gear end i myriaderne i byen.

Et helt andet gear

Der er bare ti minutters kørsel ned til Lucca, men livet her er lysår forskellig fra livet i byen, der syder og koger af liv, farver og stemninger. Livet på den komfortable agriturismo har et helt andet fokus. Her står tiden stille og man kan komme helt ned i gear efter et hårdt arbejdsår eller bare en varm tur i byen.

Agriturismoen uden for Lucca er meget smukt beliggende og med unik udsigt over dalen. Ejendomme er beliggende på en 40 hektar stor grund omgivet af olivenlunde, vinmarker og en indhegnet sø. Selve ejendommen kan dateres tilbage til 1700-tallet og har været ejet af både hertugen af Lucca og Napoleon Bonapartes søster. Der er bare fire ferieboliger til disposition; to lejligheder i hovedhuset samt to selvstændige huse. Der er privat, møbleret udeområde til hver af de fire boliger. I højsæsonen hvor hele ejendommen udlejes samlet, er der ved pool'en adgang til fælles køkken, badeværelse samt indendørs jacuzzi samt sauna. Der er stort spisebord udenfor bygningen til fællesspisning. Det omkringliggende landskab er ideelt til gå- eller cykelture.

Ikke bare Lucca - her er masser af andre oplevelser

Rejser man som børnefamilie på ferie til området ved Lucca, vil man opleve, at der er masser af interessante oplevelser for juniorerne. Selvfølgelig byen og Middelhavet, men også den berømte Collodi-park, der ligger 25 km. væk. Her vil man opleve en forlystelsespark, hvor tiden er gået i stå for mange år siden, og hvor karruseller og andre legeredskaber er bygget af træ og malet i hånden. Et frisk pust til parker med fuld fart på. Men ikke mindst vil man på den hyggelige agriturismo opleve, at her kan børn være børn, og tempoet trækkes ud af det travle liv, som også børn rammes af.

Skandinavers yndlingsby: Lucca

Men der er selvfølgelig andre oplevelser, som både børn og voksen vil have glæde af at opleve. Selvfølgelig vil mange nok adskillige gange bevæge sig ned til Lucca, hvor der hver sommer støves højttalere af, når den tilbagevendende Lucca Summer Festival udspiller sig. Her vil man opleve et stort og varieret udbud af nationale og internationale musikere, der vælger at lægge vejen forbi den historiske by i Toscana – bare 8-10 km. fra agriturismoen.

Resten af Toscana i kort afstand

Bare 20 km. fra agriturismoen og fra Lucca, finder man endnu et at Toscanas helt store trækplastre, nemlig Pisa. Her vil mange sandsynligvis søge til, for ved selvsyn at betragte det skæve tårn. Stikker man på motorvejen i østgående retning, vil man efter en times tid ramme Toscanas hovedstad, Firenze, som, på trods af det hektiske liv, ikke kan anbefales nok. Samme afstand som fra Lucca – dog i sydlig retning, ligger endnu et af de store high lights i Toscana, nemlig Siena. Området mellem disse to historiske byer er det geografiske område Chianti, hvorfra den berømte Chianti Classico-vine stammer. Og hvor man i øvrigt også finder den verdensberømte Slagter i Panzano.

Det er altså ikke oplevelser, man vil komme til at mangle, hvis man vælger at holde ferie på den charmerende agriturismo ved Lucca. Men der er et alternativ til oplevelser: afslapning og fordybelse i ingenting. Billeder af hver enkelt lejlighed tilsendes efter ønske – her på siden udelukkende et mindre udvalg fra de fire boliger. Ved leje af hele ejendommen indgår ekstra, helt ny køkken og spa-afdeling. Læs i øvrigt mere om hver enkelt bolig her under.

Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER

Calla, 9 pers. 130 kvm, 4 soveværelser, 3 badeværelser. Lejlighed på første etage i hovedhuset med egen trappeopgang. Lejligheden er indrettet med stort køkken med ovn, komfur, køl, frys og spiseafdeling. Der er i lejligheden soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med tre enkeltsenge samt to soveværelser med hver to enkeltsenge. Der er aircondition i to af soveværelserne. Videre er der tre badeværelser med bruseniche samt opholdsstue med tv og bekvemme møbler. (billede 5-8)

Gelsomino, 5 pers. 120 kvm. 2 soveværelser, 1 badeværelse. Selvstændigt hus i to plan tæt på poolen og hovedbygningen. Huset er på stueplan indrettet med stor opholds- og spisestue med bekvemme møbler og køkkenafdeling med ovn, komfur, køl, frys og opvaskemaskine. På første etage er der to soveværelser med hver to enkelsenge (kan samles til dobbeltseng). I det ene soveværelse er der desuden sovesofa til en pers. Videre er der badeværelse med badekar og bruser. Der er til huset en møbleret, overdækket veranda samt nedgang til privat 300 kvm. have. (billede 9 – 12)

Narcisco, 4 pers., 60 kvm., 1 soveværelse, 1 badeværelse. Lejlighed på stueplan i hovedhuset indrettet med køkken med ovn, komfur, køl og frys, opholds- og spisestue med sovesofa, to pers. og tv, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med brusekabine. (billede 13 – 16)

Margherita, 5 pers., 100 kvm., 2 soveværelser, 2 badeværelser. Selvstændigt nyt hus, der er indrettet med to soveværelser – det ene med badeværelse en-suite og direkte udgang til terrasse med bord og stole. Der er nyt, lækkert køkken med ovn, komfur, køl, frys og opvaskemaskine. I stuen er der bekvemme møbler, tv og sovesofa til en person. Fra terrassen er der uhindret udsigt over det smulle landskab med skove og vinmarker. (billede 17 - 20)

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 25 km

Indkøb - Afstand 5 km

Restaurant - Afstand 5 km

Lufthavn 25 km

Nærmeste større by Lucca 5 km

Golf - Afstand 7 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Alle lejemål udelukkende samlet.

Slutrengøring: 300 EUR

Evt. varme: 20 EUR/dag

Vælg bolig
Lavsæson Specialperiode(r)
01.05.2024 - 31.05.2024
Mellemsæson 01.06.2024 - 29.06.2024
01.09.2024 - 050.10.2024
Højsæson 29.06.2024 - 31.08.2024
51.575 DKK 60.975 DKK 75.000 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133