Toscana

Villa, 10-12 pers.

[Ref nr. 550212]

Casa Il Gobbo, Lucca – privat villa med pool i olivenlund

I bekvem afstand fra Lucca – bare et kvarters kørsel i bil - finder man Casa Il Gobbo; en privat villa med pool i en olivenlund. Området er kendt for sin høje kvalitet af olivenolie. Og kvalitet gælder for villaen her, der med sine 320 kvm. er både rummelig og giver plads til begejstring. Og skulle man have brug for lidt mere luft under badevingerne, så gå ud i haven og olivenlunden – der er 30.000 kvm. til fri leg.

Casa Il Gobbo – privat villa med pool i olivenlund, er beliggende ved Segromigno in Monte, ca. 10 km fra det centrale Lucca. Villaen går under betegnelsen agriturismo, idet der fra grunden er produktion af lokale varer – i dette tilfælde især olivenolie. Der er ligeledes på grunden en mindre mængde frugttræer, der udgør stammen i ejerens produktion af marmelader. Endelig produceres her honning – men bierne er ikke at finde netop på denne grund. Det er til gengæld andre dyr. Der er nemlig kalkuner, heste og får, der har deres egen plads på grunden – dog langt fra villaen. Alligevel kan hestene ind i mellem ses fra haven, hvor de i deres indhegning går og gumler græs.

Den private villa med pool i olivenlund er i to plan, indeholder seks soveværelser – alle med aircondition, og fem badeværelser. Hele villaen fremstår på én gang rustik og solid; netop beregnet til brug. Villaen er meget karismatisk og lægger i høj grad op til anvendelse, hvilket dog ikke giver sig til udtryk i en nedslidt fremtoning, men en karisma, der vidner om, at her i huset leves livet. Der er alle steder anvendt materialer af høj kvalitet, hvilket giver det typisk toscanske præg.
Villaen har på grundplan et stort, dejligt og særdeles anvendeligt køkken. Desuden finder man spisetue, opholdsstuer samt udgange til den overdækkede veranda, der løber langs huset og giver mulighed for masser af liv udendørs. Stuerne er præget af, at her i sin tid – i tiden før det blev udlejet som en privat villa med pool i olivenlund, var beboet af lokale med en særlig forkærlighed for heste. Det er således masser af antikke sadler og andet rideudstyr, der udgør de specielle og autentiske dekorationer, hvilket står godt til de gamle lædermøbler og tunge, toscanske møbler.
Køkkenet er udstyret med gaskomfur, opvaskemaskine, ovn og alle andre faciliteter, der hører til i et ægte, autentisk, italiensk køkken - endda indendørs pizzaovn. Lige som resten af huset, er det det rustikke – ofte det originale, der er fremherskende. Det leder nu tankerne hen på hverken museumslignende beboelse eller gammelt skrammel, men derimod i retning af en original feriebolig – nu med pool – i en olivenlund ved Lucca, hvor kvalitet varer mange år, og hvor til, der er tilsat moderne komfort.
Udendørsområdet til den rustikke villa med pool er noget ganske særligt. Langs huset finder man den store veranda, hvor der er placeret borde, stole og bænke i rigelig mængde. Det er således muligt at spise udendørs uden selv at blive stegt af den nådesløse sol, der oftest er fremherskende i olivenlunden ved Lucca. Haven er som nævnt stor, og man vil i den blandt andet finde muret grill og legeredskaber til børn. Af særlig interesse er vel pool-området, der for nyligt er blevet indhegnet, så man ikke behøver frygte for de eventyr, små børn uden særlige svømmeegenskaber, kan finde på at tage på. På det lukkede pool-område finder man en pergola, hvor i der er en jacuzzi-hot-tub med massagedyser til rådighed for husets gæster. Rundt om poolen finder man solstole og endnu en skyggelund i form af en pergola med borde og stole. I den ene ende af poolen er der opsat en vippe. Poolen er på det sted så dyb, at man faktisk kan springe på hovedet i.
Som en mindre og selvstændig afdeling af huset ved Lucca, der ikke er tilgængeligt for gæster, er opbevaring og produktionsrum for nogle af de produkter, der høstes i den tilstødende olivenlund. Yderligere er der et professionelt køkken, som anvendes til forberedelse af middage. Disse middage kan tilkøbes, så man kan dermed leje en privat villa med pool og samtidigt blive forkælet med middage den eller de aftener, men ønsker det. Der er 35 km til Pisa mens Toscanas hovedstad, Firenze ligger cirka dobbelt så langt væk.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 45 km

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Pisa 50 km

Nærmeste større by Lucca 8 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Antal soveværelser 6

Antal badeværelser 5

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG (dog fleksibelt i mellem- og lavsæson)

Depositum: 500 EUR

Slutrengøring: 200 EUR

El (incl. aircondition): 250 EUR

Evt. varme: efter forbrug

Pool-håndklæder inkluderet i lejemålet

Ekstra seng: 15 EUR/dag

Barneseng: uden beregning

Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2024 - 01.05.2024
29.09.2024 - 21.12.2024
Mellemsæson 01.06.2024 - 29.06.2024
31.08.2024 - 28.09.2024
Højsæson 30.06.2024 - 30.08.2024
27.400 DKK 28.975 DKK 37.225 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133