Comosøen & Lombardiet

Villa, 8 pers.

[Ref nr. 2300516]

Casa Cima, v. Agriturismo Castello di Vezio, Varenna

Casa Cima ved Agriturismo Castello di Vezio, Varenna – Comosøens smukkeste by med den levende havnefront, de stejle, smukke gyder og de spændende restauranter. Kør 3 km ad snoede veje op i bjergene til den lille bjergby – eller tilbagelæg mere direkte turen til fods på 20 min. Parkér bilen, stil kufferterne, sval kroppen i den private pool og nyd så for resten udsigten; den bliver ikke bedre. Her begynder ferien – og gid den ikke slutter foreløbig.

Casa Cima ved Agriturismo Castello di Vezio, Varenna, fremstår meget beboet og ægte. Casa Cima er i tre plan fordelt med otte sengepladser i fire soverum. Aller øverst et dobbelt soveværelse med lille terrasse, mellemste etage med de tre øvrige dobbeltsoveværelser – det ene også med terrasse og enestående udsigt over søen, to badeværelser, det ene med badekar, det andet med bruseniche.

På nederste etage i Casa Cima findes det store bibliotek med arbejdsplads og hundredvis af bøger samt en stor, luftig stue med behagelige møbler og tv og åben pejs. Der er spisestue med chatol til glas, porcelæn og bestik og nedstigning til huset rustikke køkken, der indeholder alt, hvad man har brug for til at lave et rigtig godt og solidt måltid. Der er desuden på nederste etage et separat toilet. Endelig findes der til Casa Cima en udestue, hvor man i ro og mag kan sætte sig med sin bog, avis eller computer – eller blot lade øjnene gå på vandring i den smukke, tilstødende park der omgiver Agriturismo Castello di Vezio, der ligger nedenfor den overdækkede terrasse.

Der er fra nederste terrasse adgang til ude-spisepladsen, hvortil man kommer gennem en smal sti mellem frodige træer og buske. Der er her et træ-skygget udeområde, hvor man kan vælge at placere den store grill, der gratis, men efter anmodning stilles til rådighed. Få skridt videre føres man hen til den private pool, der ligger badet i sol og de komfortable liggestole, der står langs kanten. Man er meget privat i Casa Cima, men kan sagtens finde huller i hækken, hvorfra man anskue den store, smukke og frodige park ved Agriturismo Castello di Vezio, Varenna.

Huset er en selvstændig del af Agriturismo Castello di Vezio, Varenna, hvorfor der vil være få andre gæster i parken. Dog er poolen helt privat for denne villa. Lejemålet inkluderer stuepige to gange ugentligt á to timer.

Som nabo til Casa Cima ligger en af Agriturismo Castello di Vezios lejligheder, Selva (ref. nr. 230028). Det er muligt at leje begge lejemål sammen, men som udgangspunkt er lejemålene fuldstændig adskilt og private.

Casa Cima ligger i udkanten af en lille bjergby ved Varenna,  bestående af en række oprindelige stenhuse, en borgruin med et stadig eksisterende tårn, hvorfra man overskuer store dele af hele Comosøen, et par familiedrevne restauranter og en tennisbane, som man via receptionen i Agriturismo Castello di Vezio har meget let adgang til brugen af.

Inden for meget kort køreafstand finder man, ud over Varenna, også Bellano med den store marina og de mange restauranter få km nordpå samt Lierna med de smukke alléer, den fantastiske strand og de gode reatauranter mod syd. Fortsætter man yderligere 10 km mod syd rammer man den livlige og smukke hovedby på søens vestside, Lecco, der ikke blot kan prale af et rigt kulturliv men også stranden, der ligger præcis i udkanten af byens centrum. Alt dette og meget mere er indbegrebet af Comosøen.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 3 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 200 m

Nærmeste større by Varenna 3 km, Lecco 20 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Antal soveværelser 4
Dobbeltsenge 2
Enkeltsenge 2

Antal badeværelser 2

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 500 EUR

Slutrengøring: 180 EUR

Ekstra seng: 150 EUR/uge

Kæledyr: 60 EUR

Barneseng: 40 EUR/uge

Barnestol: 20 EUR/uge

Wi-fi: 40 EUR/uge

Varme: 4 EUR/KwH

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2024 - 30.04.2024
01.11.2024 - 23.12.2024
Mellemsæson 01.05.2024 - 31.05.2024
01.09.2024 - 31.10.2024
Højsæson 01.06.2024 - 31.08.2024
33.750 DKK 35.725 DKK 39.475 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133