Piemonte

Bed & breakfast, 2 - 4 pers.

[Ref nr. 150048]

Casa Castellini, Garbagna – bed & breakfast syd for Tortona

Casa Castellini ligger dybt inde skoven ved Garbagna syd for Tortona; omgivet af skove, bjerge, små byer og fredfyldte oaser. Casa Castellini er et familiedrevet bed & breakfast, der har været i familiens besiddelse gennem fire generationer. Casa Castellina fungerede indtil for 15 år siden udelukkende som en af områdets højt værdsatte restauranter som gæster fra både Garbagna og området omkring Tortona gerne kørte for at besøge. Restauranten fungerer stadig på samme høje niveau – nu blot med bed & breakfast i den istandsatte lade, hvor familien har indrettet seks dejlige værelser samt en udendørs pool.

På bed & breakfast Casa Castellini er alle værelser meget smagfuldt indrettet. Her er møbleret i typisk Piemonte-stil: møbler i valnød kombineret med varme farver. Værelserne på Casa Castellini er beregnet for to til fire personer.

Ved ophold på bed & breakfast Casa Castellini, Garbagna serveres der morgenmad i restauranten og der er ligeledes mulighed for at bestille aftensmad - gæsterne på Casa Castellini har førsteprioritet. Måltiderne indtages i meget charmerende lokaler der ligger i forlængelse af restaurantens hyggestue hvor man placeret i de dybe sofaer kan vejre stemningen i køkkenet. Det anbefales på det kraftigste at benytte sig af denne gourmetoplevelse af egnstypiske retter fra Tortona-området, der alt sammen er lavet af familien selv. Naturligvis af opskrifter der er nedarvet fra tidligere generationer og med råvarer hovedsagelig fra familiens ejendom. Hver eftermiddag serveres af familien en aperitif på pool-kanten. 

Der er i området omkring Tortona og Garbagna rig mulighed for både natur- og bymæssige oplevelser. Stedet ligger midt i naturen og der vil være mulighed for at bestille oplevelser i skovene på hesteryg – eller hvad med en tur på ejendommens naturbesiddelser på jagt efter svampe og trøfler? Stedet ligger blot et par kilometers afstand fra Garbagna, der er en hyggelig, lille middelalderby med alt fra renæssancekirke, kunstgallerier til en tennisbane til fri afbenyttelse. Blot 20 km fra bed & breakfast Casa Castellini ligger den hyggelige mini-storby Tortona. 25 km fra feriestedet ligger out-let paradiset Serravalle, hvor de italienske mærkevarer sælger blandt andet prøvekollektioner med afslag på op til 70% af prisen.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 60 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 0 km

Lufthavn Genova 60 km

Nærmeste større by Tortona 22 km

Pool

Internet

TV

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES PÅ DAGSBASIS MED FRI ANKOMST - DOG MIN. 3 DØGN

Prisene er anført på ugebasis

Morgenmad inkluderet i prisen

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
5700 DKK 5700 DKK 5700 DKK
6325 DKK 6325 DKK 6325 DKK
6975 DKK 6975 DKK 6975 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133