Cantina dei Monti, Monte Rinaldo, Ferme – villa på vingård i Marche

Umbrien & Marche

[Ref nr. 630043]

Cantina dei Monti, Monte Rinaldo, Ferme – villa på vingård i Marche

Marche - villa, 12 pers.

Cantina dei Monti, Monte Rinaldo, er en undtagelse - begrebet er ikke videre udbredt i Le Marche – det der med at bo på en vingård. Derfor må denne mulighed betragtes som temmelig enestående. Villaen på Cantina dei Monti er boligen til den store familie, de seks vennepar eller de to nabo-familier, der ønsker ferie sammen – og alligevel med plads hver for sig. Og så må der gerne være kort afstand til Adriaterhavet. Og det må i øvrigt også gerne være lidt lækkert. Bingo: Cantina dei Monti, Monte Rinaldo

Der er ingen steder i Le Marche særlig langt til regionens 185 kilometer kyst- og strandstrækning. Det der kan være den afgørende forskel, er vejen dertil. Herfra Monte Rinaldo, Ferme, er der blot 25 letkørte kilometer. Man har derfor nemt ved at suge til sig af det bedste af begge verdener, nemlig livet og de overvældende mængder havfrugter ved kysten og de mere robuste og vinøse retter fra baglandet - netop her, hvor vingård Cantina dei Monti ligger

Villaen på vingården i Monte Rinaldo, Ferme, er i praksis delt i to lejligheder til hver seks personer og udlejes udelukkende sammen i højsæsonen. I lav- og mellemsæson udlejes de to lejligheder separat. Der er altså tale om et lejemål, hvor man sætter en større gruppe stævne og nyder, at man har alt (!) for sig selv. På grunden uden om villaen finder man selve vingården Cantina dei Monti med cantina’en, hvor der serveres og sælges gårdens egne økologiske, biodynamiske vine og olivenolier.

Villaen i Monte Rinaldo, Ferme, ligger for sig selv i forhold til selve vingården Cantina dei Monti, og er altså opdelt i to plan til i alt 12 personer. Begge etager er ens indrettet med tre dobbelte soveværelser – det ene med en-suite badeværelse. Villaens to øvrige soveværelser deler etagens andet badeværelse. Begge lejligheder har særdeles veludstyrede køkkener med stort spisebord samt espressomaskine, ovn, gaskomfur, fryser, køleskab og opvaskemaskine. Der er på hvert plan ligeledes opholdsstue med åben pejs samt TV, dvd og stereo. Fælles for begge lejligheder er, at der er tale om boliger af høj standard – uden dog på nogen måde at være prangende. Der er til huset en lækker tagterrasse – fuldt møbleret til 12 personer. Herfra er der en enestående udsigt over vinmarker og naturen ved Monte Rinaldo, Ferme, Marche.

Det private ude-område til villaen i Cantina dei Monti er noget ganske særligt. Pool-området er meget stort med masser af plads og et helt enestående vue over Monte Rinaldo, Fermet. Der er rundt om poolen parasoller og behagelige liggestol; 12 i alt. Desuden vil man ved pool-området finde toilet, bruser og omklædningsrum.

Villaen er som anført en selvstændig villa tilhørende vingården Cantina dei Monti. Værtsparret, der også er vinproducenterne er, ud over meget gæstfri og service-mindede, særdeles dedikerede deres arbejde med vin og olie. Man vil derfor i vinkælderen finde et bredt udvalg af udsøgte vine dyrket med stor passion for naturlige fødevarer. Produkterne er efter eget udsagn dyrket med dyb respekt for natur og bæredygtighed.

I lejemålet indgår udover sengelinned og håndklæder også håndklæder til brug ved pool-området, Wi-Fi samt fri anvendelse af vaskefaciliteter. Der er derfor ikke brug for meget mere end en stor portion lyst til at opleve Italiens bedst bevarede hemmelighed: Le Marche, der er et skatkammer udi kultur, historiske monumenter, arkitektoniske perler samt mad og vin.

Til gæster tilbydes alle former for service fra lokal samarbejdspartner. Det kunne være guidede ture, besøg og smagning på andre vingårde, kokkeservice eller andet.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 09.03.2019 - 03.05.2019
21.09.2019 - 08.11.2019
Mellemsæson 04.05.2019 - 05.07.2019
24.08.2019 - 20.09.2019
Højsæson 06.07.2019 - 23.08.2019
20.700 DKK 23.875 DKK 30.225 DKK
13.800 DKK 16.450 DKK -
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

I lav- og mellemsæsonen kan de to lejligheder lejes separat

Depositum: 500 EUR

Acontobetaling: 40 %

Barneseng- og stol: 10 EUR/dag

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen