Umbrien & Marche

Umbrien, lejligheder, 2-6 pers.

[Ref nr. 600112]

Borgo di Toppo – økologisk vingård ved Citta del Castello, Umbrien

Det er ikke til at se det, men Borgo di Toppo ved Citta del Castello, Umbrien, er faktisk et bygningsværk fra 1600-tallet. Gennem nænsom renovering, omstrukturering og med omtanke for det omgivende landskab, er der nu (gen)skabt en økologisk vingård. Idyllisk og romantisk - midt mellem olivenlunde, vinmarker, kastanjetræer og små skovsøer.

Borgo di Toppo udmærkede sig oprindeligt som en palæ-lignende ejendom ved Citta del Castello, Umbrien. Efter adskillige årtier under konstant nedbrydning, fremstår borgo’en i dag som et fortræffeligt eksempel på, hvor harmonisk en succesfuldt en restaurering kan forløbe. Ud over at være en 230 hektar stor økologisk vingård der ligeledes producerer olie og honning, er der etableret otte super-lækre, moderne lejligheder som ferieboliger i Umbrien.

Alle otte ferieboliger i Borgo di Toppo ved Citta del Castello, Umbrien er stilfuldt, elegant og bekvemt indrettet. Alle lejligheder har fuldt udstyrede køkkener. Der er Wi-Fi område centralt beliggende på vingården - ikke i de enkelte lejligheder. Desuden er der til alle ferieboliger på den økologiske vingård privat have eller terrasse. Videre er der til fælles brug den meget lækre pool med meget behageligt trædæk, hvor fra man har fantastisk udsyn over den sydvendte dal, der både garanterer beskyttelse mod kølige vinde og sikrer et meget harmonisk mikroklima.
Det er i sig selv en oplevelse for alle sanser at slentre rundt i den lille landsby, der udgør den økologiske vingård Borgo di Toppe. det bliver ikke mindre idyllisk at gå lidt rundt på matriklen, der tæller flere andre muligheder. Ikke mindst er der den økologiske køkkenhave, der er til fri afbenyttelse for gårdens gæster. Længere nede på grunden finder man to søer, i hvilke man kan fiske. Man kan også tage sig en spadseretur rundt i olivenplantagen, der tæller ikke mindre end 3000 træer, eller blandt gården vinmarker. Som gæst er man velkommen til at besøge både oliemøllen og vinkælderen. Endelig er området ved Citta del Castello, Umbrien velegnet til ture på mountain bike.
Borgo di Toppo ved Citta del Castello, Umbrien udmærker sig ikke alene ved at være en økologisk vingård. Den er også blevet tildelt den nationale agriturismos bedste hæder, 5 Spighe, hvor de fem hvedeaks er den højst opnåelige udmærkelse i klassifikationssystemet. Det er en anerkendelse der gives efter en succesfuld genskabelse af et værdifuldt bygningsværk.
Det er muligt at arrangere forskellige arrangementer på forskellige tidspunkter af året på Borgo di Toppo ved Citta del Castello. For eksempel kan man i efteråret følge trøffelsæsonen, der også her i Umbrien er en væsentlig del af den værdifulde undergrund.
Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER
Stalla, 2 pers., 36 kvm. Selvstændigt hus i åben planløsning. Der er således kun ét rum, hvori der er både er dobbeltseng samt fuldt udstyret køkken med ovn og komfur. Videre er der badeværelse med hydro-massage bruser. Boligen har privat terrasse med både spisebord- og stole og 60 kvm. stor have med lænestole.
 
Essiccatoio, 2 pers., 26 kvm. Lejlighed på første etage med opholdsstue med fuldt udstyret køkken afdeling med ovn, komfur og opvaskemaskine. Desuden er der soveværelse med dobbeltseng og tv. Endelig er der badeværelse med hydro-massage bruser. Der er en lille, møbleret terrasse med fantastisk udsigt over der dejlige landskab.
 
Mulino, 4 pers., 60 kvm. Selvstændigt hus med to dobbelte soveværelser samt to badeværelser. Desuden er der opholds- og spisestue med fuldt udstyre køkkenafdeling med ovn, gaskomfur og opvaskemaskine. Det er muligt at indsætte ekstra seng til et barn i lejligheden. Der er privat 90 kvm. stor have med bord, stole, parasol samt lænestole.
 
Fienile, 3 pers., 78 kvm. Selvstændigt hus i to plan i private omgivelser og med 190 kvm, stor, privat have. Huset indeholder fuldt udstyret køkken med ovn, komfur og opvaskemaskine. På første etage soveværelse med dobbeltseng samt store panoramavinduer. På den store hems er der en enkeltseng. Videre er der på første etage badeværelse med badekar med hydromassage. På nederste etage er der opholds- og spisestue med dobbelt sovesofa samt badeværelse med hydro-massage brusekabine. Den store have er udstyret med bord, stole, parasol og liggestole.
 
Quercia, 4 pers., 90 kvm. Meget rummelig lejlighed på første etage med opholds- og spisestue med åben pejs, dobbelt sovesofa samt fuldt udstyret køkken med ovn, komfur og opvaskemaskine. Der er to soveværelser med dobbeltseng samt private en-suite badeværelser. Det ene med bruseniche og sauna, det andet med hydro-massage bruseniche. Der er tv i begge soveværelser. Endelig er der loggia – en overdækket balkon, med udsigt over landsbyen.
 

Castagno + Cerro, 4+4 pers., 99 kvm. Sammenlagt lejlighed på første etage med opholdsstue med dobbelt sovesofa og åben pejs, spisestue med to fuldt udstyrede køkkener med ovn og komfur samt to soveværelse og en ekstra dobbelt sovesofa. Der er til de sammenlagte lejligheder to badeværelser. Det ene med jacuzzi det andet med hydro-massage brusekabine. Der er til lejligheden en stor terrasse med bord og stole og dejligt usdyn over haven. Det er muligt at leje lejligheden Cerro alene. I dette tilfælde vil lejlighed Castagno være ubenyttet.

 
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 100 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 8 km

Lufthavn Perugia 50 km

Nærmeste større by Cita del Castello 20 km

Golf - Afstand 40 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 100 EUR

Barneseng- og stol: 40 EUR/uge

Opvaskemaskine: kun som anført under de enkelte beskrivelser

Vælg bolig
Lavsæson 13.04.2019 - 29.06.2019
31.08.2019 - 02.11.2019
Mellemsæson Højsæson 29.06.2019 - 31.08.2019
4700 DKK - 5450 DKK
3200 DKK - 3950 DKK
6200 DKK - 7700 DKK
6950 DKK - 7700 DKK
6950 DKK - 7700 DKK
6950 DKK - 7700 DKK
12.200 DKK - 13.700 DKK
9200 DKK - 10.700 DKK
23.450 DKK - 29.450 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133