Bondegårdsferie v. Cossano Belbo og Santo Stefano Belbo

Piemonte

[Ref nr. 1200115]

Bondegårdsferie v. Cossano Belbo og Santo Stefano Belbo

Lejligheder, 2 - 4 pers.
Bondegårdsferie i Piemonte? På Casina Serra mellem Cosano Belbo og Santo Stefano Belbo er det ikke kornsorterne hvede, havre og rug, men druerne barbera, dolcetto og chardonnay der står på markerne. Kornkammeret er en vinkælder og produktet bages ikke men hældes på flasker.
Lev driver-livet i bjergene og gå også en tur med bonden i marken. Besøg samtidig hans store passion, kældrene. Bliv vartet op af værtindens typiske egnsretter tilberedt af hovedsagligt egne produkter.

Bondegårdsferie på Casina Serra mellem Cossano Belbo og Santo Stefano Belbo er den slags idyl der sætter sig fast langt inde i én. Man mødes af familien Baldessari, der ser det som deres store opgave at give en fredfyldt.

Cascina Serra tilbyder seks lejligheder der er beregnet for 2-4 gæster. Hver lejlighed har egen terrasse med kig ud over bjerge og vinmarker ved Cassano Belbo og Santo Stefano Belbo. Lejlighederne er indrettet i klassisk stenhus og inkluderer stue, køkken, soveværelse samt badeværelse. Lejlighederne er med sit rustikke udtryk en charmerende base for livet på landet. Man vil dog i vid udstrækning tilbringe megen tid på terrassen, i skyggefylde lunde i haven eller i nærheden af den lille, fælles pool.

Der tilbydes morgenmad samt klassisk aftensmad bestående af en tre-retters menu. Der sælges af gårdens egen produktion af vin og honning.

Stedet ligger centralt placeret i forhold til udflugter i området. Der er ikke langt til kultur-byerne Alba, Asti, Barbaresco og Barolo ligesom det heller ikke vil tage lang tid i bil at køre til Acqui Terme, Alessandria og Torino.

Cascina Serra mellem Cossano Belbo og Santo Stefano Belbo er ikke velegnet for gangbesværede og familier med større børn.

Glicine, 2 pers, 35 kvm. Stue / køkken med spisebord- og stole, køleskab, ovn, mikroovn, kaffemaskine. Badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Soveværelse med dobbeltseng.

Bigonia, 2 pers, 35 kvm. Stue / køkken med spisebord- og stole, køleskab, ovn, mikroovn, kaffemaskine. Badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Soveværelse med dobbeltseng. Til Lejligheden er privat, møbleret terrasse på 20 kvm.

Rosa, 2-3 pers, 40 kvm. Stue / køkken med spisebord- og stole, køleskab, ovn, mikroovn, kaffemaskine. Badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Soveværelse med dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning. Til Lejligheden er privat, møbleret terrasse på 20 kvm.

Lonicera, 2-3 pers, 40 kvm. Stue / køkken med spisebord- og stole, køleskab, ovn, mikroovn, kaffemaskine. Badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Soveværelse med dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning. Til Lejligheden er privat, møbleret terrasse på 20 kvm.

Vigna Vecchia, 2-4 pers, 60 kvm. Stue / køkken med spisebord- og stole, køleskab, ovn, mikroovn, kaffemaskine. Badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Soveværelse med dobbeltseng. I stuen to enkeltsenge /sovesofaer. Til Lejligheden er privat, møbleret terrasse på 20 kvm.

Vigna Nuova, 2-4 pers, 65 kvm. Stue / køkken med spisebord- og stole, , køleskab, ovn, mikroovn, kaffemaskine. Badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Soveværelse med dobbeltseng. I stuen to enkeltsenge / sovesofaer. Til Lejligheden er privat, møbleret terrasse på 20 kvm. 


Camelia, 2 pers. 60 kvm.
 Stue / køkken med spisebord- og stole, køleskab, ovn, mikroovn, kaffemaskine. Badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Soveværelse med dobbeltseng. Til Lejligheden er privat, to møblerede terrasser.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson 14.04.2018 - 16.06.2018
15.09.2018 - 27.10.2018
Højsæson 16.06.2018 - 15.09.2018
- 3725 DKK 3925 DKK
- 3725 DKK 3925 DKK
- 4300 DKK 4550 DKK
- 4300 DKK 4550 DKK
- 4725 DKK 4950 DKK
- 4725 DKK 4950 DKK
- 6200 DKK 6200 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG (dog kun i højsæson)

Den anførte pris er for to personer.

I mellemsæson min. 3 døgn -  kontakt You Go for pris

Ekstra seng: 90 EUR/uge

Slutrengøring, 40 - 50 EUR

Varme: 10 - 15 EUR/dag

Morgenmad: 8 EUR/pers. 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen