Tenuta San Vito – en vingård ved Firenze

Få kilometer uden for centrum af Firenze er man virkelig på landet. Herude – mellem Lastra a Signa og Montelupo Fiorentino, godt gemt mellem oliventræer og vinranker, ligger en af områdets dejlige vingårde, nemlig Tenuta San Vito.

Tenuta San Vito byder på syv ferieboliger i forskellig størrelse samt en privat villa med plads til op til 18 personer.
De fleste ferieboliger – fem i alt – ligger samlet i én stor bygning med private og fælles haver samt en dejlig swimmingpool. Få hundrede meter fra den store bygning ligger to  tidligere aftægtsboliger – nu ferieboliger - der ligeledes har adgang til den delte pool.
 
Som nærmeste nabo til disse ferieboliger tilhørende Tenuta San Vito, er den dejlig, toscansk restaurant, der serverer netop den mad, Toscana er så kendt for: det rustikke, smagfulde og enkle. Der er masser af muligheder for at få sig et solidt måltid toscansk mad – for eksempel den lokale nationalret: Bistecca alla Fiorentino – T-bone steaken fra Firenze.
 
Tenuta San Vito ved Firenze er en økologisk vingård, hvor der ikke gås på kompromis med kvalitet og stor smag. Der produceres et antal røde og hvide vine, dessertvinen Vin Santo samt ekstra jomfru olivenolie af høj kvalitet på gården.
 
Som gæst på Tenuta San Vito er man således sikret en feriebolig i Toscana, hvor der dels er fredelige om smukke omgivelser samt meget kort afstand til Firenze – hovedstaden i Toscana. Og mon ikke de fleste vælger at besøge netop Firenze mindst et par gange i løbet af et opholde på Tenuta San Vito.
 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133