Privat villa ved Lucca

Selv om Lucca koger – i den aller mest positive forstand – er der ikke noget, som efter en dag i byens centrum med frokostrestauranter, vinbarer, caféer og mode-shopping, som at hoppe på cyklen, krydse floden og begive sig et par kilometer op i bjergene til sit eget fredelige domicil. Men udsyn over den heksekedel, man netop har trukket sig tilbage fra.

Som hertil – en privat villa ved Lucca – bare fem kilometer fra centrum – og med et ægte, toscansk inventar når det er aller bedst. Her er luft, stil, bekvemmelighed og høj, høj klasse. Netop denne villa ved Lucca er til 6 personer – der er naturligvis villaer, der huser flere gæster.

Villaen ved Lucca – tidligere bondehus – nu totalt istandsat feriebolig i Toscana – er på både hyper moderne og aldeles klassisk. Mellem de hundrede år gamle vægge og restaurerede lofter finde man således moderne køkken, der vil kunne dække selv den mest kræsne feriebæsts behov. Ligeledes er de tre soveværelser udstyret med air condition.

Der er i haven masser af plads og masser af mulighed for skygge. Der er opsat pergola, således at man ikke bliver svitset helt af, når man indtager sine udendørs middage. Poolen er dejlig og ligger med et smukt syn over både Lucca og landskabet omkring.

Villaen ved Lucca efterlader intet at ønske – måske lige med undtagelse af en meget lang ferie.

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133