Privat villa ved Firenze

Bare 15 km nord for hovedstaden i Toscana, Firenze, finder man et vaskeægte slot. Slottet, Castello del Trebbio, er et af de få slotte i Toscana, der både er privat ejet og privat beboet. Slottet ligger i vindistriktet Chianti Rufina, der blandt vinelskere- og anmeldere er kendt for sine kvalitetsvine.

 

Ud over at være et arbejdende vinslot, råder Castello del Trebbio ligeledes over to private villaer, med plads til hhv. 14 og 16 gæster.
 
Begge villaer har privat have med privat pool. De to villaer er vidt forskellige i deres udtryk, idet den villa, der gennem mange år har fungeret som feriebolig, Villa Faltignano, fremstår som ærke-toscansk feriebolig med stort, rustikt køkken, syv soveværelser med en-suite badeværelser, samt stuer og udestue med masser af plads – samt privat vinkælder, der behændigt fyldes op med vine fra Castello del Trebbio.
 
Den anden villa, Villa Pergola, fremstår på samme tid hyper moderne og original toscansk. Villaen, der er beliggende midt i en vinmark, har gennem mange år blot tjent som ikke-istandsat feriebolig. For få år siden blev villaen til gengæld genopbygget med anvendelse af de originale materialer – tilsat en mængde nyt inventar af aller bedste kvalitet. Til villaen hører det originale annekts, hvor der ligeledes er plads til et antal gæster – for eksempel en flok teenagere, der måske gør krav på en alternativ døgnrytme. Man vil således finde en feriebolig i Toscana, der oser af original charme og med al tænkelig, moderne komfort.
 
Få skridt fra begge villaer, finder man en af områdets bedste restauranter, La Sosta del Gusto, der serverer meget elegant og ærke-toscansk mad. Der er indgang til restauranten fra bagsiden af receptionen på Castello del Trebbio, hvorfor man på grund af niveauforskelle, faktisk går ind i en kælder. Dette er naturligvis udnyttet til at give en fantastisk stemning af at spise i en vinkælder, hvilket da heller ikke er forkert, for i den ene ende af restauranten finder man netop restaurantens sortiment af vine, forsvarligt lukket inde bag gitter.
 
Heroppe i Santa Brigida, finder man ferieboliger i Toscana, der dels er private, elegante, i fredelige omgivelser – og bare en smuttur fra renæssancens højborg: Firenze – Italiens must-see over alle.
 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133