Borgo Giusto, Lucca – en ferieoplevelse ud over det sædvanlige

Lucca er smækfyldt med oplevelser – året rundt. Netop fordi Lucca er så stærkt besøgt, er der en lease, at man også kan forlade byen for at køre hjem til fredeligere omgivelser, smide de sommervarme klæder og bare kaste sig ud i en fantastisk pool med en mindst lige så fantastisk udsigt over bjergene og kastanjeskovene.

Borgo Giusto ligger ca. 15 kilometer fra centrum af Lucca. Det er let at køre turen. Til gengæld kan det være svært at forlade den fantastiske udsigt, de rustikke boliger og i det hele taget naturen ved Borgo Giusto.
 
Borgo Giusto er en fantastisk historie om en forladt landsby i bjergene nord for Lucca, der efter at have stået ubeboet og faldefærdig hen i årtier, blev erhvervet af en idérig og driftig mand, der sammen med et lokalt team tog affære. Alle boliger blev genopbygget efter bedste italiensk skik, hvor der genbruges så mange originale materialer som muligt samtidig med, at der anvendes nye installationer, nye rørføringer og – i dette tilfælde – solceller og andre bæredygtige foranstaltninger.
 
Borgo Giusto er opbygget af 22 lejligheder i forskellig størrelse samt syv suiter uden køkken. Der er på stedet en restaurant, hvor der dagligt er mulighed for at købe morgenmad, frokost og middag. Desuden er der ved poolen en bar, hvor man dagen igennem kan købe forfriskninger. Der arbejdes løbende på at øge tilbuddene til Borgo’ens gæster. Der er således inden for de senere år etableret wellness-center, ligesom restauranten for nylig blev udbygget med en stenovn til pizza-bagning. Der er rundt omkring på arealet mulighed for forskellige sportsaktiviteter, ligesom der i receptionen vil findes masser af brochurer fra forskellige attraktioner i området.
 
Den helt store magnet på Borgo Giusto er poolen og området deromkring. Poolen ligger aldeles smukt og med en udsigt, der ikke er mange, der kan prale af. der er en meget stor pool til fælles brug, hvor der i den ene ende er en lavere del beregnet for mindre børn. Separat fra den store pool er baby-poolen, der er meget lav og beregnet for Borgo’ens aller mindste gæster.
 
En feriebolig i Borgo Giusto ved Lucca er en oplevelse, der for mange er en rigtig dejlig oplevelse, hvor der både er smukke omgivelser, kulturelle begivenheder og masser af muligheder for af dase og hygge.
 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133