Toscana

Lejligheder, 3 - 7 pers. samt bed & breakfast

[Ref nr. 530082]

Badia a Coltibuono – lejligheder på kloster i Chianti

Beliggende 650 m over havets overflade er det mere end 1000 år gamle kloster Badia a Coltibuono det perfekte udgangspunkt for en at leve midt i historien, naturen, kulturen samt hele Chianti Classico-distriktets højborg udi et overflødighedshorn af produkter. Her lever man i hele klosteret og er en del af det liv der i dag udspiller sig i det. Og glem alt om afholdenhed, trange kår og ukomfortable møbler. 

Napoleon og de valambrosiske munke

Det er ikke så sært at Napoleon i 1810 smed de valambrosiske munke på porten – de havde skabt et mægtigt dynæsti og en meget omfattende vinproduktion som i dag er lejligheder for de gæster der værdsætter luksus og kultur samt natur og skønhed i samspil med klosterets nuværende, private ejere.

Flagskibet i Chianti

Det er ikke nogen nyhed, at Badia a Coltibuono er flagskibet i Chianti, Toscana. Det har det været de sidste 1000 år. Hvad enten man søger ophold i smukke omgivelser, kulturelle og vinøse oplevelser eller kulinariske berigelser – enten i klosterets restaurant eller som deltager i det store køkkens kokkeskole – så forlader man efter ferien klosteret beriget i en grad, der giver et stort overskud på det personlige plan. Her er en ferielejlighed ikke bare en lejlighed - det er en livsstil.

Omgivet af skov

Badia a Coltibuono ligger dybt inde i Chianti Classico-distriktet i Toscana. Klosteret, der producerer de vel nok fineste vine i distriktet, besidder desuden 800 hektar skov, der er til fri afbenyttelse for gæsterne – hvad enten man ønsker at slentre i eget tempo, løbe i terrænet eller cykle på mountainbike. På grund af sin høje beliggenhed er der om aftenen altid en dejlig, frisk kølighed der sørger for, at man kan holde ud at være der. Skulle man i løbet af dagen, mens solen bager ned over Toscana, blive overophedet af liv og leg i den smukt anlagte renæssancehaves labyrinter, sørger den store pool for at køle kroppens temperatur ned igen.

Den italienske have og vinkælderen

Bor man i en lejlighed på Badia a Coltibuono må man bruge klosteret og krydderhaven. Der er store, smukke sale med biblioteker, imponerende stuer med smukke, gamle møbler og flasker af klosterets produktion stående fremme samt spisesale hvor man i timevis kan beskue de meget farverige og historieberettende kalkmalerier der lader en forstå, at man i Italien, specielt i dette område, gemmer på den ubestridt største samling af kunst og kultur. Og man må endelig ikke snyde sig selv for en tur i den historiske vinkælder, hvor de ædle dråber lagres på enorme fade af eg.

Lejligheder og værelser

Der er i klosteret fire særdeles luftige og smukt indrettede lejligheder samt 10 dobbeltværelser – de oprindelige munkeceller - med eget badeværelse. Som gæst på værelserne er der i prisen inkluderet stor (!) morgenmadsbuffet der serveres i munkenes gamle spisesal. Gæster i lejligheder kan mod betaling deltage i det antal morgenbuffeter man måtte ønske eller man kan bestille en kurv med morgenmadsprodukter til de første to dage efter ankomst til ferieboligen. Ligeledes kan alle gæster spise i den tilhørende, meget lækre restaurant med fordelagtig rabat.

Alle lejligheder er af en størrelse så man uden at få pladsproblemer kan tilkøbe ekstra senge.

Der foruden er der en række dobbeltværelser med privat badeværelser. Der er to forskellige typer, der dog alle har morgenmad inkluderet i prisen. Ring for nærmere oplysning og reservation. Værelserne kan lejes på dagsbasis.

Der er fri afbenyttelse af klosterets pool og have samt internet (både fast internetpoint og trådløst internet i fællesområdet).

Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER

Vecchio Granaio, 6 pers. Meget rummelig lejlighed i to plan med 2 soveværelser med dobbeltseng, 2 soveværelser med enkeltseng, 2 badeværelser, stort køkken med udgang til terrasse med udendørs spiseplads. Lys og rummelig stue, mindre tv-stue på anden sal med store panoramavinduer ud til den fortryllende have.

Magnolia, 5 pers. Rigt møbleret med møbler i Empire-stilen. Der er to dobbelte soveværelser – det ene med udsigt over gårdspladsen, samt et enkeltsengs soveværelse med udsigt over haven. Der er 2 badeværelser, fuldt udstyret køkken samt stor, lys stue med spiseplads med udsigt over den fantastiske have.

Chiostro, 7 pers. Den største af lejlighederne som klosteret udbyder. Der er separat, privat indgang fra klostergården. Lejligheden har stor spisestue i forbindelse med det veludstyrede køkken. Der er stor, meget luftig opholdsstue med åbent ildsted og piano, komfortable sofaer og i det hele taget en sjælden grad af elegance. Der er tre soveværelser med dobbeltsenge samt et soveværelse med en enkeltseng. Det ene dobbeltværelse er med meget stort en suite badeværelse med badekar og bruseniche. De øvrige soveværelser, hvoraf den ene dobbeltseng kan ændres til to enkeltsenge, deler lejlighedens sidste badeværelse med bruseniche.

Fattore, 3 pers. Den nyligt restaurerede lejlighed, der fra de to soveværelser - det ene med dobbeltseng, det andet med enkeltseng og skrånende loft, har kig til både klostergård samt den storslåede have og skoven bagved. Der er stort, lyst badeværelse med bruseniche samt stor, elegant og luftig stue. Det veludstyrede køkken har desuden pejs.

Praktiske oplysninger

Restaurant - Afstand på stedet

Lufthavn Firenze 80, Pisa 160 km km

Nærmeste større by 3 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Internet

TV

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 3 DAGE

Priser på lejligheder er anført pr. uge. Tillæg for reservationer på dagsbasis.

Morgenbuffet: 18 EUR/pers. Børn 0-5 år: u/b, børn 5-10 år: 9 EUR

Kurv m. morgenmad: 12 EUR/pers.

Ekstra seng, voksne: 50 EUR/nat - 200 EUR/uge

Ekstra seng, barn: 25 EUR/nat - 100 EUR/uge

Barneseng: 15 EUR/nat - 50 EUR/uge

Vælg bolig
Lavsæson 28.03.2024 – 16.05.2024
08.10.2024 – 10.11.2024
Mellemsæson Højsæson 17.05.2024 – 07.10.2024
16.550 DKK - 19.250 DKK
16.550 DKK - 19.250 DKK
15.350 DKK - 18.350 DKK
10.675 DKK - 12.425 DKK
1300 DKK / nat - 1650 DKK / nat
1550 DKK / nat - 1750 DKK / nat
1750 DKK / nat - 2000 DKK / nat
1750 DKK / nat - 2000 DKK / nat
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133