Toscana

Villa, 10-12 pers.

[Ref nr. 550212]

Casa Il Gobbo, Lucca – privat villa med pool i olivenlund

I behagelig avstand fra Lucca – bare et kvarter i bil – finner man Casa Il Gobbo, en privat villa med svømmebasseng i en olivenlund. Området er kjent for sine olivenoljer av meget høy kvalitet. Og når vi snakker om kvalitet gjelder dette også for denne villaen, som med sine 320 kvm både er romslig og med god plass til begeistring. Og skulle man få lyst på litt luft under ”badevingene”, så er det bare å gå ut i hagen og olivenlunden – hvor du finner 30 mål tomt til fri lek.

Casa Il Gobbo, privat villa med svømmebasseng i olivenlunden, ligger ved Segromigno in Monte, ca. 10 km fra det sentrale Lucca. Villaen faller inn under betegnelsen agriturismo, da det på eiendommen er produksjon av lokale varer – i dette tilfellet hovedsakelig olivenolje. Det er også et antall frukttrær på eiendommen, som leverer råvarer til eierens syltetøyproduksjon. Og det produseres honning, men biene holder hus på en annen tomt. Til gjengjeld er det andre dyr – både kalkuner, hester og sauer – men i god avstand fra villaen. Hestene kan i blant sees fra hagen, hvor de går og gresser i sine innhegninger.
Den privat villaen med svømmebasseng i en olivenlund, er i to etasjer, inneholder seks soverom – alle med air conditioning, og fem bad. Hele villaen er både rustikk og solid og beregnet for bruk. Villaen er svært karismatisk og har patina av levd liv. Det er hele veien benyttet materialer av høy kvalitet, som er med på å gi det typiske toscanske preget.
I første etasje er det et stort, deilig og funksjonelt kjøkken. Det er videre spisestue, stuer og utgang til den overdekkede verandaen, som går langs huset og gir muligheter for utendørsaktiviteter. Sutene er preget av at det i sin tid, før den ble utleieobjekt, var bebodd av lokale mennesker med en spesiell forkjærlighet for hester. Interiører er derfor preget av antikke ridesaler og annet rideutstyr, som står godt til de gamle lærmøblene og de tunge, toscanske møblene.
Kjøkkenet er utstyrt med gasskomfyr, oppvaskmaskin, ovn og alle andre fasiliteter som hører til i et ekte, autentisk italiensk kjøkken. Her er det til og med en innendørs pizzaovn. Akkurat som i resten av huset, er det det rustikke, ofte det originale, som er fremherskende. Med de nødvendige og behagelige moderne fasiliteter i tillegg, er dette en villa med svømmebasseng ved Lucca, hvor kvalitet og bruk er stikkordene for opplevelsene.
Utendørsområdet til denne rustikke villaen med svømmebasseng, er noe helt for seg selv. Langs huset er det en stor veranda med bord, stoler og benker i rikelige mengder. Det er derfor mulig å spise utendørs, uten å bli stekt av den sterke solen som ofte råder over olivenlunden ved Lucca. Hagen er stor og utstyrt med plassbygget grill og lekeapparater for barna. Merk deg at bassenget og området rundt er gjerdet inn, slik at man har kontroll på når barna har tilgang til vannet og ikke. På det inngjerdede bassengområdet er det også en pergola hvor det er en jacuzzi-hot-tub med massasjedyser, for gjestenes anvendelse. Rundt bassenget er det solstoler og nok en skyggelund i form av en pergola med bord og stoler. I den ene enden av bassenget er det satt opp en dumphuske. Bassenget er så dypt i den ene enden av man kan stupe der.
Som en mindre og selvstendig avdeling av huset ved Lucca, som ikke er tilgjengelig for gjestene, er det oppbevaring og produksjonsrom for noen av produktene som høstes i den tilstøtende olivenlunden. Videre er det et profesjonelt kjøkken som brukes i tilberedningen av middagene. Middag kan kjøpes som tillegg, og man kan dermed leie en villa med svømmebasseng og samtidig skjemme seg bort med middag de kveldene man ønsker det.
Praktiske oplysninger

Avstand til strand 45 km

Innkjøp - Avstand 1 km

Restaurant - Avstand 1 km

Airport Pisa 50 km

Nærmeste større by Lucca 8 km

Pool

Kjæledyr er tillatt

Trådløst internett

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengjøring inkludert

Grill

Antall soverom 6

Antall bad 5

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UTLEIE LØRDAG – LØRDAG (fleksibelt i mellom- og lavsesong)

Depositum: 500 EUR

Elektrisitet (inkl. air conditioning): 60 EUR

Bassenghåndklær er inkludert i leien

Ekstra seng: 15 EUR/dag

Barneseng: gratis

Velg bolig
Lavsæson 06.01.2024 - 01.05.2024
29.09.2024 - 21.12.2024
Mellemsæson 01.06.2024 - 29.06.2024
31.08.2024 - 28.09.2024
Højsæson 30.06.2024 - 30.08.2024
27.400 DKK 28.975 DKK 37.225 DKK
Velg ankomst- og avreisedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke tilgjengelig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133