Privat villa ved Trequanda mellem Siena, Montepulciano og Montalcino

Toscana

[Ref nr. 530267]

Privat villa ved Trequanda mellem Siena, Montepulciano og Montalcino

Villa, 20-24 pers.

I det gyldne punkt – ved Trequanda, midtvejs mellem Siena, Montepulciano og Montalcino – ligger på en toppen af en bakke en fantastisk og rummelig villa. Villaen i sig selv er 535 kvm stor. Der til skal lægges et anneks med eget køkken, to soveværelser med en-suite badeværelse med bad og jacuzzi. Villaen er en fantastisk feriebolig i Toscana med meget bekvem adgang til nogle af de helt store kulturelle og vinøse oplevelser.

Villaens oprindelse kan dateres tilbage til engang i det 17. århundrede, hvor den fungerede som gæstebolig for pilgrimsrejsende til nogle af områdets hellige kilder. I dag er villaen ved Trequanda en feriebolig i Toscana, der hovedsagligt indkvarterer andre former for rejsende, nemlig den store gruppe eller familien, der under bekvemme og meget private forhold, vil besøge nogle af Toscanas high lights: Siena, den historiske og kulturelle perle med de mange berømte pladser og bygninger, samt to af Italiens – ja, måske verdens mest berømte vinbyer: Montepulciano og Montalcino.

Villa med anneks tilbyder sengeplads til 24 personer. Som gæst har man adgang til en fantastisk swimming pool med jacuzzi, aircondtiton i soveværelserne, internetadgang samt – som tilkøb -middage med egen kok, privat vinsmagning samt madlavningskurser.
Villaen ved Trequanda mellem Siena, Montepulciano og Montalcino, oser af Toscana. Man vil opleve en ægte feriebolig i Toscana med alle de klassiske karakteristika så som tunge og bekvemme møbler, antikt kunst og rustikt service. Dette på trods af, at villaen er totalt renoveret i perioden 1995 til 2000. Man vil dermed få et indblik i, hvordan man i Toscana formår at bevare og optimere gammel byggestil og kombinere moderne bekvemmeligheder.
Der er to dejlige terrasser – den ene pizzaovn – der begge ligger med panoramisk udsigt over landskabet ved Trequanda mellem Siena, Montepulciano og Montalcino. Selve villaen er indrette i to plan, hvor der nederst findes et veludstyret og professionelt køkken, spisestue, stue med åben pejs, endnu en stue, en læsesal  samt en suite med plads til tre personer og to soveværelser med dobbeltseng. på øverste etage finder man de sidste seks soveværelser: fem med dobbeltseng samt ét med tre senge. Alle ni soveværelser har eget badeværelse – to af dem med jacuzzi. Desuden er der i alle værelser minibar. På øverste etage finder man desuden en lille stue samt en terrasse.
Annekset, der kan fravælges i lejemålet og dermed henstå ubenyttet, er indrettet med stue med åben pejs, mindre køkken, to dobbelte soveværelser med en-suite badeværelse med hhv. bad og jacuzzi. Annekset kan udelukkende lejes sammen med villaen.
Haven er stor og rummelig og er med den fantastiske 9 x 20 meter store pool med jacuzzi, kan det være svært at forlade den fredfyldte plet og de bekvemme solstole for at opleve både Siena, Montepulciano og Montalcino. Dog vil de fleste nok erfare, at med den ideelle placering villaen har ved Trequanda, er det faktisk muligt på bekvem måde at få det bedste af begge dele, nemlig dase-ferie i fantastiske omgivelser samt store kulturelle oplevelser.
Udlejeren af villaen ved Trequanda er producent af vin og olivenolie af høj kvalitet, så selv om man tiltrukket at de store vine fra både Montepulciano og Montalcino, men det vil bestemt også være en oplevelse at besøge denne lokale vingård ved Siena, hvor der er mulighed for en guidet rundvisning og tilhørende smagning med vinbonden og udlejeren.
Der er i prisen inkluderet midtvejs-rengøring af soveværelser og badeværelser samt skift af håndklæder.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger

Afstand til strand  100 km

Indkøb - Afstand  6 km

Restaurant - Afstand  6 km

Lufthavn  Pisa 180 km

Nærmeste større by  Siena 35 km

Glof - Afstand  

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Vælg bolig
Lavsæson 10.03.2019 - 14.04.2019
06.10.2019 - 22.12.2019
Mellemsæson 14.04.2019 - 26.05.2019
15.09.2019 - 06.10.2019
Højsæson 26.05.2019 - 15.09.2019
22.12.2019 - 05.01.2020
53.100 DKK 59.400 DKK 70.200 DKK
13.050 DKK 16.650 DKK 18.450 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES SØNDAG - SØNDAG

Depositum: 500 EUR

Aircondition, villa: 6 EUR/time

Aircondition, anneks: 3 EUR/time

Ekstra seng: 15 EUR/nat

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen