Privat villa i Ripatransone, Ascoli Piceno – ferie ved Adriaterhavet

Umbrien & Marche

[Ref nr. 630039]

Privat villa i Ripatransone, Ascoli Piceno – ferie ved Adriaterhavet

Marche - villa, 8-10 pers.

For enden af en blind vej – i særdeles fredfyldte og eksotiske omgivelser – ligger villaen ved Ripatannsone, der om nogen villa appellerer til at slappe af, forkæle sig selv og i det hele taget nyde livet og holde ferie. Her er det muligt at koble af, for vist er her fint, men her er ikke mere fint end at man netop kan finde ro. Og så kan man hurtigt smutte en tur til Adriaterhavet.

De fleste gæster i villaen i Ripatransone vil formentlig nyde det meste af opholdet udendøre . Det er der bestemt også rig mulighed for, for hele den nederste del af haven er et levende frugt-orgie. Her finder man kirsebær-, abrikos-, æble-, pære-, fersken-, valnød-, figen- og oliventræer. Foruden den mere friserede have med blandt andet roser og store krukker med citrustræer. Alt i alt må denne have vel betegnes som temmelig sydlandsk og eksotisk - typisk området tæt på Adriaterhavet. Og så gør det jo ikke noget, at der midt i have er en lækker pool. Rundt om poolen vil man finde behagelige liggestole og parasoller.

Videre udenfor vil man i den ene ende af poolen finde en veranda med kurvemøbler. I den anden ende af haven – som en forlængelse af villaen i  Ripatransone finder man overdækket terrasse spisebord- og stole samt en udendørs lounge med sofagruppe. Her kan man virkelige give den gas eller forsøge at udfordre sin hvilepuls – alt efter temperament.
Selve indretningen af villaen bærer præg af, at udlejer er pottemager og derfor har fyldt sit eget hjem med italienske terracotta-brugskunst. Der er altså på ingen måde tale om en skandinavisk villa med cool designer-islæt – langt fra. Dette er en villa hvor de lokale traditioner for møblering og indretning træder tydeligt frem. Dog uden at man føler, man bor hos nogen.
Villaen er i to plan. På grundplan finder man – ud over udgang til den store overdækkede terrasse, en opholds- og spisestue. Videre er der fuldt udstyret køkken med blandt andet gaskomfur, ovn opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Videre vil man finde et fitness-rum samt separat vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Endelig er der på stueniveau dobbelt soveværelse med privat badeværelse med bruseniche.
På første etage finder man endnu et køkken – dog mindre end køkkenet på nederste etage. Fra dette køkken er der udgang til en meget stor terrasse, hvorfra der er et enestående udsyn over landskabet og bakkerne i Le Marche. Herfra ser man virkelig, hvor smukt området er og hvor idyllisk villaen ligger omgivet af vinmarker og olivenlunde.
På samme etage findes den egentlige soveafdeling, hvor man vil finde dels et bibliotek med sovesofa og en enorm samling af gamle krukker, et soveværelse med en enkeltseng, to dobbelte soveværelse – det ene med en-suite badeværelse samt et soveværelse med to enkeltsenge. Fra sidstnævnte soveværelse er der udgang til terrassen. Der er i alt fire badeværelser i huset. Der er wi-fi og air condition i villaen. Brug heraf er inkluderet i prisen.
Villaen ligger særdeles komfortabelt i forhold til at gå på opdagelse i den ofte oversete region ved Adriaterhavet, Le Marche. Man vil fra villaen befinde sig midt i et stort – og for mange overset – vindistrikt, hvor der produceres vine af høj kvalitet. Ligeledes er man midt mellem kyststrækningens overflødighedshorn af havfrugter og baglandets mere rustikke egensretter med blandt andet pattegris og kanin.
Der er fra villaen i Ripatransone blot 13 kilometer til stranden ved Adriaterhavet. Man vil man typisk søge mod den meget hyggelige strandby Grottamare, der byder på ægte strandstemning og et væld af restauranter der ligger direkte ned til stranden. I umiddelbar forlængelse af Grottamare finder man landsdelens store badeby, San Benedetto del Tronto, der udover sin palmestrand med 8000 palmer også byder på et meget levende shopping- og restaurantliv.
Til gæster tilbydes alle former for service fra lokal samarbejdspartner. Det kunne være guidede ture, besøg og smagning på vingårde, kokkeservice eller andet.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 31.03.2018 - 12.05.2018
15.09.2018 - 10.11.2018
Mellemsæson 12.05.2018 - 23.06.2018
01.09.2018 - 15.09.2018
Højsæson 23.06.2018 - 01.09.2018
19.800 DKK 22.725 DKK 27.225 DKK
20.700 DKK 24.525 DKK 29.025 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Uden for højsæson dog fleksibel ankomst og afrejse

Depositum: 500 EUR

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen