Villa v. Pienza, Val d’Orcia mellem Montepulciano og Montalcino

Luksusboliger

[Ref nr. 99530216]

Villa v. Pienza, Val d’Orcia mellem Montepulciano og Montalcino

TOSCANA, Val d'Orcia, 14 pers.

Midt i det postkort-smukke landskab i Val d’Orcia - tæt på Pienza mellem Montepulciano og Montalcino, gemmer sig i afsondret ro en elegant og eksklusiv villa, der om nogen villa, repræsenterer det bedste af nutid og fortid. I virkeligheden kan man vel sige, at der er tale om en innovativ arkitektur med base i alt det bedste fra en stolt bygge- og indretningsstil. Villaen ligger på en fem hektar stor, frodig grund. Haven alene er 1000 kvm. Og poolen – ja, den er både ude og inde.

Man kommer ikke uden om, at det er poolen, der skiller sig væsentligst ud fra alle andre spændende detaljer. Det 24 meter lange bassin giver rig mulighed for at i fred og ro at lade sig bombardere med solens D-vitaminer og samtidig rulle ned i bassinet for at svale kroppen når behovet for netop dét viser sig. Er solen lidt for flittig, kan man svømme ind under den overbyggede del af bassinet, sætte sig på poolkanten med en forfriskning – for eksempel et godt glas fra Montepulciano eller Montalcino - og tage et kig ud over området ved Pienza og Val d’Orcia.

Selve ferieboligen ved Pienza er delt i to enheder med hver sit køkken, spise- og opholdsstuer samt soveafdelinger. Den samlede bolig giver dermed en høj grad af privatliv for eksempelvis to familier der rejser sammen, men alligevel i fællesskab holder af at opleve den sydige del af Toscana, Val d’Orcia samt nogle af Italiens fineste vinbyer, Montalcino og Montepulciano, hvor der produceres henholdsvis Brunello og Vino Nobile.
Begge stuer er møbleret med meget komfortable kvalitetsmøbler i traditionel toscansk stil. Alle otte soveværelser har eget badeværelse – det ene med jacuzzi badekar, der i høj grad inviterer til forkælelse. Desuden er der i tilknytning til villaen et yogarum med privat badeværelse og omklædningsrum. Det er derfor muligt for nogle af ferieboligens gæster at vedligeholde deres praksis, mens andre måske vælger at stifte nærmere bekendtskab med de to vinkult-byer, Montalcino og Montepulciano, der begge ligger inden for kort køreafstand. Den hyggelige bakketop-by Pienze ligger endnu tættere på – her er der mulighed for at foretage stort set alle indkøb samt at fortabe sig i udsigten over Val d’Orcia.
Villaen i Val d’Orcia indeholder i alt otte soveværelser, der alle har en-suite badeværelser. Der er to dobbeltsoveværelser med hhv. badekar og jacuzzi, tre dobbeltsoveværelser med dobbeltbruseniche, to soveværelser med en enkeltseng samt et soveværelse med to enkeltsenge. Sidstnævnte soveværelse har direkte udgang til poolen. Desuden er villaen udstyret med Wi-Fi, air condition samt mosquitonet. Anvendelsen af air condition er mod tillæg – se prisen. Udenfor finder man masser af plads på terrasser til udendørs spisning, grill, badminton samt bordtennisbord og solstole. Der er altså alle tiders mulighed for både at nyde områdets gode vine, samt motionere og slappe af. Der indgår rengøring af huset midt på ugen samt efter afrejse. Dertil kommer poolrengøring tre timer om ugen. Endelig tilbydes en lang række services som ex. vinsmagning i Montalcino og Montapulciano, ostesmagning i Pienza, massage, personlig træner, kokkeskole, kokkeservice, sprogundervisning samt hjælp til arrangement af fester.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2018 - 31.03.2017 Mellemsæson 31.03.2018 - 30.06 2018
01.09.2018 - 03.11.2018
Højsæson 30.06.2018 - 01.09.2018
53.850 DKK 59.375 DKK 77.475 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG (januar- marts samt november og december fleksibelt)

Depositum: 1000 EUR

Air condition: 300 EUR/uge

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen