Piemonte

Villa, 12 pers.

[Ref nr. 150082]

Villa i Piemonte – feriebolig i vinland ved Fubine

Når Piemonte tager sig allersmukkest ud, og man nærmest ikke kan tåle flere sanseindtryk, dukker denne villa i vinland ved Fubine op og tager den sidste pust fra én. Villaen var med sine 250 år på bagen i fare for blot at skulle rives ned, men da de nuværende ejere samt et større antal lokale håndværkere først havde sat deres præg i mere end to år, stod der ingen tvivl om, at noget stort og unikt var genskabt: en unik feriebolig i Fubine; vinlandet Piemonte.

Villaen i Fubine, Piemonte er genopbygget af så vidt muligt originale materialer, tilsat uendelig mængder af nye materialer – og der er hverken sparet på mængden eller kvaliteten. De gamle stalde er nu muret parkering til 5-6 biler. Høloftet og bondeboligen er ombygget til ikke mindre end seks soveværelser med hhv. dobbeltsenge og enkeltsenge, hvoraf master-soveværelset er med dobbelt-hvælvede lofter og udsigt over gårdspladsen samt en-suite luksus badeværelse med nedsænket badekar, dobbelt håndvask og åben bruseniche. Der er i ferieboligen yderligere fem dobbeltsoveværelser fordelt på de to øverste etager, hvoraf de fire har en-suite badeværelse med badekar eller bruseniche. Her er en feriebolig i Fubine i Piemonte med masser af plads.

Køkkenet er lige som de øvrige faciliteter en historie for sig. Her finder man gaskomfur nedsat i granitbordplade, amerikansk køleskab med is-vand og isterninger, dobbelt ovn samt naturligvis en yderst veludrustet arbejdsplads, hvor familiefaderen kan brillere med sine kundskaber udi madlavning på italiensk, mens donnaen sipper til et glas køligt, lokalt vin og børnene pladrer rundt i den lækre pool lige udenfor døren. I hele underetagen af ferieboligen er der i øvrigt installeret hi-fi anlæg, der også har højttaler-installationer udenfor rundt om poolen. Der er spiseplads både inde og udendørs ved poolen.

Stuerne er møblerede med lædersofaer samt brændeovn og hvælvede stenlofter. Der er også fra loungen direkte udgang til pool-området. Endvidere er der gode muligheder for læsehjørner. Og er man kommet hjemmefra uden lekture til ferien er der også her råd for dette, idet en bogsamling er tilgængelig for gæsterne. I stueområdet er 42 tommers tv, dvd-afspiller, hi-fi anlæg, wi-fi hotspot samt et antal dvd-film. Af andre muligheder for underholdning i ferieboligen kan nævnes billard-pool bordet på første etage samt boksesæk- og handsker, håndvægte og basketballkurv. Videre er der to mountain bikes til afbenyttelse. Hele ferieboligen er inddækket af programmerbart alarmsystem.

Fra poolkanten eller de behagelige liggestole er der et enestående udsyn til Fubines og Piemontes bløde landskab. Det man umiddelbart ser er de fem hektar skov, der er grunden tilhørende ferieboligen. Her kan man sagtens bruge masser af tid, for man ved jo nok hvad der er i de piemontesiske skovebunde, ikke?

Blot fem minutters kørsel fra villaen i Fubine ligger Margara Championship Golf Course – en anerkendt 36-hullers golfbane. Ligeledes er der kort afstand til hesteridning, tennisbane samt leje af mountainbikes. Der er kort køreafstand til hhv. Torino, Milano og Genova, der jo er evigt lokkende med sine omgivende strande langs Middelhavet. Endnu kortere er der til de store vin-byer i Piemonte: Casale Monferato, Asti, Alba, Barolo og Barbaresco. Fra ferieboligen er der i klart vejr kig til de mægtig Alper, for vis fod regionen Piemonte er beliggende.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 70 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Genova 100km, Malpensa 115 km

Nærmeste større by Casale Monferato 12 km

Golf - Afstand 4 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Antal soveværelser 6
Dobbeltsenge 6

Antal badeværelser 5
Heraf en-suite badeværelser 5

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG TIL LØRDAG

Depositum: 300 EUR

Slutrengøring: 300 EUR

Udlejes ud over nævnte perioder kun på forespørgsel

OBS: acontobetalingen: 40 %

Vælg bolig
Lavsæson 02.05.2020 - 30.06.2020
01.09.2020 - 24.10.2020
Mellemsæson - Højsæson 30.06.2020 - 01.09.2020
30.975 DKK - 35.175 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133