Toscana

Villa 4+2 pers.

[Ref nr. 500132]

Villa La Palagina, Toscana – feriebolig og udsigt på første klasse

Villa La Palagina, det fashionable hotel i Toscana, ejer villaen, der indeholder alle moderne faciliteter. Fornemmelsen af elegante og luksuriøse forhold er det første indtryk man får, når man ser hele herligheden. Her er man privat fra hotellets øvrige gæster. Ydermere er der den fordel, at man kan benytte sig af de fine faciliteter som hotellet besidder, ex. pool-område og restaurant, i den udstrækning man har lyst. Herefter kan man i ro og mag trække sig tilbage og nyde den storslåede natur i Toscana fra sin private terrasse.

Villaen ved Villa La Palagina i Toscana er i to plan med flere forskudte plan ud over dette. Fra den store, møblerede og private terrasse ankommer man til villaen via en stor og elegant hall. Der fornemmer man straks villaens luftige forhold – her er højt til loftet. Til venstre ligger villaens stue, der indeholder komfortable møbler, herunder en dobbelt sovesofa, et stort lcd-tv med satellitkanaler, rustikke terracotta klinker på gulvet samt synlige og robuste bjælker i loftet. Dette er det ægte Toscana.

Fra hall’en fører et par trin ned til det store, luftige og veludstyrede køkken. Her finder man diverse faciliteter til madtilberedning samt den store originale stenvask med vandhane af kobber. Væggene er med smukt bemalede klinker og over hhv. komfur og pejs hæver den originale, ligeledes originalt bemalede, skorsten – nu emfang – sig. Der er spisebord- og stole i køkkenet. Der er endvidere udgang til den ene del af terrassen fra køkkenet.

Modsat nedgangen til køkkenet finder man en anden nedgang til stueplanets badeværelse. Her er brusekabine, gode hyldeforhold samt vask nedsænket i marmorbord.

Tilbage i hall’en fører trappen til første sal hvor man først møder det meget elegante og rummelige badeværelse. Rummet er med smukke klinker på gulv og vægge. Der er stort marmorbord med underlimet håndvask og stort spejl. Der er badekar med jacuzzi.

På første etage finder man to soveværelser. Det første kan med rette kaldes et mastersoveværelse. Det er meget stort og med king size dobbeltseng. Der er fra dette værelse en fantastisk udsigt oved det bløde og frodige landskab. Det andet soveværelse har ligeledes en smuk udsigt over landskabet. Værelset indeholder to enkeltseng, et smukt bemalet, antikt skab samt et stort, ligeledes antikt, spejl.

Til villaen er en meget stor, privat og aflukket terrasse, hvorfra der er et helt uspoleret og unikt udsyn over området.

Der er ca 50 meter til selve hotellet, hvis helt store trækplaster er det store pool-område. Der er to pools samt masser af komfortable møbler. Pool-området ligger nedsænket i forhold til restauranten, der også har et stort hhv. åbent og overdækket udendørs serveringsområde. Fra poolen er der et fantastisk smukt syn over området. Dette område vender modsat området man ser fra villaens terrasse.

Til hotellet hører en meget elegant restaurant, hvor der både serveres morgenmad, frokost og aftensmad. Der foruden serveres der forfriskninger, ude som inde, gennem hele dagen. Der er derfor rig mulighed for at tilbringe en del dag (eller flere) i og omkring villaen. Der er mulighed for socialisering, men der er sandelig også mulighed for blot at trække sig tilbage. Der er endda mulighed for room-service i villaen. Hvad mere er der behov for?

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 5 km

Restaurant - Afstand 

Lufthavn Firenze 35 km, Pisa 123

Nærmeste større by 5 km Figline Valdarno

Golf - Afstand 16 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Internet

Vaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Slutrengøring: 55 EUR

Kæledyr: på forespørgsel

Vaskemaskine/tørretumbler: på hotellet

Barneseng- og stol: gratis på forespørgsel

Lokal turistskat: 1-3 EUR/pers/dag

Vælg bolig
Lavsæson 24.03.2016 - 15.04.2016
04.10.2016 - 30.10.2016
Mellemsæson 16.04.2016 - 27.05.2016 Højsæson 28.05.2016 - 03.10.2016
12.150 DKK 17.925 DKK 20.225 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133