Privat villa i Brunello-land: Montalcino

Toscana

[Ref nr. 531316]

Privat villa i Brunello-land: Montalcino

Villa, 8 pers.

I det berømte og eftertragtede område omkring Montalcino hvor de mytiske Brunello-vine produceres, ligger denne gamle, flot istandsatte herregårdsmølle. Husets oprindelse kan dateres til engang i det 13. århundrede, og er sammen med abbediet, der blot ligger 500 meter væk, et af områdets vigtigste, historiske levn. Ophold i ferieboligen er således ikke blot en ferie i vinlandets højborg, men også et eksempel på, at gammelt og nyt klæder hinanden. Og så gør det vel ikke noget, at ejeren selv er Brunello-producent og gerne åbner kælderen for et besøg.

Ferieboligen, der er på 300 kvm. har privat pool, og nås ad en lille privat vej, som kun benyttes af de ganske få andre beboere i området. Selve ejendommen ligger for enden af vejen og indkørslen til grunden åbnes med elektrisk port. Fra parkeringspladsen føres man ad en gangbro over åen til haven, hvor der er egen olivenlund, skov og frugttræer. Blot 1 km fra ferieboligen ligger den lille flække Castelnuovo dell’ Abate, hvor man finder små-butikker til indkøb af basisvarer samt et par restauranter.

Villaen i sig selv er ligeledes et studie for sig. Hoveddøren er placeret så man går over den brolagte, møblerede terrasse og direkte ind i den rummelige stue / spisestue med åben pejs og satellit-tv. Bemærk her, at en glasplade i gulvet lader én få et glimt af åen, der løber nedenunder. Fra pejsen føres man af to trappetrin op til det moderne køkken, der er fuldt udstyret med gaskomfur, ovn og opvaskemaskine. Fra køkkenet er der adgang til brolagt, overdækket, møbleret terrasse med grill – et ideelt opholdssted for indtagelse af måltid i skygge for den oftest bagende sol. Som anneks til køkkenet er forrådskammeret, hvor også køleskab og fryser er placeret. Fra dette kammer fører en dør ud i en hall, hvorfra der er adgang til rummeligt badeværelse med bruseniche. En anden dør i hallen leder ind i sanitetsrum med vaskemaskine og håndvask.

Fra samme hall ledes man ad et par trin ned til førnævnte stue. I den anden ende af stuen fører en trappe op til næste etage, hvor man først kommer til endnu en stue med åben pejs. Fra stuen føres man til et soveværelse med dobbeltseng samt en suite badeværelse med bruseniche. En anden dør i stuen leder ligeledes til et dobbelt soveværelse med en suite badeværelse med bruseniche. En tredje dør leder ad et par trin ned til det tredje soveværelse med dobbeltseng. Fra dette soveværelse åbner en dør direkte ud til en trærampe, der leder til plænen og den dejlige pool. Fra stuen på første sal er ligeledes en stejl trappe op til anden etage, hvor der er et sidste soveværelse med to enkeltsenge, der dog på opfordring kan sættes sammen til én dobbeltseng. På samme etage er et rum der henstår ubrugt eller som opbevaring af kufferter og lign. Der er mulighed for at opstille en barneseng i et af disse to øverste værelser.

Hele ferieboligen fremstår typisk toscansk: rustikt og elegant med synlige bjælkelofter, lerklinede gulve samt en vekslen mellem hvidkalkede mure og stenvægge. Villaens møbler er ligeledes typisk toscansk rustikke tilsat moderne bekvemmeligheder som tv, cd-afspiller, internetadgang. Der er mulighed for at bestille en kok til tilberedning af måltider i boligen. Der er gartner tilknyttet villaen som vedligeholder have og pool.

Bare 8 km fra villaen ligger kult-vinbyen Montalcino, der ud over at være stedet, der producerer Brunello-vinene også er en helt speciel middelalderby med en mængde vinbarer, restauranter og vinhandler i en mængde der ikke er set repræsenteret andre steder. Byen oser af kunst, kultur og interesse for de ædle dråber i flaskerne.

Montalcino ligger syd for Siena, der er den sydlige grænse for det geografisk område Chianti. Også her produceres der vin af høj kvalitet, nemlig Chianti Classico. Generelt er også denne region meget interessant. Især hvis man synes om små, hyggelig byer med hver sit særpræg. For eksempel skiller Panzano in Chianti sig ud ved den verdensberømte Slagteren fra Panzano. Og er man først i Panzano, kunne man sagtens fristes til at besøge Toscanas hovedstad: Firenze.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 02.01.2019 - 21.04.2019
04.05.2019 - 18.05.2019
14.09.2019 - 21.12.2019
Mellemsæson 21.04.2019 - 04.05.2019
18.05.2019 - 06.07.2019
24.08.2019 - 14.09.2019
21.12.2019 - 02.01.2020
Højsæson 06.07.2019 - 24.08.2019
16.900 DKK 23.675 DKK 30.375 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 250 EUR

Aircondition afregnes separat: 0,3 EUR/kWh

Barnestol- og seng gratis mod forudbestilling

Ekstra rengøring: bestilles via You Go - afregnes på stedet

Kok: bestilles via You Go -  afregnes på stedet

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen