Piemonte

Villa, 12 / 18 pers.

[Ref nr. 140078]

Kæmpe villa mellem Acqui Terme og Nizza Monferrato, Piemonte

Kæmpe villa mellem Acqui Terme og Nizza Monferrato, Piemonte, der er det gode eksempel på, at der er områder i Piemonte, der er mere interessante end andre. Der er også villaer, der er mere interessante end andre og der er villaer, der er større end de fleste andre. Det er blot sjældent, at alle tre dele er samlet i én villa; men det er de her. Villaen er endda så stor, at ejeren ikke helt præcist ved, hvor meget mere end 800 kvm (!) villaen er. Men der er rigeligt med plads til de 18 personer, der er senge til.

Villaen mellem Acqui Terme og Nizza Monferrato er i to hovedplan, men ud over det, er der en stor underetage med billardbord og hjemmebiograf m. surround sound-anlæg. Ydermere er der i den ene ende af huset mulighed for at aflukke en sektion med tre soveværelser og badeværelser, eget (mindre) køkken samt privat terrasse. Det giver mulighed for, at man kan kombinere ophold på alle tænkelige måder – ex. hvis en del af selskabet er en familie, der kunne have brug for en smule mere ro og privatliv.

Fra den lille flække mellem Acqui Terme og Alba – tættest på Nizza Monferato, kører man fra vejen ned ad en grusvej med vinmarker til begge sider og så langt øjet rækker. Man ledes gennem stor, elektrisk gitterport til indkørslen, hvorfra end ikke hele herligheden ses. Det er først når man når ind i huset – og ud på den anden side og ned i haven, at man fornemmer, hvor gigantisk, det hele er.
Fra indgangspartiet føres man ind i to enorme, sammenhængende stuer. På samme plan er der adgang til flere soveværelser samt spisestue og husets hovedkøkken, der er udstyret med alt tænkeligt udstyr – blandt andet stort køleskab m. ismaskine, stor ovn og stort gaskomfur. Der er fra både køkken og tilstødende spisestue direkte udgang til stor overdækket terrasse og videre adgang til den enorme have. Ud over nævnte rum på denne etage vil man slutteligt finde tv-stue/bibliotek med komfortable møbler.
På første etage vil man udover et antal soveværelser med hhv. dobbeltsenge og enkeltsenge også finde stor opholdsstue i forskudt niveau med åben pejs, klaver samt kontorafdeling.
Haven er et kapitel for sig, for ikke nok med at den er enormt stor – den er nærmest en feriebolig i sig selv. I bunden af haven finder man nemlig adgang til en separat bygning indeholdende to omklædningsrum med sauna i midten. Der foruden vil man finde et fuldt udstyret køkken. Mellem disse to rum er en stor overdækket terrasse møbleret med borde og stole samt en stor, muret grill. Herfra er der adgang til hele pool-området, der ikke alene tæller den ”sædvanlige”, men meget store pool, men også en specielt inddæmmet børne-pool. Der er adgang til begge pool-områder via romersk trappe. Ved siden af pool-området er der indhegnet tennis- og fodboldbane. Fra området er der smuk udsigt over de tilstødende vinmarker.
Det vil ikke være forkert at antyde, at bygherren, der i sin tid byggede denne villa i Piemonte havde ét eller andet med badeværelser. Man vil derfor finde ikke mindre en 13 stykker af slagsen – flere af dem med badekar og jacuzzi. En del af soveværelserne har en-suite badeværelser. Den generelle opfattelse af villaen mellem Acqui Terme og Nizza Monferrato er en særdeles anvendelig bolig til den store gruppe. Der er intet forfinet over villaen – den er ganske reel og rustik og med inventar og interiør af god kvalitet. Man fornemmer, at man kan anvende boligen uden at være bange for at bevæge sig som en elefant i et glashus. I lejemålet indgår to timers daglig hushjælp seks dage/uge.
Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 800 m

Restaurant - Afstand 3 km

Lufthavn Genova 96

Nærmeste større by Nizza M, 8 km

Golf - Afstand 20 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 9

Antal badeværelser 13

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG (uden for højsæson dog fleksibelt)

Depositum: 1000 EUR

Slutrengøring: 300 EUR

Barnestol- og seng: 5 EUR stk/dag

Aircondition: afregnes på stedet (100 EUR/dag, 12 timer/dag)

Vælg bolig
Lavsæson 28.03.2020 - 23.05.2020 Mellemsæson 23.05.2020 - 27.06.2020
05.09.2020 - 31.10.2020
Højsæson 27.06.2020 - 05.09.2020
46.000 DKK 55.000 DKK 64.000 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133