Toscana

Villa, 14-16 pers.

[Ref nr. 521715]

Toscana og pool: privat villa v. Sarteano med eksklusiv udsigt over Val d’Orcia

I dagens Toscana er det ikke nødvendigt at være munk for at være her. Det så til gengæld anderledes ud for flere hundrede år siden, hvor huset ved Sarteano var en del af en klosterorden.  Anderledes forholder det sig nu, hvor den totalt renoverede bolig på 460 kvm. er en privat villa med pool og eksklusiv udsigt over Val d’Orcia.

Selve dalen, Val d’Orcia ved Sarteano i Toscana regnes som noget af den smukkeste natur, man kender. Så smuk, at UNESCO har optaget den på listen over bevaringsværdige områder. Og det er vel ikke det værste udgangspunkt for en rolig og afslappet ferie. Når man så indregner en privat villa med pool og eksklusiv udsigt, skal der vel meget til at ødelægge en dag her.

Den private villa med pool er i to etager og med forskudte plan på nederste niveau. Nederst er boligen indrettet med stor opholdsstue med åben pejs, bekvemme møbler, tv og spisebord- og stol. Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, mikrobølgeovn, køleskab og fryser og komfur. Der er fra både stue og køkken udgang til haven. Der er toilet på nederste etage. På samme niveau er der soveværelse med dobbeltseng, der dog på anmodning kan skilles. Dette soveværelse har privat badeværelse med bruseniche samt direkte udgang til haven, hvorfra der er unik udsigt over området ved Sarteano og Val d’Orcia, Toscana.

Fire trin ned fra stueplan er et andet soveværelse med to enkeltsenge og privat badeværelse med bruseniche. Ligeledes er der fra stueplan endnu et forskudt niveau fire trin op, der ligeledes har soveværelse med to enkeltsenge og privat badeværelse med bruseniche. På øverste etage er husets øvrige fire soveværelser: et stort værelse med dobbeltseng og en ekstra enkeltseng samt privat bad med kar, endnu to soveværelser med to enkeltseng og bad med kar, samt sidste soveværelse med to enkeltsenge, sovesofa og privat badeværelse med bruseniche. Der er dermed i den private villa med pool ved Sarteano, Val d’Orcia i Toscana plads til både 14 og 16 personer.

Nærmeste by fra den store, moderne villa med pool i Val d’Orcia er Sarteano, der er en fin, typisk toscansk by, hvor bilkørsel i det historiske centrum ikke er tilladt. Her finder man restauranter, barer, småbutikker og i udkanten af byen også supermarkeder. Tæt på ferieboligen er også andre historiske byer som Abbazia San Salvatore, Pienza, Bagno a Vignoni, samt de termiske bad-byer San Casciano dei Bagni di San Filippo og Chianciano Terme. Nærmeste togstation er Chiusi Scalo (18 kilometer) hvorfra der går tog til Firenze, Arezzo, Rom and andre destinationer i Toscana og Umbrien.

Området i den sydlige del af Toscana ved Sarteano og Val d’Orcia er langt mindre præget af gæster, end hvis man bevæger sig op i retning af Siena, Firenze og vindistriktet mellem netop disse to byer: Chianti. Selv om det er fantastisk spændende at opleve vingårdene, der producerer Chianti Classico, behøver man nu ikke frygte, at man lider nød her nede. Der er for eksempel ikke mere end 30 km. til Montepulciano; en anden særdeles fin middelalderby, der er berømt for sin store vinproduktion. 50 km fra den private villa med pool og eksklusiv udsigt, finder man Montalcino. Kender man umiddelbart ikke det bynavn, er det bare at nævne vinen Brunello. Så er de fleste med og vil formentlig gerne ofre en lille stund i bil for at hente en flaske eller to til aftensmaden. Og måske endda tage et par stykker med tilbage til Skandinavien.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 10 km

Restaurant - Afstand 10 km

Lufthavn Firenze 140 km

Nærmeste større by Sarteano 10 km

Pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 7
Dobbeltsenge 2
Enkeltsenge 5

Antal badeværelser 7

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 500 EUR kontant 

Slutrengøring: 300 EUR

Ekstra seng: 100 EUR

Barneseng: 50 EUR/uge

Evt. varme: 5 EUR / m3

Kæledyr: 70 EUR/uge

Vaskemaskine: 6 EUR/vask

Sen ankomst (efter 19.00): 50 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 01.05.2021 - 29.05.2021
02.10.2021 - 30.10.2021
Mellemsæson 29.05.2021 - 03.07.2021
28.08.2021 - 02.10.2021
Højsæson 06.07.2021 - 28.08.2021
14.350 DKK 22.475 DKK 32.375 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133