Toscana og Middelhavet: lille feriebolig m. pool syd for Grosseto

Toscana

[Ref nr. 580116]

Toscana og Middelhavet: lille feriebolig m. pool syd for Grosseto

Villalejlighed, 2+2 pers.

Med eksklusiv udsigt over Middelhavet og den intimitet og nerve, man rammer i en lille flække i Toscana, er det svært at stille andre krav end det villaen med pool syd for Grosseto tilbyder. Det er selvfølgelig ikke en villa for den store familie, der forventer et olympisk bassin og et utal af værelser, men derimod ferieboligen for to personer på romantisk ferie eller familien med op til to små børn. Og panoramaudsigten er svær at have noget imod.

Den lille flække Ansedonia, hvor man finder en købmand, en bar og en restaurant, er beliggende i det sydligste Toscana - bare et par kilometer fra Middelhavet. Der er fra den lille villa med pool syd for Grosseto gåafstand til Monte Argentario, der er berømt for sine klippefyldte bugter. Her kan man opleve havet til fods fra stranden eller man kan leje en båd og selv begive sig til havs.

Fra villaen med pool syd for Grosseto er der ca. 10 minutter i bil til Finiglia stranden og fra den nærliggende halvø, Porto Santo Stefano, kan man med båd opleve to af Middelhavets og det sydlige Toscanas eksotiske øer, Giglio og Giannutri.

Villaen syd for Grosetto, Toscana, ligger i et beboelsesområde mellem lokale indbyggere i Ansedonia. Der er privat terrasse med grill og udendørsmøbler og ikke mindst et eksklusivt syn over Middelhavet. Fra terrassen er der videre nedgang til haven med pool, der dog ikke er beregnet til at øve distancesvømning, men måske mest har til hensigt at svale kroppen, der bombarderes med d-vitaminer. Lejer har eksklusiv brugsret af pool’en.

Ferieboligen er 50 kvm. og er indrettet i forskudt plan. Fra stueetagen er der indgang til stue med dobbelt sovesofa, tv og stereo. Her er der også køkkenafdeling – ikke veludstyret, men dog med komfur og køleskab. Endelig er der på stueplan badeværelse med bruseniche. Et trin fører ned til soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrassen med udsyn og Middelhavet og boligens pool. Der er air condition i soveværelset, mens der er loftsventilator i stuen. Til boligen syd for Grosetto i det sydlige Toscana er der privat parkering.

Med en feriebolig syd for Grosseto, er der flere muligheder end at opleve Middelhavets charme. Der er for eksempel 120 km til Siena, der er en af det klassiske Toscanas højborge. Her vil man opleve en middelalderby, hvor gamle tider og moderne livsstil passer smukt og symbiotisk sammen. Rammerne er her eksklusive og man har mulighed for at opleve det klassiske, toscanske køkken. Lige uden for Siena – i retning mod Firenze – ligger det geografisk område Chianti, der ikke bare er et utroligt smukt område, men også området, hvor et af hele Italiens største vindistrikter er beliggende: Chianti Classico. Vinene her er berømte for sine lette fylde og friske finesser. Det er svært at blive træt af en rigtig god Chianti Classico. Især godt efter en dejlig og varm dag med en afsluttende dukkert i havet eller i pool’en.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 29.09.2018 - 03.11.2018 Mellemsæson 02.06.2018 - 30.06.2018
25.08.2018 - 29.09.2018
Højsæson 30.06.2018 - 14.07.2018
18.08.2018 - 25.08.2018
Specialperiode(r)
14.07.2018 - 18.08.2018
6325 DKK 7950 DKK 10.975 DKK / 13.375 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 300 EUR

Slutrengøring: 50 EUR

Evt. varme: efter forbrug

Kæledyr (på forespørgsel): 50 EUR/uge

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen