Toscana – byhus i Duddova v. Chianti og Arezzo

Toscana

[Ref nr. 521415]

Toscana – byhus i Duddova v. Chianti og Arezzo

Byhus, 12+4 pers.

Det er måske en overdrivelse at kalde ferieboligen i Duddova ved Chianti og Arezzo for et byhus. I hvert fald er ordet by en stærk overdrivelse. Der bor nemlig bare 17 fastboende i den lille flække, men ud over disse indbyggere er der en restaurant og en vinbar, der byder på spændende flasker fra store dele af Toscana, lækre lokale specialiteter samt et køkken, der serverer gode, solide retter.

Huset i Duddova er oprindeligt tre lejligheder, men i dag udlejes alle tre etager sammen som et byhus med i alt 12 faste sengepladser og fire sovepladser fordelt på to sovesofaer. Der er derfor gode muligheder for at holde en ferie sammen med venner eller familie, og alligevel beholde en vis form for privatliv. Mange vil mene, at et ophold her i den lille flække ved Chianti og Arezzo er at opleve det helt ægte liv, som mange lever det i Toscana. Rustikt og charmerende på én gang.

Der er en privat have med pool tilhørende byhuset i Duddova ved Chianti og Arezzo. Området omkring poolen er beklædt med træ, og i haven finder man buske, blomster, krydderurter og en grill. Dette område tillader én at kigge ud over det omgivende, smukke og romantiske landskab i denne del af Toscana. Skulle man være så uheldig – eller heldig, at der går så megen tid med bare at nyde og studere landskabet, at man helt glemmer at tænde op i grillen, kan man få udlejer af huset til at komme med mad fra ejeren af den lokale restaurant. Det er nemlig én og samme person, der hellere end gerne varter gæster op – uanset om det er det ene eller det andet sted. Og turen mellem de to destinationer er bare få skridt.

Det hyggelige byhus i Duddova ved Chianti og Arezzo er indrettet i tre selvstændige lejligheder. Stueetagen er indrettet med to soveværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge samt et stort, åbent køkken med spiseplads til 16 personer. Endelig er der på stueniveau badeværelse med brusekabine. Første etage er indrettet med en imponerende stor stue med pejs, komfortable møbler – blandt andet en dobbelt sovesofa - og satelit-tv. Videre finder man her et mindre køkken samt to soveværelser med dobbeltseng og endelig badeværelse med bruseniche. Helt unikt er der skabt en balkon, der hvor der engang var en bro til tjenernes indkvartering på den modsatte side af huset. Den unikke beliggenhed er ideelt til for en forfriskende drink ved solnedgang. Denne etage er direkte forbundet med nederste etage såvel som udenfor, hvis mere privatliv er påkrævet. Der opnås adgang til øverste etage via en trappe fra pool-området. Denne etage er indrettet med åbent køkken, stue med dobbelt sovesofa, to soveværelser med dobbeltsenge og panoramaudsigt over poolen og landskabet i denne del af Toscana. Endelig er der på denne etage badeværelse med bruseniche.  

Byhuset er beliggende vældig fint i forhold til at opleve store dele af Toscana. Selve den lille flække har ikke andre handelsmuligheder end restauranten og vinkælderen, men bare to km. fra Duddova finder man Ambra, der byder på en smule forretninger. Kører man lidt længere – til Bucine ca. 10 km. væk, finder man et mere udbredt handelsliv. Montevarchi, der har mange butikker og supermarkeder – inkl. et outlet-center fra Prada, er ca. 20 km væk. Her fra er der togforbindelser til både Firenze og Arezzo. Endelig er der oplagte muligheder for at tage på en vintur i Chianti, der har et væld af både kendte og ukendte Chianti Classico-vinproducenter af særdeles høj kvalitet. Chainti  er fysisk beliggende mellem Firenze og Siena. Det er derfor ikke forkert, hvad mange siger: dette er at bo i det helt ægte Toscana.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 14.04.2018 - 26.05.2018
29.09.2018 - 13.10.2018
Mellemsæson 26.05.2018 - 30.06.2018
01.09.2018 - 29.09.2018
Højsæson 14.07.2018 - 25.08.2018 Specialperiode(r)
30.06.2018 - 14.07.2018
25.08.2018 - 01.09.2018
4675 DKK 8375 DKK 19.675 DKK / 12.325 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG - mellem- og lavsæson dog min. 3 nætter

Depositum: 400 EUR

Slutrengøring: 200 EUR

Kæledyr: 50 EUR

Evt. varme: 4 EUR/m3

Brænde til pejs: 0,20 EUR/kg

Barneseng: gratis mod forudbestilling

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen