Piemonte

Bed & breakfast, 2 - 6 pers.

[Ref nr. 150122]

Acqui Terme: Tenuta Valdorso, Monferrato – økologisk vin-resort m. restaurant

Monferrato er om noget sted i Piemonte fyldt med traditioner. Alligevel dukker Tenuta Valdorso op syd for Acqui Terme og tilfører området noget meget moderne. Uden i øvrigt at fornægte eller ændre det eksisterende. Der tilføres blot en ekstra dimension, hvilket gør Tenuata Valdorso til en plus / plus-oplevelse.

Bare et kvarters kørsel fra en af de mest interessante byer i Monferrato, nemlig Acqui Terme, er Tenuta Valdorso placeret på en bakke med frisk luft, dejlig udsigt og masser af ro. Her på bakken kan man foretage sig en hel masse – ikke mindst en hel masse ingenting, men i dejlige; tilnærmelsesvis eksklusive, men afslappede rammer. Her kan man forkæle sig selv. Kan man ikke finde ud af det, er der heldigvis et særdeles behageligt værtspar, Sara og Emiliano, der sørger godt for deres gæster.

Sara og Emiliano har med flid og dygtighed opbygget Tenuta Valdorso fra en ruin syd for Acqui Terme, til en meget gennemført agriturismo, der både har stærke rødder i Monferratos historie, men i lige så høj grad er moderne. Ikke mindst vil man bemærke de store solcelleanlæg på husenes tage, der langt hen ad vejen sørger for, at stedet er selvforsynende med elektricitet. Man vil som gæst opleve, at Tenuta Valdorso er en genopbygget gammel lade samt en helt nybygget afdeling, der arkitektonisk og praktisk falder rigtig fint sammen. Straks man er inden for murene vil man erfare, at der er tænkt alle tanker for gæsternes komfort.
Alle værelserne på Tenuta Valdorso, er forskelligt indrettede i forhold til farver og interiør. Fælles er dog, at de er moderne og komfortable. Der tilbydes fire forskellige kategorier ud af blot otte værelser, nemlig standard, superior, junior suite og suite. En femte kategori, family suite, opnås ved sammenlægningen af to superior-værelser samt en ekstra opholdsstue med sovesofa. Standarden for agriturimo i området Acqui Terme og Monferrato er generelt høj. På Tenuta Valdorso er den bare højere.
Tenuta Valdorso ved Acqui Terme tilbyder da også andre rekreative områder for gæsterne, end de elegante værelser. Først og fremmest vil man bemærke poolen, der er anlagt, således at der er sol hele dagen. Poolen er stor og lækker og med behagelige møbler langs kanten. Få skridt fra poolen vil man finde et overdækket relax-område. Herfra kan man uhindret – og uden at blive stegt af solen – overskue den smukke natur i Monferrato samtidig med, at man holder væskebalancen intakt med noget af det, Piemonte er aller mest kendt for i verden, nemlig vin. For eksempel et køligt glas hvidvin fra Gavi, der blot ligger 60 kilometer fra Tenuta Valdorso. Der er cirka samme afstand til Alba, Barbaresco og Barolo. Hele området er dog fyldt med producenter af store vine – ikke mindst af Barbera d'Asti.
Restauranten på Tenuta Valdorso laver mad af høj kvalitet. Grøntsagerne er fortrinsvist af egen avl – økologisk dyrket. De øvrige råvarer hentes så lokalt som muligt i Acqui Terme og det omliggende Monferrato. Der levers frisk fisk fra Middelhavet, der blot er en times kørsel fra agriturismoen. Der serveres måltider både inde i restauranten og på den overdækkede terrasse.
Der tilbydes kurser i afslapningsterapier. Dels fra udlejer selv, men også fra eksterne medarbejdere. Er man på jagt efter wellness, er det ligeledes her, man kan blive masseret. Skal der mere til, er værtsparret koblingen til det største spa-og wellness-center i den historiske kurby, Acqui Terme. Endelig tilbydes guidede trekkingture i det bakkede Monferrato ligesom der arrangeres ture med hest. Priserne er anført per person/nat. Morgenmad brug af swimming pool og daglig rengøring inklusive.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 55 km

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 

Lufthavn Malpensa 150 km

Nærmeste større by Acqui Terme 14 km

Golf - Afstand 15 - 45 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

Priserne er pr. person

Dagspris for Family Suite er 2700 DKK - op til 6 pers.

Ekstra seng (morgenmad inkl.) 40 EUR/dag

Barneseng: 20 EUR/dag (børn u. 3 år gratis uden anvendelse af barneseng).

Vælg bolig
Lavsæson Specialperiode(r)
dobb. vær, én pers.
Mellemsæson Specialperiode(r)
dobb. vær, én pers.
Højsæson Specialperiode(r)
dobb. vær, én pers.
575 DKK / 775 DKK 575 DKK / 775 DKK 575 DKK / 775 DKK
625 DKK / 800 DKK 625 DKK / 800 DKK 625 DKK / 800 DKK
750 DKK / 950 DKK 750 DKK / 900 DKK 750 DKK / 900 DKK
800 DKK 1175 DKK 800 DKK / 1175 DKK 800 DKK / 1175 DKK
2700 DKK 2700 DKK 2700 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133