Sicilien

Villa, 8-11 pers.

[Ref nr. 960106]

Syracusa og Fanusa – moderne villa med pool og aircondition

At Syracuse tidligere blev betragtet som verdens smukkeste by, kan ikke undre, når man går på opdagelse her. Her ligger store dele af hele den vestliges verdens kulturforståelse – i funktion eller i ruiner. Få kilometer her fra – ved Fanusa, ligger en feriebolig, der er alt andet end en ruin, men til gengæld en særdeles lækker og moderne villa med pool og air condition – med eller uden anneks.

Det er bare en kort køretur – eller sejltur, fra man forlader den moderne villa i Fanusa, til man står midt i Syracusa. Egentlig behøver man ikke mere på en ferie end netop disse to steder, for i byen er der så mange oplevelser, at man dårligt kan forestille sig, der er en verden udenfor. Dog kan man med fordel sidst på dagen bevæge sige hjem til ferieboligen, tage et velfortjent dyp i den lokkende pool. Om aftenen tænder man grillen og tilbereder de havfrugter, der netop er halet i land og solgt på markeder i havnebyen, skænker sig et lifligt glas af den lokale vin og bare nyder at lave ingenting. Ved sengetid vil man finde et dejligt nedkølet soveværelse takket være husets aircondition. Og dagen efter: forløbet gentages.

Den moderne villa med pool og aircondition er beliggende på en solrig grund tæt på Fanusa. Der er rolige omgivelser på trods af sin nærhed til Syracusa, der besøges flittigt af gæster fra både Italien og resten af verden. Ikke bare er der rift om at besøge en Middelhavsområdets finest bevarede græske byer – Syracusa er fra tiden, hvor det var grækerne, der havde badebukserne på på Sicilien. Også den udprægede gastronomi anses for noget helt unikt og eksotisk. Her er da også både enorme mængder af fisk og skaldyr, frugter og vine, så er man mest interesseret i at opleve med gane og mave, har området ligeledes masser at byde på.
Den private villa er beliggende i en velfriseret have med pool og møblerede terrasser til udendørs ophold. Villaen er i hele sit udtryk meget moderne og stilrent indrettet med komfortable møbler og anden bekvem indretning – ikke mindst aircondition. Villaen ved Syracusa og Fanusa er i et plan med tilstødende anneks. I hovedvillaen finder man opholdsstue med biobrændeovn, flygel og dobbelt sovesofa, billardrum, særdeles veludstyret gourmet-køkken med ovn, komfur, opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Videre finder man et badeværelse samt tre soveværelser med dobbeltseng og en-suite badeværelser. Et selvstændigt anneks er indrettet med opholds-og spisestue og køkken i åbenforbindelse. I stuen er der sovesofa. Desuden er der soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche.
Som gæst i ferieboligen ved Syracusa og Fanusa vil man opleve en høj grad af privatliv og komfort. Der er i forbindelse med terrassen et stort udendørs loungeområde med komfortable møbler, tv (!) og spiseplads. Her fra kigger men ned i haven med pool. Ved siden at den overdækkede terrasse er der grill til rådighed. Også haven er møbleret med endog særdeles komfortable møbler, der i høj gra appellerer til afslapning og driverliv. Her kan i virkeligheden tilbringe store dele af ferien – kun afbrudt af de gastronomiske måltider, der indtages på terrassen. Og så lige de behageligt tempererede nætter i soveværelserne med aircondition. Villaen kan lejes til 8 pers. til reduceret pris. I dette tilfælde vil annekset ikke indgå i lejemålet.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 1,5 km

Indkøb - Afstand 5 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Catania 70 km

Nærmeste større by Syracusa 8 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Rengøring inkluderet

Grill

Antal soveværelser 4
Dobbeltsenge 4

Antal badeværelser 6
Heraf en-suite badeværelser 4

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Mellem- og lavsæson dog min 7 dage med fri ankomstdag

Funktionen Vis på kort angiver ikke den præcise adresse, men en generel antydning af boligens placering. Præcis adresse oplyses efter reservationens gennemførelse.

Depositum: 2000 EUR kontant

Aircondition og el: inklusive op til 300 kWh. Her over 0,40 EUR/kWh

Stuepige: 12 EUR/time

Baby-sitter: 10 EUR/time

Barneseng- og stol: uden beregning på anmodning

Vælg bolig
Lavsæson 05.01.2019 - 20.04.2019
02.11.2019 - 21.12.2019
Mellemsæson 20.04.2019 - 22.06.2019
07.09.2019 - 02.11.2019
21.12.2019 - 04.01.2020
Højsæson 22.06.2019 - 07.09.2019
37.225 DKK 49.600 DKK 72.300 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen