Piemonte

Villa, 4 pers.

[Ref nr. 150058]

Stenhus i Melazzo i bjergene bag Acqui Terme

Stenhus i Melazzo i bjergene bag Acqui Terme er indrettet med plads til fire personer. Her bor man midt i naturen med skoven som nærmeste nabo og et pragtfuldt udsyn over bjerge og marker. Stenuset i Melazzo ligger få kilometer fra den pragtfulde by Acqui Terme, der er kendt gennem århundreder for sine termiske bade, sine kursteder og sin storslåede arkitektur.

Efter en dag i Acqui Terme eller en af de andre fantastiske byer rundt om Melazzo, kører man hjem i stenhuset og sætter sig på terrassen, tænder grillen, hiver en prop op, og nyder livet og den storslåethed, der helt af sig selv lader sig åbenbare for øjnene af én.

Stenhuset er rustikt og charmerende i al sin enkelhed. Der er gjort alt for at bevare det i sin oprindelige stil – dog er der tilføjet de vigtigste moderne fornødenheder som ingen længere vil undvære. Her lever man i fred og idyl – nærmest i pagt med naturen på de vilkår som kulturen har bibragt. Huset er på 75 m2 og er i to plan. Der er køkken, stue og badeværelse på nederste etage samt to store soveværelser på øverste.

Der er til stenhuset en dejlig overdækket terrasse med udgang fra køkkensiden. Huset er med sin enkelthed og sin rå charme særdeles velegnet til udpræget oplevelses- og afslapningsferie. Huset er ikke velegnet for gangbesværede.

Rundt om huset ligger marker af økologisk, biodynamisk dyrkede lavendeler, som ejerne af huset dyrker og sælger til et lokalt cooperativ.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 65 km

Indkøb - Afstand 8 km

Restaurant - Afstand 5 km

Lufthavn Genova, 70 km

Nærmeste større by Acqui Terme 10 km

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Udlejes i perioden maj - september 2020

Wi-Fi ikke tilgængeligt i huset, men udenfor - nær udlejers hus

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
6500 DKK 6500 DKK 6500 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133