Residence Tourist, Lucca – feriebolig i Toscana til små priser

Toscana

[Ref nr. 550012]

Residence Tourist, Lucca – feriebolig i Toscana til små priser

Lejligheder, 3 - 4 pers.
Residence Tourist ligger bare 6 km fra fantastiske Lucca. Residence Tourist er en familievenligt familiedrevet feriebolig med fokus på børn, privatliv og en økonomi der giver råd til at opleve Toscana - uden at skulle bekymre sig om, at man sover pengene væk. Der er fælles pool, store naturlige legeområder og anlagte boldbaner. Og så er der kun 19 km til Middelhavet.
Ferieboligerne i Residence Tourist er placeret i rækkehuse og er ca. 40 kvm. Der er soveværelse med dobbeltseng, værelse med to enkeltsenge, stue med satellit tv, penge-og værdiskab, lille køkken, badeværelse med bruseniche samt en lille have med terrasse med bord, stole, parasol samt grill. Ferieboligerne er alle indrettet i funktionel stil uden brug af de traditionelle tunge og mørke møbler, man ellers så ofte møder i Toscana. Der er aircondition i alle ferieboligerne.
Hvad de indendørs faciliteter i Residence Tourist ikke byder på med hensyn til kvadratmeter, gør de udendørs områder til gengæld. Der er stor fælles pool med strandstole og et meget stort tilhørende stykke natur med flade græsstykker til boldspil og leg samt et stort område med skov perfekt til leg. Desuden er der på stedet gynger, vipper og et legerum for de mindste børn.
Residence Tourist ligger i en meget interessant del af Toscana. Man har som nævnt kun 6 km til Lucca, den kendte universitets- og middelalderby med de smalle gyder, det blomstrende café- og restaurantliv samt de utallige mode- og mærkevarebutikker. Lucca har hvert år en stor sommerfestival hvor mange verdenskendte nutidige pop- og rockmusikere spiller midt i byen flere gange om ugen.
Med sine kun 22 km til Pisa nås Residence Tourist på meget kort tid og skulle man ønske at se Toscanas hovedby, Firenze, nås denne på under en times kørsel. Og er man i området er Firenze et must. Det siges, at Italien rummer ca. 90 % af verdens kunstskatte. Af dem er 90 % i Firenze. Der foruden byder Firenze på utallige andre skatte. Man behøves ikke at være interesseret i kunst og kultur for at tage til Firenze. Det er ganske enkelt ikke muligt at forblive uimponeret af byens mange facetter. Ikke mindst de arkitektoniske, men bestemt også de gastronomiske, vinøse og handelsmæssige. Firenze er på én gang en hektisk storby med en meget afslappet, men selvbevidst befolkning der udmærket er klar over, at de bor i en af verdens mest interessante byer.
Med kun 19 km til Viareggio ligger Residence Tourist særdeles interessant placeret i for at komme til Middelhavet. Og har man én gang været der vil man på et eller andet tidspunkt der til igen. Og der er intet som en tur i den store, salte balje når man befinder sig i det til tider meget varme Toscana.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger

Afstand til strand  19 km

Indkøb - Afstand  0,5 km

Restaurant - Afstand  0,5 km

Lufthavn  Pisa 20 km

Nærmeste større by  Lucca 6 km

Glof - Afstand  

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Vælg bolig
Lavsæson 25.03.2017 - 10.06.2017
02.09.2017 - 21.10.2017
Mellemsæson 10.06.2017 - 08.07.2017
26.08.2017 - 02.09.2017
Højsæson 08.07.2017 - 26.08.2017
2600 DKK 3775 DKK 4950 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 150 EUR

Leje af sengetøj og håndklæder(frivilligt): 8 EUR/pers./uge

Gas og elafregnes efter forbrug

Babyseng: 15 EUR

Kæledyr: 25 EUR/stk

Vaskemaskine: afregnes på stedet

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen