Vinci og Lamporecchio – privat villa ved Borgo Casorelle

Toscana

[Ref nr. 510032]

Vinci og Lamporecchio – privat villa ved Borgo Casorelle

Villa, 8+2 pers.

I det smukke og bjergrige område ved Vinci; Leonardos fødeby og den spændende landsby, Lamporecchio, der ligger omgivet af termiske kurbade, ligger den private villa, der er tilhørende Borgo Casorelle, med en ufattelig smuk udsigt. Villaen er nyligt istandsat efter devisen: ingen kompromiser. Det er også svært af forestille sig, hvordan en villa både kan være bedre og ligge smukkere end netop denne. Og netop Lamporecchio ligger i smørhullet for mange af de store oplevelser, Toscana byder på.

Selv om den private villa ved Vinci og Lamporecchio i princippet er en del af agriturismo Borgo Casorelle, er det en helt privat villa – endda med privat pool. Der er air condition i hele villaen. Villaen er beliggende, således at man endda ikke behøver at se de gæster, der frekventerer agriturismoen, der ud over denne villa, Villa l’Uliveta, består af endnu en privat villa med pool samt fem lejligheder, der deler den tredje pool.

Villaen er i to plan og består på øverste etage af fire store soveværelser med dobbeltseng / enkeltsenge. De fire soveværelser har tv samt hver sit en-suite badeværelse, så det er muligt ikke bare at være en større familie, men det er faktisk muligt at være ex. op til fire vennepar, der ud over fællesskabet i resten af den private villa ved Borgo Casorelle, have og pool – begge med udsigt over området ved Vinci og Lamporecchio, også har en bekvem privatsfære.

På nederste etage af den private villa ved Borgo Casorelle finder man en stor, dejlig opholdsstue med bekvemme møbler. De to sofaer kan anvendes som sovesofaer, således at det samlede antal gæster i villaen forøges med to personer. I stuen er der stort satellit-tv, åben pejs samt et kvadratisk bord med komfortable stole – ex. til et slag bridge og et glas hvidvin, mens mændene er i køkkenet for at gøre gallamiddagen klar. Der er fra stuen udgang til haven, der afslører en unik udsigt over området ved Vinci og Lamporecchio.

Netop køkkenet til den private villa ved Borgo Casorelle er en historie for sig. Her er der tale om ikke mindre et top-moderne, professionelt køkken med alt (!) hvad man kan forestille sig; sandsynligvis også mere. Køkkenet er holdt helt i rustfrit stål, og med væggenes beklædning i elegante og diskrete, toscanske klinker, får rummet et langt mere stiligt end klinisk udtryk. Der er fra køkkenet direkte udgang til verandaen, der er overdækket og med bord og stole samt grill. Herfra kan nydes alle dagens måltider i ly for solen og med udsigt over det bjergrige landskab ved Vinci og Lamporecchio. Fra køkkenet er der ligeledes adgang til den store spisestue, der er møbleret med langbord og komfortable stole samt vitrineskab med masser af service og glas. Endelig er der på nederste etage mindre badeværelse.

Der er privat have tilhørende den private villa ved Borgo Casorelle. Herfra kan man se over byen Lamporecchio og videre ud over området ved byen, der ligger længere nede af bjerget, nemlig Vinci. Fra haven samt fra dele af huset er der uhindret udsigt til den historiske Villa Rospigliosi. I haven fører en sti ned på nederste niveau af haven, hvor villaens private pool er placeret. Poolen, der er opvarmet, er 8 x 4 meter. Ud over pool, er der bruser, overdækket terrasse med bord og stole samt komfortable solstole, der tillader én at lukke øjnene, indsnuse duften fra de hundredvis af oliventræer og bare nyde det helt igennem fantastiske Toscana. Der er ca. 50 km til Firenze, Pisa og Lucca mens der er omkring 90 km til Siena. Det geografiske område Chianti, hvor de berømte Chianti Classico vine produceres, ligger mellem Firenze og Siena.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2018 - 18.05.2018
22.09.2018 - 31.12.2018
Mellemsæson 19.05.2018 - 06.07.2018
01.09.2018 - 21.09.2018
Højsæson 07.07.2018 - 31.08.2018
11.450 DKK 17.950 DKK 22.950 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 150 EUR

Slutrengøring: 200 EUR

Air condition / varme: 0,20 EUR/kWh

Evt. anvendelse af varme: 3,5 EUR/m3

Barneseng- og stol: uden beregning

Pool-håndklæder: inkluderet

Vaskemaskine og tørretumbler: fælles med Borgo Casorelle

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen